1310

Thassios

Ένα αλλά τριπλό!!UPDATE!!

Καλημέρα κύριοι!

Ας ξεκινήσουμε λίγο με τα προηγούμενα στοιχήματα που παίξαμε προτού πάμε στα φρέσκα. Καταρχήν να πούμε όλοι ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Πάοκ που το ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι όπως φάνηκε και στο γήπεδο . Για εμάς μπορεί να μην πλήρωσαν οι κάρτες(μόνο  ο Μιχαηλίδης πήρε) και το πέναλτι αλλά δεν είναι το στοίχημα πάνω απ’ όλα αφού είναι πάντα ωραίο να βλέπεις τις Ελληνικές ομάδες να κερδίζουν στην Ευρώπη.

Πριν από αυτό είχα παίξει τις δυάδες με τα g/g ημιχρόνων όπου πλήρωσε μόνο το ματς στην Αμερική. Στη Νορβηγία η αλλαγή προπονητή στην ‘Άαλεσουντ άλλαξε λίγο την ομάδα  με αποτέλεσμα να δούμε ένα 0-0 ημίχρονο όπου και πάλι είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Τέλος στο live πάω λίγο πιο μαζεμένα (όπως έχετε καταλάβει πολλοί) και αυτό γιατί περιμένω να στρώσουν οι ομάδες ώστε να έχουμε πιο καλή εικόνα αυτών αλλά και παραπάνω στατιστικά στα χέρια μας.

Μέχρι στιγμής άμα δείτε τα περισσότερα στοιχήματα αφορούν ομάδες που έχουν ήδη παιχνίδια στα πόδια τους (14 από τα 19 live στοιχήματα που έχουμε παίξει συνολικά) και σιγά σιγά θα ανεβάζουμε στροφές.

 Πάμε τώρα να δούμε τι έχει σήμερα το μενού !

Φάλκενμπεργκς – Βάρμπεργκς

 Οι γηπεδούχοι έχουν να κάνουν νίκη εδώ και 7 παιχνίδια (ένα διπλό μέσα στην  Έρεμπρο στις 01/08) και από την άλλη έχουμε τους φιλοξενούμενους που  δείχνουν φόρμα τελευταία.

Τρεις σερί νίκες για την Βάρμπεργκς η οποία έχει ανέβει στην 8η θέση και έχει βάλει από κάτω αρκετές ομάδες όσο αναφορά την επικίνδυνη ζώνη . Σήμερα παίζει στην έδρα της Φάλκενμπεργκς η οποία ψάχνει την πρώτη της νίκη εντός έδρας (0-4-5 ). Δεν νομίζω να καταφέρει να κερδίσει απόψε την  φορμαρισμένη  Βάρμπεργκς με αποτέλεσμα να γέρνει προς τα δεξιά το παιχνίδι.

Ένα επίσης ενδιαφέρον στατιστικό είναι τα γκολ σε αυτό το ματς καθώς η Φάλκενμπεργκς στα τελευταία δέκα ματς έχει επτά όβερ ενώ ακριβώς τα ίδια ποσοστά έχει και η Βάρμπεργκς (7/10 όβερ) η οποία μετράει και τέσσερα σερί εκτός έδρας g/g και όβερ.  Η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων λέει ότι στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις (και ένα φιλικό μέσα σε αυτές) έχει επιβεβαιωθεί το όβερ και στις έξι .

Είδα κάποιες επιλογές και νομίζω ότι το κόμπο Χ2 και όβερ  (δε πάω στο ξερό διπλό γιατί μιλάμε για ένα γειτονικό ντέρμπι) που βρίσκω στο 2,80 με καλύπτει (2,40 το πολύ θα το έδινα) . Τέλος θέλω να αναφέρω ότι η Φάλκενμπεργκς από τα 9 παιχνίδια που έπαιξε εντός έδρας ήταν στα τρία από αυτά νικήτρια ημιχρόνου παρόλο που στο τέλος δεν κέρδισε κανένα.

Ενώ από την άλλη η Βάρμπεργκς έχει 4 τέσσερα  ημίχρονα χαμένα από τα εννιά ματς που έπαιξε συνολικά και αυτό μου δίνει κάποιες ιδέες για ειδικά στοιχήματα βλέποντας και λίγο  τη παράδοση των ομάδων που έχουν δύο βαρβάτες ανατροπές τα τελευταία τρία χρόνια.

Τίποτα άλλο για σήμερα. Μου είναι αρκετό το ένα ματς καθώς θα πάω σε τριπλό ποντάρισμα ενώ από Europa League με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου δεν βρίσκω κάτι για να ποντάρω.

Τα λέμε το βράδυ!

UPDATE!!

Δεν θα ανέβαζα τέτοια ώρα update στη στήλη αν δεν υπήρχε λόγος και αυτός είναι ένα early bet του Σαββάτου που θέλω να παίξω. Αναφέρω το παιχνίδι και ανάλυση :

ΣΠΟΡΤ ΧΟΥΑΝΚΑΓΙΟ – ΑΛΙΑΝΖΑ ΛΙΜΑ

Καταρχήν να ξεκινήσω από το βασικό που είναι ότι δεν υπάρχουν έδρες .

Όλα τα παιχνίδια στο Περού γίνονται στη Λίμα  οπότε η Χουανκάγιο είναι η  φιλοξενούμενη . Προχωράμε να δούμε τι θα παίξουμε καθώς η φόρμα αλλά και η περίοδος βγάζουν σημείο που πιστεύω ότι θα έχουμε πτώση στην απόδοσή του . Η Χουανκάγιο βρίσκεται στη 5η θέση με 18 βαθμούς ενώ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία (3-1-1).

Από την άλλη η Αλιάνζα έχει να  γευτεί την χαρά της νίκης εδώ και 9 παιχνίδια ενώ από την επανέναρξη μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα (0-3-1). Βρίσκεται στην 15η θέση με 13 βαθμούς και φαίνεται σαν να έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το πρωτάθλημα για την ώρα αφού η συμμετοχή της στο Copa Libertadores είναι η πρώτη προτεραιότητα. Θέλει να καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση η έστω στο Σουνταμερικάνα καθώς θα πάρει κάποια χρήματα ενώ τα οικονομικά της τελευταία ακούγεται ότι δεν είναι καλά.

Τέλος να αναφέρω ότι περιμένω να δείξει σημάδια κούρασης (ίσως και rotation) καθώς έχει να παίξει πέντε  αγώνες σε δεκατρείς μέρες (ο 3ος αυτός). Ας συνοψίσουμε λοιπόν…. Από την μία έχουμε την Χουανκάγιο η οποία έχει προσαρμοστεί για τα καλά στο χαμηλό υψόμετρο της Λίμα και έχει μαζέψει 10 βαθμούς στα τελευταία πέντε παιχνίδια και από την άλλη έχουμε την κουρασμένη Αλιάνζα (έπαιζε ξημερώματα σήμερα μέσα στην Εστουδιάντες ντε Μερίδα) που δεν έχει νίκη ακόμη μετά την επανέναρξη και μοιάζει να κυνηγάει πιο πολύ το Copa Libertadores.

Κοιτάω αποδόσεις και βρίσκω την Χουανκάγιο στο 3,5 (2,55 το dnb). Υπάρχει αξία καθώς περίμενα το σετ πιο μοιρασμένο και την Χουανκάγιο το πολύ να δίνει 2,60. Ξέρω ότι η Αλιάνζα είναι από τα μεγάλα ονόματα του Περού ενώ η Χουανκάγιο είναι μεσαίας δυναμικότητας αλλά οι συνθήκες μας οδηγούν στον άσσο. Το παίζουμε από σήμερα (το Σάββατο είναι ο αγώνας) γιατί θεωρώ ότι από αύριο θα αρχίσει να παίρνει την Κάθοδο το σημείο.

Καλό βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS