617

Thassios

Άμυνα με υψηλές αποδόσεις

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Χθες έφαγα όσο τσούξιμο δεν έχω ξαναφάει ποτέ σε μπετ καρτών. Αυτό που μου φυλούσε η ρημάδα η τύχη δεν έχει ξαναγίνει. Να τους πιάνεις στα πράσα με τις αποδόσεις και ενώ εξελίσσεται μια χαρά το ματς , αντι για δύο κίτρινες που περιμένουμε ( μία από κάθε ομάδα) βγαίνουν 2 κόκκινες απευθείας (μία από κάθε ομάδα) και εγώ μένω με άδεια χέρια.

Με πόνεσε και δεν θέλω να το κρύψω! Χάθηκε τεράστια ευκαιρία καθώς τέτοιες αποδόσεις δεν τις συναντάς ξανά. Τόσο κραγμένα λάθη στις αποδόσεις! Ξέρω ότι είναι αρχή της σεζόν ακόμη αλλά δε γίνεται να το ξεπεράσω έτσι εύκολα αυτό. Σε ότι αφορά τα άλλα , ο φόβος μου στέρησε ένα ταμείο. Τι εννοώ;;; Ενώ είχα στο μυαλό μου να κάνω ένα τρίξι, τα δύο που έπαιξα στη δυάδα μαζί με το Κινέζικο , τελευταία στιγμή είπα να μην ανεβάσω μονάδες και έτσι κατέληξα με τη δυάδα και με άδεια χέρια πάλι.

Γενικά χθες έπεσε πολύ μούτζα , ακόμη και στα λάιβ χάθηκαν μαλλιά , ενώ θα μπορούσα να είμαι στα ίσια αν τολμούσα λίγο παραπάνω με το τρίξι.

Οπότε επειδή βλέπω ότι έχει μια εβδομάδα που ζορίζει το πράμα , παίζω άμυνα και περιμένω να δω πότε θα κάνω την αντεπίθεση και θα ανεβάσω μονάδες.

Σήμερα έχουμε πάλι πλούσιο πρόγραμμα και έχω ξεχωρίσει αρκετές επιλογές.

Θα συνεχίσω με το ίδιο τέμπο (χαλαρά δηλαδή) ενώ στοχεύω πάλι σε υψηλές αποδόσεις. Αν παίρναμε τα χθεσινά ταμεία στο ντέρμπι θα μιλούσαμε λίγο διαφορετικά τώρα.

Νωρίς στην Κορέα κρατάω το ματς της Σέονγκαμ που ανέφερα στα στατιστικά της Παρασκευής ότι περιμένω να δούμε περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Με 10/13 ματς εντός έδρας να το έχει επιβεβαιώσει αυτό η γηπεδούχος ενώ και η φιλοξενούμενη εκτός έδρας έχει επιβεβαιώσει το ίδιο στατιστικό στα μισά παιχνίδια (7/13).

Στο 2 μια δίκαιη απόδοση για κάποια δυάδα.

Το απόγευμα στην Ισλανδία έχω ένα υποψήφιο ματς για g/g ημιχρόνου. Αυτό ανάμεσα στην IBV και της Στιάμαν. Με δύο συνεχόμενα g/g ημιχρόνου εκτός έδρας για την φιλοξενούμενη ενώ οι γηπεδούχοι τελευταία εντός έδρας ήταν 3-0 στο ημίχρονο ενώ πιο πριν είχαν g/g ημιχρόνου. Ομάδες , όπως οι περισσότερες στην Ισλανδία που παίζουν ανοιχτά και επιθετικά.

Στο 3,50 η απόδοση.

Στη Νορβηγία μου αρέσει πολύ το ματς της Ρόζενμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερή φόρμα και πάνε να παίξουνε επίσης με μια φορμαρισμένη Τρόμσο. Η Ρόζενμποργκ έχει 3/4 ανατροπές στα τελευταία ματς και μπορεί να κάνει σήμερα ακόμη μία. Κρατάω λοιπόν την ανατροπή υπέρ της Ρόζενμποργκ σε απόδοση 10 αλλά και το κόμπο 2 + g/g σε απόδοση 4,75 (από το φτιάξε αγορά για την Πρώιμη).

Στη Γαλλία έχουμε το Τρουά – Ανζέ όπου οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί 10 γκολ σε 3 αναμετρήσεις. Δε πατάνε καλά πίσω και γι αυτό θεωρώ ότι το ειδικό να σκοράρει η Ανζέ πάνω από ένα γκολ σε απόδοση 2,85 έχει τύχες ενώ και το τολμηρό να σκοράρει η Ανζέ και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 4,5.

Κλείνοντας με τα γκολ και τα ειδικά χωρίς κάρτες , στη Βραζιλία μπορεί να δούμε g/g ημιχρόνου στο ματς της Σάο Πάολο.

Οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να μπούνε δυνατά στο ημίχρονο ώστε να προηγηθούν και μετά να κάνουν συντήρηση δυνάμεων μιας και ακολουθεί σημαντικό ματς για το Σουνταμερικάνα. Η Φορταλέζα στα δύο τελευταία εκτός κάνει μια από τα ίδια όπου μπαίνει δυνατά , σκοράρει και μετά απλά κρατάει το σκορ. Οπότε έχει αξία το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 5,5.

Το θέμα είναι να μην κάνει ροτέισον η γηπεδούχος. Αν το κάνει τότε αποκτά τεράστια αξία το διπλό αφού οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι τελευταία με 4 σερί νίκες.

Τέλος πάμε και στις κάρτες. Ξεκινάμε από το ντέρμπι της Νις με την Μαρσέϊγ όπου η Νις δεν πατάει καλά. Στα δύο τελευταία ματς έχει δεχθεί 3 κόκκινες κάρτες και σήμερα βλέπω να το ρίχνει πάλι στο ξύλο με την Μαρσέϊγ.

Βέβαια στο Ζευγάρι έχουμε να δούμε κόκκινη από το 2017 αλλά με τον φορμαρισμένο Letexier (έβγαλε 3 κόκκινες στο τελευταίο του εγχώριο ματς για τη 2η κατηγορία της Γαλλίας) βλέπω να βγαίνει απόψε. Στο 4,10 το θασίτικο και στο 4 η κόκκινη. Εγώ λέω να πάρω το κόμπο ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 7,50 (από το bet request).

Στο Παρι – Μονακό μπορεί να έχουμε ξύλο αλλά με την προϋπόθεση να μην κερδίζει κανένα 2-0 στο 30 η Τρομερή Παρί.

Στο 6,5 πάντως το θασίτικο είναι πολύ μεγάλο και θα το παίξω αφού έχουμε καλόπαιδα στις ομάδες και τον Bastien στην σφυρίχτρα.

Τέλος ακόμη δύο ντέρμπι έχουμε στη Βραζιλία. Το ένα είναι ανάμεσα στις ομάδες του Μινέϊρο ενώ το άλλο είναι ντέρμπι του Ρίο ανάμεσα στην Μποταφόγκο και την Φλαμένγκο. Αφήνω το 2ο ντέρμπι γιατί η Φλαμένγκο μάλλον θα κάνει αλλαγές αφού έχει Libertadores μεσοβδόμαδα! Στο πρώτο δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο φαβορί η φιλοξενούμενη.

Εντάξει είναι καλύτερη ομάδα αλλά οι γηπεδούχοι διανύουν τρελή φόρμα αυτή τη περίοδο με 5 ματς αήττητοι και 4 νίκες στα τελευταία ενώ από την άλλη έχει μόλις μία νίκη η Ατλέτικο στα τελευταία 6. Έχει αξία ο άσσος να παιχτεί ενώ και το ειδικό ”1Χ + όβερ 1,5 κάρτες η κάθε ομάδα” έχει αξία σε απόδοση 4,6.. Μπορεί οι δύο ομάδες να μην ρίχνουν ξύλο αλλά μιλάμε για ντέρμπι και δεν θέλει πολύ να πάρει φωτιά.

Τέλος κόκκινη μπορεί να δούμε και στο ντέρμπι της Τουρκίας απλά οι αποδόσεις δεν με ψήνουν. Είναι νωρίς για εκπτώσεις.

Μετά τα χθεσινά έσβησα για την ώρα του Ιταλούς , κανονίστε να πάρετε σειρά και εσείς Γαλλάκια!!!

Αυτά ήταν όλα. Πάμε στο παρασύνθημα! Κρατάω το g/g ημιχρόνου από Ισλανδία , κρατάω το κόμπο αλλά και την ανατροπή σε Νορβηγία! Μετά θα ποντάρω δύο μεγάλα ειδικά σε Γαλλία αφού προκαλούν οι αποδόσεις , το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτα και οι δύο + κόκκινη” σε Νις σε απόδοση 7,5 ενώ και το θασίτικο στη Παρί σε απόδοση 6,50.

Τέλος πιο ζεστά το ειδικό στο ντέρμπι της Βραζιλίας.

Οριακά άφησα τη δυάδα με το Κορεάτικο και τα όβερ 1,5 γκολ ομαδικά της Ανζέ για λόγους που ανέφερα στο πρόλογο της στήλης. Εσείς δείτε τη!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS