1349

Thassios

Έμεινα με δύο-UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Τελευταίος και καταϊδρωμένος (αφού όλοι οι υπόλοιποι ανέβασαν στήλες) να σας δώσω και εγώ τη δική μου , μικρή θα έλεγα , στήλη ! Γενικά από εχθές είχα διαλέξει πάνω από πέντε σημεία , όλα σχεδόν από τις δικές μου λίγκες, αλλά έλα που ο Κορωνοϊος  για μια ακόμη φορά είχε τα δικά του σχέδια.  Πάρε 3 κρούσματα στην μία ομάδα, πάρε και αναβολή αγώνα στην άλλη ομάδα, για να μείνω στο τέλος με κάνα δυο επιλογές.

Ας δούμε όμως ποια είναι αυτά και πως κινηθώ:

Πορτογαλία – Κροατία

Εδώ θα πάω με την Κροατία! Όχι να κερδίσει στο παιχνίδι  αλλά να κερδίσει στις κάρτες (‘’ξεκίνησε πάλι αυτός’’ θα λέτε πολλοί). Γενικά περιμένω από την Πορτογαλία να έχει την κατοχή καθώς η Κροατία έχει βασικές απουσίες στον άξονα (η πιο βασική αυτή του Μόντριτς) και θα είναι δύσκολο να κάνει αυτή ‘’παιχνίδι’’ .

Επίσης η Κροατία πάντα είναι από τις εθνικές ομάδες που παίρνουν αρκετές κάρτες όταν είναι αουτσάιντερ ενώ και ο μέσος όρος τους είναι λίγο πάνω από το 2. Τέλος ο Ιταλός Ρέφερι είναι από αυτούς που βγάζουν εύκολα σχετικά κίτρινη κάρτα αν και εμείς θέλουμε απλά μία κάρτα παραπάνω η Κροατία.

Μουνισιπάλ Γκρέτσια – Αλαχουένσε

Ήρθαμε στην αγαπημένη Κόστα Ρίκα όπου θα στηρίξουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και φυσικά αναφέρομαι στην φιλοξενούμενη.

Πρώτη στο Γκρουπ Α  του Apertura με εννιά βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές ενώ έχει δύο σερί νίκες πετυχαίνοντας μάλιστα από δύο γκολ σε κάθε ματς (κρατήστε το αυτό)! Η Γκρέτσια είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή εντός έδρας αλλα η άμυνά της είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να λύσει καθώς δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Να μην τα πολυλογώ δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει κάτι απέναντι στην δυνατή Αλαχουένσε όταν μάλιστα λείπει λόγω τιμωρίας ένα από τα καλά αμυντικά χαφ τη ομάδας. Στα κατά και η Παράδοση της όπου στο Apertura δεν έχει πάρει αποτέλεσμα εντός από την Αλαχουένσε εδώ και τρία χρόνια. Οπότε πάμε με το κόμπο διπλό και όβερ 1,5!

Αυτά για σήμερα! Γενικά μέχρι λίγο να στρώσει το όλο θέμα ‘’Κορωνοϊος’’ θα έχουμε ελάχιστες επιλογές από τις Λίγκες που ‘’παίζω μπάλα’’.

Και αυτό γιατί πραγματικά μέσα σε λίγες ώρες αλλάζουν πολλά δεδομένα και δεν θέλω να ποντάρουμε σε κάτι που υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία .

Οπότε 2 κάρτες τουλάχιστον να είμαστε σίγουροι για Κροατία , 2 γκολ από Αλαχουένσε και πάμε με 2 σημεία απόψε. (είδατε φώτο ε!!)

*Το νου σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ανεβάσω με update ένα μπετ από το Ματς της Πορτογαλίας που αφορά κάρτα σε παίκτη! Αναφέρομαι στον Βίντα της Κροατίας όπου θα περιμένω να δω ενδεκάδες για να τον ποντάρω.

Υπάρχει εταιρία (η ίδια που θα παίξω και την δυάδα) που τον δίνει 3,40 απόδοση και έχει αξία εκεί.. Δεν το παίζω από τώρα γιατί δεν θα μπορώ μετά να κάνω Κας άουτ!

Καλό απόγευμα σε όλους. Θα τα πούμε στο τσατ φυσικά όλο το βράδυ.

Καλή τύχη σε ότι και αν παίξετε.

Update ***

Τελικά ξεκινάει ο αμυντικός της Κροατίας (Ντομικάι Βίντα) όπως τα λέγαμε.

Οπότε και ποντάρουμε στο να πάρει κάρτα με απόδοση 3,4 ..(χαλαρά πάντα)!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS