518

Thassios

Όταν μιλάνε οι αριθμοί

Καλησπέρα σας!

Σήμερα είναι από τις σπάνιες μέρες που δεν χρειάστηκε να κάνω διαλογή. Κανονικά εσείς βλέπετε 6,7 στατιστικά στη στήλη αλλά να ξέρετε ότι γίνεται διαλογή καθώς κρατάω κάποια ώστε να κάνω παιχνίδι στη βασική στήλη και δεν τα αναφέρω καν ή διαλέγω τις μεγαλύτερες αποδόσεις! Σήμερα όμως ότι δείτε είναι όλα όσα ξεχώρισα χωρίς να αφήσω τίποτα άλλο αξιόλογο στην άκρη.

Δηλαδή μετά τη μελέτη δεν προέκυψαν πολλά.

Πάμε να τα δούμε!

Αυτά ήταν όλα! Γενικά αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει πολλά ειδικά με γκολ , σκορ ,ημίχρονα και άλλα.

Είναι ένα κακό πρόγραμμα για τέτοια ειδικά. Πάντως σήμερα θα κάνω ένα ποντάρισμα με το ειδικό στη 2η κατηγορία της Ολλανδίας όπου η ΦΚ Αϊντχόφεν είναι ομάδα που μπαίνει δυναμικά από το ημίχρονο και όπως ανέφερα έχει κερδίσει τα 9 από τα 12. Το ειδικό ”1 ημίχρονο + ΦΚ Αϊντχόφεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα ” καθώς έχει καλό συντελεστή σκοραρίσματος και στο 2ο ημίχρονο, δίνει 6.

Αυτό θα τιμήσω για σήμερα με χαμηλό ποντάρισμα καθώς δεν είναι σε φόρμα η ομάδα (αν και γυρίζει ο βασικός επιθετικός Brym που έχει 6 γκολ φέτος) και αύριο το πρωί θα έχουμε νέα βασική στήλη. Κάνετε παιχνίδι κι εσείς με τα παραπάνω στατιστικά και εύχομαι κάτι καλό να βγει στο κουπόνι που ακολουθεί.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS