854

Tzini

Ένας Σέρβος στο Κατάρ!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Δυστυχώς το 22,00 των Hearts of Oak διαλύθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους traders του stoiximan με την τιμή να κλείνει στο 3,60, η οποία θεωρώ ότι είναι και η σωστή. Ξενέρωσα λίγο να σας πω την αλήθεια διότι ελάχιστοι ήταν οι «τυχεροί» που πρόλαβαν να πάρουν κάποια τιμή, έστω και πάνω από το 10,00. Απ’ ότι κατάλαβα, με το που έπαιζε κάποιος μια τιμή, το σημείο κλείδωνε και άνοιγε με χαμηλότερη τιμή αλλά και χαμηλότερα όρια.

Σαν να μας λέει η εταιρεία, φύγετε δεν θέλω να με παίξετε, το προσφέρω για τα μάτια του κόσμου το antepost! Ενδεικτικό ήταν και ότι στην αρχή άφηνε 500 ευρώ κέρδος και αυτός ήταν ό λόγος που πρότεινα το σημείο, αφού πίστευα ότι θα προλαβαίναμε όλοι να το πάρουμε. Επίσης, από την Κυριακή που δόθηκε το σημείο και ξεκίνησε η αγωνιστική, το antepost δεν ξανάνοιξε και πολύ πιθανό να μην ξανανοίξει ποτέ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει νόημα να ξανά προτείνω παρόμοιο σημείο από τόσο μικρό και άσημο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με το Μαρόκο για παράδειγμα που άφηνε 5,000 ευρώ κέρδος στην FAR και τη Berkane.

Πάμε στα φρέσκα τώρα καθώς αύριο στις 20:00 έχουμε ματσάρα! Τον τελικό του CAF Super Cup, όπου η κάτοχος του CAF Confederations Cup, Raja Casablanca θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του CAF Champions League, Al Ahly σε ένα από τα καινούρια γήπεδα του Mundial στο Qatar (photo).

Εύκολα ή δύσκολα, η Al Ahly θα προσθέσει άλλη μια κούπα στη συλλογή της καθώς δεν βλέπω τρόπο να μπορέσει να τους κοντράρει η αποδυναμωμένη Raja. Την ώρα που η Al Ahly έκανε μεταγραφές δύο και τριών εκατομμυρίων, η Raja πουλούσε τους Rahimi και Malango, τους δύο καλύτερούς της παίκτες, για να ξεχρεώσει τα όποια χρέη τους βαραίνουν. Αν και βρισκόμαστε σχεδόν 24 ώρες πριν το παιχνίδι οι εταιρείες δεν πρέπει να έχουν πάρει χαμπάρι καν την ύπαρξη του καθώς ακόμα δεν υπάρχουν τιμές! Το αφήνουμε προς το παρόν στην άκρη αυτό και αν προκύψει κάτι αξιόλογο θα υπάρξει update.

Αρχικά είχα στο μυαλό μου να έβαζα για εικόνα της σημερινής στήλης τον Vlahovic της Fiorentina, αλλά σκέφτηκα ότι θα την βλέπατε και θα λέγατε, πάει χάζεψε το Tzini μας! Έπειτα σκέφτηκα ότι σε περίπτωση που το μπετ που θα παίξουμε βγει, τότε η photo του παικταρά Vlahovic θα μπει στην επόμενη στήλη και σίγουρα θα είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη επέλεγα τώρα.

Όπως πολλοί θα έχετε ακούσει αυτές τις μέρες, ο Vlahovic με το γκολ του κόντρα στην Sassuolo, έπιασε τον Ronaldo στα 33 γκολ μέσα σε μια ημερολογιακή χρονιά για το Ιταλικό πρωτάθλημα. Ρεκόρ το οποίο κρατούσε από το 1961 ο κύριος Omar Sivori όπου το έσπασε αρχικά ο Ronaldo το 2020 και έχει την ευκαιρία να το ξανά σπάσει ο Vlahovic σκοράροντας απέναντι στη Verona. Στο 2,00 βρίσκουμε να σκοράρει στον αγώνα αυτόν και να σπάσει το ρεκόρ, όμως εμείς θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα στο 15,00! Τι πιο φυσιολογικό για τον Σέρβο Vlahovic να πανηγυρίσει βγάζοντας τη φανέλα του ή με κάποιον μοναδικό τρόπο που μπορεί να σκεφτεί και να του επιφέρει μια κάρτα. Το έχει κάνει ήδη μια φορά φέτος στο χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στη Spezia, γιατί όχι και τώρα λοιπόν! Στις 19,30 αύριο το ματς αυτό, δυστυχώς θα συμπέσει με τον τελικό αλλά είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια! Τα λέμε αύριο στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Tzini