539

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα ομαδάρα!

Δε μπορώ να πω ότι τα πήγε και άσχημα η στήλη στην επανέναρξη της. Η Καμπούρ δεν ήρθε ng αλλά έχασε με ανατροπή (υπάρχει φίλος που τσίμπησε το διπλό στο λάιβ) και επιβεβαίωσε ότι εντός έδρας χάνεται. Η Χάιντενχαϊμ δεν κέρδισε το ημίχρονο (αν και είχε πολλές φάσεις) αλλά επιβεβαίωσε τον καλό εαυτό της εντός έδρας αφού κέρδισε 2-0 στο 2ο (2-3 άτομα το παίξατε άσσο και όβερ 1,5).

Η Τβέντε δεν έχασε πάλι εντός , η Κάζα Πία , Ρεν και Σένταλ Κόουστ Μάρινερς βγήκαν με το χαμένο να είναι η Ρεάλ που μας στέρησε και μια δυάδα στη βασική στήλη. Αυτό που θέλω να τονίζω είναι ότι μπορείτε να σκεφτείτε δικά σας μπετ πάνω σε αυτά που αναφέρω (όπως το 1Χ + g/g της Τβέντε που αναφέραμε στο chat ή το 1+ όβερ 1,5 της Χάιντενχαϊμ που σωστά επιλέξατε) και να κάνετε δυάδες ή ότι άλλο θέλετε όπως κάνουν ήδη πολλοί από εσάς.

Πάμε τώρα στα φρέσκα!

Μια επτάδα λοιπόν και ελπίζω να συνεχίσει να πηγαίνει καλά.

Μιλάμε για αποδόσεις άνω του 1,90 σε όλα και μπορείτε άνετα να επιλέξετε κάποια για να κάνετε πονταρίσματα και θα χαρώ να συνεχίσετε να μου δείχνετε ότι σας βοηθάνε να κερδίζετε. Εγώ σίγουρα πάλι κάτι θα τσιμπήσω! Αύριο το πρωί νέα βασική στήλη. Καλή συνέχεια!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS