1827

Κώστας Ζαφείρης

Άργησε αλλά μπήκε στο πινακάκι…

Γεια χαρά… Σε λίγη ώρα θα γίνει το τζάμπολ στο Game 2 στα ζευγάρια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια (1-0, η πρόκριση στις τρεις νίκες), Φενέρ – Ζαλγκίρις (1-0), όμως όσο και να το έψαξα από το πρωί στα ειδικά των παικτών, δεν με έψησε κάτι ιδιαίτερα και γι’ αυτό δεν το «πίεσα». Παρ’ όλα αυτά, στο πινακάκι θα μπει «κάτι» από Ευρωλίγκα και για να πω την αλήθεια μάλλον άργησα να το βάλω, ενώ στριφογυρίζει στο μυαλό μου πάνω από έναν μήνα.

Αυτό το «κάτι» είναι η κατάκτηση του τροπαίου στο Final Four της Βιτόρια από την ομάδα του Ομπράντοβιτς που στα δικά μου μάτια δεν της λείπει τίποτα για να σηκώσει την κούπα. Κακά τα ψέματα είναι η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης. Αν δεν αντιμετωπίσει στη συνέχεια κάποιον τραυματισμό βασικού της παίκτη της δίνω τον πρώτο λόγο… Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα το αναλύσω εκτενώς, όμως μιας που το… έφερε η κουβέντα, το σημειώνω από τώρα.

Στο NBA το μενού σήμερα περιλαμβάνει τρία ματς: Μπρούκλιν Νετς – Φιλαδέλφεια Σίξερς (1-1, η πρόκριση στις τέσσερις νίκες), Λ.Α. Κλίπερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (1-1) και Σ.Α. Σπερς – Ντένβερ Νάγκετς (1-1). Πάω πάσο στα δύο πρώτα και ασχολούμαι με το τρίτο. Ο Πόποβιτς και τα παιδιά του έκαναν αυτό που έπρεπε (μπρέικ) στο Game 1 της σειράς στο Ντένβερ και όσο και να μου αρέσουν οι φετινοί Νάγκετς (πιάσαμε το ειδικό με το Over στις νίκες τους στην κανονική περίοδο) σήμερα θα τους κοντράρω στον τόπο μαρτυρίου τους.

Τα «σπιρούνια» μετρούν στο Σαν Αντόνιο 13 κολλητές νίκες επί των «σβόλων», την ίδια ώρα που οι Νάγκετς δυσκολεύονται στο σκοράρισμα μακριά από το Κολοράντο.

 

Αυτά. Καλό βράδυ σε όλους και τα λέμε ξανά από αύριο.

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης