542

Μάκης Μηνδρινός

Ένα ευρωπαϊκό, ένα εγγλέζικο

Χαιρετώ! Ματς λεπτομερειών ήταν και τα δύο ματς που επέλεξα το Σάββατο, η Φλίτγουντ έχασε με ανατροπή και η Μπράντφορντ έμεινε στο 0-0 στο Γκρίμσμπι, σε ένα ματς που μπορούσε να προηγηθεί αλλά πιέστηκε στο τέλος. Είμαι στην περίοδο του «δεν θέλει να πληρώσει», οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή, κρατώντας χαμηλά τα πονταρίσματα μέχρι να «στρίψει».

Τα υπόλοιπα που έγιναν το Σ/Κ τα σχολιάσαμε με τον Βασίλη στο έβδομο vidcast/podcast, όπου αναφερθήκαμε φυσικά και στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα.

Πέμπτη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά και εμβόλιμες σε Λιγκ 1 και Λιγκ 2 Αγγλίας, πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Από τα ευρωπαϊκά, ένα μόνο σημείο ξεχωρίζει στα δικά μου τα μάτια, το διπλό της Σαχτάρ απέναντι στη Σέλτικ.

Θεωρώ ότι το 4,50 του διπλού είναι πέρα για πέρα λάθος, είναι ίσως το μόνο λάθος από το πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σαχτάρ έχασε μόλις ένα ματς έως τώρα στη διοργάνωση, από τη Ρεάλ, και παραμένει ζωντανή για τη δεύτερη θέση, καθώς βρίσκεται μόλις στο -1 από τη Λειψία, την οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική. H Σέλτικ χωρίς νίκη, τελευταία, χωρίς ελπίδες για δεύτερη θέση και πρακτικά χωρίς ελπίδες και για τρίτη θέση, καθώς είναι στο -4 από τη Σαχτάρ και τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Ρεάλ εκτός έδρας.

Στα εγγλέζικα, είναι ύπουλο το Μπάρνσλεϊ – Λίνκολν στη Λιγκ 1 και τεράστιο το 6,50 της Μπρίστολ Ρόβερς στο Σέφιλντ, την Τετάρτη. Προφανώς είναι φαβορί η Σέφιλντ, αλλά η άλλη έρχεται από πέντε ματς αήττητη, στο τελευταίο έκοψε βαθμούς από την πρωτοπόρο Πλίμουθ και στα δύο τελευταία εκτός, έχει ισάριθμα διπλά.

Στη Λιγκ 2 η Κρόουλι προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες μετά την αλλαγή προπονητή, αλλά αμφότερες εντός έδρας: 2-1 τη Νιούπορτ και 3-2 τη Μάνσφιλντ.

Απέναντί της έχει μια χρυσή ευκαιρία να κάνει σεφτέ και μακριά από το σπίτι της, έχοντας αποκτήσει εξαιρετική ψυχολογία. Η Κόλτσεστερ είναι ίσως ο «ιδανικός» αντίπαλος αυτή την περίοδο, καθώς προέρχεται από 5 ήττες στα 6 τελευταία και έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού. Το 3,20 του διπλού, που όλο και πέφτει, προφανώς μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Αυτά τα ολίγα. Μια Σαχτάρ μου αρέσει περισσότερο λόγω απόδοσης και μια Κρόουλι, που μπορεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να πάρει το πρώτο της διπλό στο Κόλτσεστερ. Νέο podcast για Μουντιάλ την Πέμπτη το πρωί, εκπομπή Betsllers Radio πιθανότατα την Πέμπτη αντί για την Παρασκευή που είναι 28η και… έχει ο Θεός!

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος