275

Germanos

Στο χορό και οι “μεγάλοι”

Καλημέρα, καλημέρα! Η Χάρτμπεργκ έδωσε το πρώτο ταμείο για φέτος, στα μείον είμαστε όμως ακόμα, αφού η Ρέγκενσμπουργκ δεν κατάφερε να σκοράρει εξ επαφής στη φάση του 30’, μη επιβεβαιώνοντας το γκολ/γκολ ημιχρόνου. Κατά τα άλλα κρατάω δύο χηνάρια αυτές τις πρώτες εβδομάδες, που έπρεπε να μας πληρώσουν, Όσναμπρουκ και Ντούισμπουργκ.

Βλέπουμε όμως σωστά και αυτό είναι που μετράει, αργά η γρήγορα θα γίνει η… καλή.

Υπήρξε ατυχία και στην στήλη του Billara και στη δική μου. Τα είπε ο Βασίλης, τρελαίνεσαι αν δεν πιάνεις ένα σημείο που το αξίζεις. Το σημαντικό είναι να βλέπουμε σωστά, να συνεχίζουμε την σωστή μελέτη και η επιβεβαίωση θα έρθει αργά ή γρήγορα. Είδατε ο Βασιλής, αμέσως την Τρίτη απάντησε με σούπερ ταμείο στην «ατυχία» του Σ/Κ.

Υπομονή θέλει, καθαρή και θετική σκέψη.

Αρχή με Βέρντερ η Μπάγερν

Έχουμε έναρξη της Μπουντεσλίγκα σήμερα, πάντα την αρχή την κάνει η πρωταθλήτρια ομάδα. Έτσι η Μπάγερν ταξιδεύει στην Βρέμη για να αντιμετωπίσει τη Βέρντερ. Μετά την αποτυχία στο σούπερ καπ, η χρονιά ξεκινάει πολύ πιεστικά για τον Τούχελ.

Μπορεί να ήρθε ο Κέιν, όμως θα φέρει ένας κούκος την άνοιξη στη Βαυαρία; Προσωπικά θεωρώ πως ο Τούχελ δεν κάνει για την Μπάγερν, όμως αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Στοιχηματικά το παιχνίδι είναι ένα μεγάλο πάσο. Η Βέρντερ είναι κατοχυρωμένη ως «κακή» στις σημειώσεις μου, θεωρώ πως η Μπάγερν θα περάσει εύκολα από την Βρέμη, όμως ένα γκολ θα το δεχτεί.

Κάτι σε 1-3/1-4.

Στη δεύτερη κατηγορία, εντελώς νο μπετ το παιχνίδι της Βεεν με την Καρλσρούη. Από αποκλεισμό έρχεται η Καρλσρούη, περίεργη ομάδα η Βεεν από όπου και να το πιάσει κανείς. Στο έτερο παιχνίδι μου κάνει εντύπωση που ο μπουκ έχει την Έλφερμπεργκ τόσο χαμηλά, δείχνει να είναι… ενημερωμένος για τις αρετές των φιλοξενούμενων.

Περίμενα τουλάχιστον ένα 3,50 για να ρίξω διπλό, δεν το έχω, επομένως πάμε παρακάτω.

Τέλος, από την 3η Γερμανίας, το Σαντχάουζεν – Δρέσδη είναι ένα παιχνίδι δύσκολο ως προς την μελέτη του. Η Σαντχάουζεν προσπαθεί να χτίσει κάτι καλό με ένα μιξ από έμπειρους παίκτες με νέους. Η Δρέσδη θεωρητικά έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, οι αποδόσεις δεν βοηθάνε για να ασχοληθούμε.

Στην Αυστρία ΙΙ, τα πράγματα είναι απλά. Δύο παιχνίδια κράτησα, όμως επειδή δεν θέλω άνοιγμα σε μια τέτοια Παρασκευή θα προσπερασω. Το γκολ/γκολ ημιχρόνου σε Φλορίντσντορφερ και Ριντ. Πάνω από 4,30 πληρώνουν και τα δύο και δεν θέλει πολύ να ανοίξει το ματς και στα δύο. Στα άλλα απολύτως τίποτα, κακό πρόγραμμα, κανένας λόγος να πιέσουμε καταστάσεις, από την στιγμή που έρχεται γεμάτο Σ/Κ.

Προσοχή μονάχα στο Άμστετεν – Στρίπφινγκ, υπάρχουν άκρες, υπάρχουν σχέσεις, ειδικά με την Αούστρια ΙΙ η Άμστετεν έχει κάνει πολλές ομορφιές τα προηγούμενα χρόνια.

Σας χαιρετώ, ανανεώνουμε ραντεβού για αύριο το πρωί!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS