1106

Μάκης Μηνδρινός

Άλλη μία ευκαιρία

Χαιρετώ! Δίκαιη η ήττα το Σάββατο, ούτε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ήταν για να παίρνει αποτέλεσμα ούτε η Λέιτον Οριεντ, έχασαν δίκαια. ΟΚ, για τη Σέφιλντ θα μπορούσα να πω ότι το πάλεψε πολύ και την αδικεί το 4-1, αλλά… 4-1 ήρθε, όχι 1-0. Είμαστε στην τελική ευθεία και καθετί μετράει διπλά από ‘δω και πέρα, ουσιαστικά έμεινε ένας μήνας ακόμα στοίχημα, ειδικά στην Αγγλία.

Πάμε στο μεσοβδόμαδο. Ρεβάνς στα ευρωπαϊκά και κάμποσα ματς στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όλο και κάτι βγαίνει.

Στα ευρωπαϊκά οι μπουκ τα έχουν ζυγίσει εξαιρετικά, δεν περίμενα φυσικά κάτι διαφορετικό, στα προημιτελικά είμαστε, ανοιχτό βιβλίο είναι όλα.

Σε έναν κόσμο χωρίς αποδόσεις, θα έλεγα Μπάγερν διπλό, Αγιαξ διπλό.

Αλλά οι μπουκ προσφέρουν και τα δύο σημεία σε απόδοση φαβορί. Ισως η Ρεάλ θα μπορούσε να παιχτεί, όμως περνάει ακόμα και με ήττα, οπότε…

Στην Αγγλία έχει πολλά ματς, αλλά λίγα είναι αυτά που αξίζει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω.

Στην Τσάμπιονσιπ, τέσσερα ματς, κανένα με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στη Λιγκ 1 κοίταξα πιο σοβαρά την Μπέρτον, η οποία είναι εντυπωσιακή εκτός έδρας (7-2-0 στις 9 τελευταίες εξόδους της) και ακόμα δεν έχει σωθεί.

Από την άλλη, η Ντόνκαστερ είναι φανερά ντεφορμέ, τέσσερις σερί ήττες. Κολλάω στην απόδοση. Ένα διπλό που έπρεπε να δίνει 3,30+, μου το προσφέρουν στο 2,80. Εκεί, όχι, δεν ψήνομαι. Θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα κάνουμε τα στραβά μάτια, αλλά στην προκειμένη λέω να μην ασχοληθώ.

Στη Λιγκ 2 σκέφτομαι πάλι τη Λέιτον Οριεντ, αν και το διπλό στην έδρα της Χάρογκεϊτ έχει πέσει αρκετά (από το 3,80 είναι τώρα στο 3,40).

Εντελώς οριακό το 3,40. Η Χάρογκεϊτ στο δικό μου το μυαλό είναι ξεκάθαρα για κόντρα. Εχει κατεβάσει ταχύτητα, φαίνεται και από τα αποτελέσματά της, αν και στο τελευταίο με την Μπόλτον ήταν αρκετά καλή. Εχει ξεμείνει από βαθμολογικό κίνητρο, εξασφαλίζοντας από πολύ νωρίς τον στόχο της που ήταν η παραμονή.

Η Λέιτον είπαμε και την Παρασκευή ότι ανέβασε στροφές μετά την αλλαγή προπονητή, όμως η αλήθεια είναι ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια της την περίμενα καλύτερη.

Λέω να της δώσω μία ακόμα ευκαιρία, καθώς βοηθάει και ο αντίπαλος.

Λέιτον, λοιπόν, και τέλος. Νέα στήλη την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος