370

Billaras

Ένα από χθες και τέσσερα “φρέσκα”!

Η Φράιμπουργκ…σταθερή αξία (και έρωτας). Μιά φορά την “κόντραρα” (με τη Μπάγερν στο κύπελλο) και με εξέθεσε. Πόσες φορές όμως μας έβγαλε ασπροπρόσωπους, έχω χάσει το μέτρημα. Η Τορκί όμως έμεινε στο ένα γκολ. Εκεί μετά το 1-0 το πίστεψα. Η αντίπαλός της έχανε 3-0, άρα ηταν στο κόλπο σωτηρίας. Δεν τα κατάφερε, η Ρέξαμ δεν περίμενα ότι θα της χαριστεί αλλά περίμενα να γίνει μάχη και να τα παίξει όλα για όλα.

Σκεφτείτε ότι τελικά η Μέιντενχεντ έχασε 4-0! Θα μπορουσα να έχω βάλει το Χ του Αστέρα στο trixie; Η τη Λουστενάου; Τούτο ήρθε 4-4, καλώς το φοβόμουν, αλλά έδωσε πρώιμη. Οπως και να’χει, ότι έγινε δεν γυρίζει. Και ειλικρινά αν είχε περάσει και η Τορκί θα είχα…σιγουρακι το trixie ατόφιο. Την Χάτερσφιλντ την πιστεύω πολύ. Το έγραψα και χθες, αν δεν είχε και 2ο ματς-μπολ με την Σεφιλντ θα έκανα μεγάλο μπετ σήμερα πάνω της.

Σήμερα τον…θυμήθηκαν όλοι τον Γουόρνοκ και γράφουν ότι εσείς εδώ διαβάζετε (όχι από χθες, αλλά) πολλά χρόνια! Γελάω, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Με απασχολεί να βγει το διπλο καθότι βγάζω καλό κέρδος από την χθεσινή δυάδα, διπλασιάζω ότι πόνταρα.

Τι σκέφτομαι; Μήπως το ξανάπαιζα το σημείο. Το περιμενει και ο Μάκης για επίσης καλό κέρδος, είναι νωρίς το ματς, θα ξερουμε δηλαδή νωρίς το πρόσημο της μέρας.

Αποφασίζω να μην κάνω λάθος. Γιατί bet πάνω στο bet είναι λάθος και το καυτηριάζω όταν το βλέπω. Οπότε την αφήνω την Χάτερσφιλντ να “τρέξει”, θα την έπαιζα ξανά μόνο αν δεν είχε περάσει η Φράιμπουυργκ. Και σιγουρα αν σπάσει θα την ξαναποντάρω με την Σέφιλντ σε λίγα 24ωρα (χτυπάω ξύλο φυσικά).

Αυτα με το χθες, πάμε στο σήμερα χωρίς άλλη Χάτερσφιλντ.

Δεν είδα κάτι εξτρά πέρα από ότι είχα ήδη δει και γράψει στην εφημερίδα ή αναλύσει στο Betsellers Radio. Δεν προσθέτω κάτι δηλαδή.

Τρία μεγάλα (Αστον Βίλα στο 4,75, Αρης στο 5,00 και Λάτσιο στο 5,00 επίσης) και τρία μικρότερα (Κλερμόν στο 3,20, Μάιντς στο 3,10 και το combo στο Ανφιλντ με Λίβερπουλ 1+g/g του 2,40). Αυτά είναι.

Ο Αρης έπεσε μιά μονάδα από το 6,00 στο 5,00 αλλά και πάλι έχει αξία (δεν θα το έδινα πάνω από 4,20), δεν στέκει το σημείο με τίποτα.

Οι κίτρινοι είναι καλά, σε φόρμα και ο ΠΑΟΚ καθόλου καλά και με απουσίες. Φυσικά ντέρμπι αλλά επιμένω έχουν λάθος οι αποδόσεις. Λάθος έχουν και στην Ιταλία αλλα αυτό είναι το πρώτο που σβήνω, ξεκινάει σε λίγο εξάλλου. Η Ιντερ ίσως να έχει πάρει πάνω της και το ανάποδο, με την ήττα από την Τορίνο εντός ίσως η Λάτσιο να “ξεθύμανε”.

Για την Βίλα τι να πω; Τα ξέρετε.

Πορεία πρωταθλητισμού με Εμερι, σκοράρει πάντα και η Μάντσεστερ πίσω με τα…γνωστά. Εδώ αντέχει και combo με Χ-2+g/g που είναι στο 3,00. Η Μάιντς επίσης σε τρελλό φεγγάρι και πρόσφατα μας χάρισε μεγάλη νίκη κόντρα στη Μπάγερν, ενώ πρόσφατα έκανε το ίδιο και η Κλερμόν μέσα στη Νις. Να το κάνω λιανά;

Εσβησα Λάτσιο ακριβώς γιατί δεν είναι καλά, οπότε ΟΛΕΣ όσες κράτησα είναι καλά ως πολυ καλά.

Εχουμε δηλαδή την σωστή εξίσωση φόρμα+απόδοση! Αρης-Βίλα-Κλερμον-Μάιντς. Οσο γιά τη Λίβερπουλ, και καλά είναι (τουλάχιστον δεν είναι όπως προ διμήνου) και τα χάλια της έχει η Τότεναμ, τα ξέρετε κι αυτά.

Εφ όσον δεν ξαναπαίζω Χάτερσφιλντ, πως μπορώ να παίξω σήμερα λοιπόν;

Λεω να κάνω το εξής: Να παίξω ένα μονό τον Αρη στο 5,20.

Εχει και πρώιμη φυσικά.

Να αφήσω έξω και τη Μάιντς, φοβάμαι την ισοπαλία (τρεις σερί εντός η Βόλφσμπουργκ, δύο στα τρία εκτός η Μαίντς). Και να κάνω το combo που έλεγα στην Βίλα (Χ-2+g/g στο 3,00).

Αρα να έχω Κλερμόν 1-Λίβερπουλ 1+g/g και Βίλα Χ-2+g/g. Να πάω σε ένα trixie, έχω και σε μονό τον Αρη και τέλος. Προσέξτε την διαχείρισή μου: Θα παίξω όσα και χθες.

Αρα, αν βγει ΜΟΝΟ η Χάτερσφιλντ και τίποτα άλλο, δεν έχασα σεντς. Η Κλερμόν έχει πρώιμη, ο Αρης επίσης, η Χάτερσφιλντ επίσης.

Τίποτα άλλο, νεα στήλη την Τρίτη, ενώ θυμηθείτε ότι νέο vidcast/podcast θα έχουμε Τρίτη μεσημέρι κι όχι αύριο βραδυ. Θα μπω στο chat (απολογούμαι για χθες) αλλά για λίγο. Είναι…μεγάλη μέρα σήμερα γιά τους φίλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, έχω…ήδηαγχωθεί και δεν θα αντέξω να είμαι chat αργά, θέλω να απομονωθώ (γέλια).

Και θέλω να κερδίσει ο καλύτερος χωρίς να έχουμε τα “γνωστά” πριν-κατά τη διάρκεια-μετά. Να μην το ξεχάσω! Καλό μήνα για αύριο!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras