603

Billaras

Ένα απο κάθε κατηγορία!

Σκέφτηκα καλά αν θα έπρεπε να γράψω και κυρίως να παίξω σήμερα. Μπορεί να έχει Premier εμβόλιμη, να έχει και Championship και Ιταλο-Γαλλίες, μπορεί να έχει και Λιγκ Τρόφι όπως και μερικά σκόρπια, αλλά συνολικά το πρόγραμμα δεν είναι καλό.

Γιά το ΣΚ ουδέν σχόλιον, τρίτο δοκάρι, αλλά κάποια στιγμή θα πάει δοκάρι και μέσα. Μιά με Μπάροου, μιά με Λέιτον, μιά με Κρόουλι.

Οποιοδήποτε κέρδιζε, θα έκανε δυάδα. Αλλά δεν αγχώνομαι, είπαμε, κάποια στιγμή θα είναι δοκάρι και μέσα. Αυτό που κάνω είναι να μαζεύομαι. Είναι ακόμα Αύγουστος, πολλοί βαράνε αλόγιστα χωρίς να κοιτάνε τι έρχεται! Σερί αγώνων τεράστιο, σεντόνι, Μουντιάλ, χωρίς ανάσα θα πάμε, η τόσο νωρίς εμβόλιμη στην Premier λέει πολλά. Εγω απλά είμαι μαζεμένος (βασικά θα ήμουν ακόμα και να κέρδιζα).

Θα δείτε κι εσείς οτι σε λιγότερο από 15 μέρες απο τώρα θα ανοίξουμε και το telegram για το live, θα ξεκινήσουμε και ΔΥΟ εκπομπές (μιά τηλε-οπτικη και ελεύθερη και μιά κλασικά ραδιοφωνική της Παρασκευής μόνο γιά εσάς τους συνδρομητές), κοινώς ακόμα δεν το πατάμε το γκάζι. Και δεν πρέπει να το πατήσουμε!

Επιστρέφω στο σήμερα-αύριο.

Το πρόγραμμα είναι μέτριο, μην πω και κακό. Να παίξω…under; Πιστεύω ότι σε Σαουθάμπτον, Γουεστ Χαμ και Λίβερπουλ είναι πιθανά βάση των αποδόσεων που έχουν. Εχουν λαθάκι δηλαδή. Αλλά δεν κολλάει να είμαι μαζεμένος και να παίζω under. Και την (μοναδική) δυαδούλα που έχω παίξει ως τώρα, τη μετανοιώνω. Βλεπω αριστερά και δεξιά προτάσεις σε ειδικά, σε.

.τελικές, σε κόρνερ, σε όλα αυτά που…ανάβουν τάμα οι μπουκ να τους τα ποντάρουν! Και γέλαω. Βαφτίζουμε “πρόοδο του παιχνιδιού” αυτό που μας πλασάρουν γιά να τα κονομήσουν (κι άλλο).

Μεταγραφικά ο κακός χαμός, θέλω να τις εκτιμήσω όλες, από Αντονι ως Πακετά, οι βραζιλιάνοι μάλλον έχουν την τιμητική τους, ενώ είχαμε και την πρώτη απόλυση, πάει ο Πάρκερ από την Μπόρνεμουθ.

Αν με ρωτάτε, κακώς. Κέρδισε το βατό με Βίλα στην πρεμιέρα, μετά έχασε από Σίτι-Αρσεναλ-Λίβερπουλ. Πιό δύσκολο πρόγραμμα δεν γινόταν. Οκ, έφαγε εννιά γκολ προχθές, είναι η χειρότερη, αλλά αυτός έφταιγε; Νομίζω έφταιξε που…μίλησε. Ουσιαστικά μετά το ματς με τη Λίβερπουλ εξέθεσε τη διοίκηση με όσα είπε ότι θέλουν ενίσχυση κλπ κλπ.

Και η διοίκηση τον έστειλε, λες και είπε ψέματα. Anyway, αυτά δεν μας αφορούν, απλά τα σχολιάζουμε. Νομίζω πάντως ότι το αντεπόστ που σας είχα δώσει ως ιδέα με Μπόρνεμουθ τελευταία τις γιορτές (δηλαδή στα..μέσα Νοέμβρη), θα αποδειχθεί ευκολάκι!

Στο κουμάρι λοιπόν, οριακά θα παίξω κάτι. Οριακά. Κι ας έχει τόσα ματς. Ιταλία-Γαλλία-Λιγκ Τρόφι τα έσβησα μπαμ μπαμ.

Κάκιστο μενού. Ψάχτηκα μόνο δηλαδή με Premier και Championship.

Σε Πάλας-Φούλαμ-Λιντς-Μπόρνεμουθ-Γουέστ Χαμ είναι όλα μέσα. Καμιά αξία σε απόδοση. Ούτε φυσικά στην Γιουνάιτεντ. Μετά έχουμε τους κατιμάδες Σίτι-Αρσεναλ-Τσέλσι-Λίβερπουλ που είτε τα προσπερνάς είτε τα κοιτάς γιά κόντρα. Και ένα το…παρακοίταξα.

Σε όλη μου τη στοιχηματική ζωή (απ’ το 2000 και μετά γιατί πιό πρίν έπαιζα ότι μαλακία υπήρχε, τα έχουμε ξαναπεί αυτά), παίζω με αξίες.

Με λάθη. Και ας χάσω ένα-δυο-πεντε. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ, επαιξα Νότιγχαμ πχ προχθές, δεν μετάνοιωσα. Είχε λάθος.

Τώρα λάθος έχει το Λίβερπουλ-Νιουκάστλ. Επειδή η (κακή και χωρίς νίκη στα τρία πρώτα ματς) Λίβερπουλ ξέσπασε με 9-0 στο 4ο επί του πτώματος Μπόρνεμουθ, δίνει 1,33! Ακου…1,33! Και το διπλό δίνει 9,00. Μα…9,00; Με τη Νιουκάστλ; Δηλαδή 77% πιθανότητες νίκης η μιά; Και 11% η άλλη; Το λένε αλήθεια; Η Λίβερπουλ δεν παίζει με την περσινή (προ αράβων και Χάουι) Νιουκάστλ.

Παίζει με την πιθανή 7η. Μετά το big-6 ποιά είναι η πιό δυνατή; Μην σας πω ότι παίζει και γιά την 6αδα. Αήττητη ως τώρα, 3 ισοπαλίες, έπαιξε στα ίσα την Σίτι, το είδατε. Και προηγήθηκε 2-0 αρχικά. Οκ, εκτός είναι πιο αδύναμη, αλλά και πάλι ρε παιδί μου…

Η παράδοση είναι φουλ Λίβερπουλ (21-5-0 από το 1994 που ήρθε 0-2). Αλλά στο 9,00 δέχομαι. Ακόμα και στο 3,25 του X-2 (δε) το δέχομαι, ακόμα και στο 7,00 του dnb το δέχομαι.

Ολα έχουν λάθος.

Και πηγαίνοντας στην Championship, με φαγουρισε και η Ρέντινγκ (αλλά δεν την πιστεύω ως ομάδα ρε γαμώτο, οπότε το αφήνω), λίγο και η Ρόδεραμ (ισχυει το ίδιο, δεν την πιστεύω αφήστε που η Σάντερλαντ παρότι ακέφαλη δεν ήταν κακή προχθές, είχε δύο δοκάρια ενω και η απόδοση δεν είναι κάτι ουάου) αλλά πανω από όλα η Χαλ. Τα έγραψε προ ολίγου ο Μάκης.

Εδώ έχει λάθος. Ναι εκτός χωλαίνει”. Αλλά όσο να πεις, είναι 3η με 3-2-1 και έχει δώσει καλά δειγματα, ο Εστουπινάν ο νέος φορ (από τη Γκιμαράες) ήδη κάνει απόσβεση με επτά γκολάκια, οπότε γι αυτόν η σημερινή φωτό της στήλης. Και η ΚΠΡ είναι…ότι να’ναι. Κυριολεκτικά χυμαδιό. Μπορεί να γίνει 0-2 το ματς, να το πληρωθούμε πρώιμη, μετά να γίνει 4-2 και μετα 4-5! Εχει…2-2-2, όλα τα φέρνει, τρώει, βάζει, αναξιόπιστη ομάδα.

Το 4,50 δεν στέκει, το ποντάρω κι έκλεισα.

Οποτε, σε ένα κακό πρόγραμμα, ένα σήμερα-ένα αύριο, μπόλικο ρίσκο πάνω σε δύο καθαρά λάθη, εχουν πρώιμη, την Νιουκάστλ όπως θέλει ο καθένας ας την ποντάρει, εγω κανω μια…ντρίπλα, ξερό 9αρι στο μονό αλλά Χ-2 (δε) στη δυάδα. Και νέα στήλη Σάββατο, αλλά αύριο (οχι σήμερα) θα τα πούμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras