802

Μάκης Μηνδρινός

Ένα διπλό σε κάθε κατηγορία

Χαιρετώ! Επειδή πήρα 2-3 μηνύματα που με ρωτούσαν γιατί δεν ανέβασα στήλη μεσοβδόμαδα από τη στιγμή που είχε πλήρη αγωνιστική στις Αγγλίες, η απάντηση είναι ότι, πρώτον, είμαι καλά, και δεύτερον όσο και να έψαξα δεν μου άρεσε τίποτα.

Συμβαίνει κι αυτό, σε μια ολόκληρη αγωνιστική να μη μπορείς να βρεις ένα σημείο της προκοπής.

Γιατί, ΟΚ, να ρισκάρω να παίξω Νότιγχαμ στη Μπλάκμπερν, ή Σάλφορντ στη Σάτον, αλλά σε τι απόδοση είναι το ερώτημα… Δεν είναι καμιά σάπια ούτε η Μπλάκμπερν ούτε η Σάτον. Πολύ διαβασμένα ήταν τα λίγα που σήκωναν κουβέντα.

Πάμε κατευθείαν στο φρέσκο πρόγραμμα, φουλ κουπόνι και πολύ ιδιαίτερο, από τη στιγμή που προηγείται των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μεσοβδόμαδα έχουμε ξανά Τσάμπιονς Λιγκ, Γουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Εχουμε και λέμε λοιπόν: από Πρέμιερ Λιγκ σκέψεις για δύο 5,50άρια: της Σαουθάμπτον στο Ολντ Τράφορντ και της Γουλβς στην Τότεναμ. Η Γιουνάιτεντ είναι σταθερά «άρρωστη», είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, το βλέπεις στη διάθεση των παικτών.

Η Σαουθάμπτον έρχεται από σπουδαίο διπλό στην Τότεναμ και γενικά είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά αν βρει χώρους. Κόντρα σε αυτή την άμυνα της Γιουνάιτεντ, καλείται απλά να είναι αποτελεσματική στις ευκαιρίες που θα βρει. Γιατί ευκαιρίες θα βρει!

Οσο για το Τότεναμ – Γουλβς, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να κάνει ο Κόντε τρεις σερί ήττες και δύο διαδοχικές εντός έδρας, όμως όσο επικίνδυνη είναι η Σαουθάμπτον άλλο τόσο είναι και η Γουλβς.

Εξάλλου, οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες…

Στην Τσάμπιονσιπ η μοναδική σκέψη αφορά την Κάρντιφ, στο Λονδίνο με τη Μίλγουολ. Αλλά το 3,10 δεν το λες ακριβώς ικανοποιητικό…

Στη Λιγκ 1 ξεχωρίζει το 4άρι της Μπόλτον απέναντι στην Οξφορντ, εκτός έδρας. Δεν είναι εύκολο ματς, η Οξφορντ δεν είναι παίξε-γέλασε, παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι η συγκυρία (σε συνδυασμό πάντα με την απόδοση…) μας επιτρέπει να κοιτάξουμε δεξιά.

Η Οξφορντ έχασε μεσοβδόμαδα και γενικά στα τελευταία παιχνίδια της είναι λίγο… κάπως, δεν σε πείθει τόσο πολύ όσο το προηγούμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή η Μπόλτον έχει πατήσει το γκάζι και παρά το γεγονός ότι είναι στο -11 από τα πλέι οφ, δείχνει να το πιστεύει και έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή της. Το υλικό το έχει εξάλλου. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας και το αυριανό είναι ένα καλό τεστ.

Στο 4,00 νομίζω αξίζει το ρίσκο.

Ένα ματς ξεχωρίζει και στη Λιγκ 2, είναι το διπλό της Σάλφορντ στη Λέιτον Οριεντ, στο 3,50. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η Λέιτον είναι σταθερά ντεφορμέ, μιλάμε για μια ομάδα που έχει 8 ματς χωρίς νίκη, 6 ήττες στο διάστημα αυτό και στα 7 πιο πρόσφατα σκόραρε μόλις ένα γκολ!!! Εντυπωσιακό! Η Σάλφορντ έχει τα γνωστά προβλήματα εκτός έδρας, αλλά είναι σίγουρα βελτιωμένη και –όπως και η Μπόλτον- ξεκινάει και αυτή την αντεπίθεσή της για τα πλέι οφ.

Και το δικό της υλικό είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία.

Όπως βλέπετε είναι μετρημένα: Σαουθάμπτον και Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ, Μπόλτον στη Λιγκ 1, Σάλφορντ στη Λιγκ 2. Θα παίξω τρία μονά: Σαουθάμπτον, Μπόλτον και Σάλφορντ. Τα λέμε και ραδιοφωνικά στις 16:00 με τον Βασίλη.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος