1077

Thassios

Ένα και καλό…

Καλημέρα Betsellerades μου!

Ας ξεκινήσουμε από χθες όπου περάσαμε και δεν ακουμπήσαμε στο Ισπανικό. Ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα και φάουλ , για κάποιο λόγο μετά το πρώτο γκολ της Αλαβές ηρέμησε λες και τελείωσαν όλα. Λογικά κάπως έτσι θα το κατάλαβε και η Έλτσε αφού έδειξε μια σχετική απάθεια.

Την Κυριακή που μας πέρασε πάντως είχαμε μια ήττα με τον μπουκ αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω τις επιλογές μου. Τα ίδια θα έπαιζα και να πω την αλήθεια είχα απαιτήσεις από το ντέρμπι της Ιταλίας άμα δεν μας το χαλούσε ο ρέφερι και το σκορ. Όλο το βάρος της μέρας έπεσε εκεί αφού πόνταρα όσες μονάδες είχα ποντάρει τα άλλα δύο παιχνίδια μαζί.

Ο Ιταλός ρέφερι όμως χάρισε πολλές κάρτες και μία κόκκινη ενώ στο 2ο ημίχρονο η Μίλαν έκανε πάρτι παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων με αποτέλεσμα να σβήσουν όλα.

Αυτά με όσα πέρασαν και πάμε στα φρέσκα όπου να σας πω την αλήθεια αλλιώς περίμενα την στήλη σήμερα αλλά τελικά πάμε πολύ χαλαρά. Είχα ξεχωρίσει 2-3 παιχνίδια όπου θα ποντάραμε καλά αλλά τελικά οι αποδόσεις με οδήγησαν μόνο σε ένα .

Ποιο είναι αυτό;

Μα φυσικά ο ημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα σε Μονπελιέ και Παρί όπου περιμένω τη Μονπελιέ να βάλει δύσκολα στη Παρί. Γενικότερα βλέπω τελευταία την φιλοξενούμενη να βγάζει νεύρα και να μην παίρνει εύκολα αποτελέσματα. Ισοπαλία στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος όπου πήρε πάλι κόκκινη κάρτα έχοντας άλλες δύο για το Champions League και δείχνει να βγάζει ένα ζόρι.

Φυσικά και μπορεί να ξεσπάσει σήμερα και να δούμε κανένα 0-4 στα γρήγορα αλλά με τα δεδομένα που έχω νομίζω ότι δεν μπορεί εύκολα να συμβεί αυτό. Η Μονπελιέ έχει καλό υλικό και έρχεται αντιμέτωπη με μια ομάδα που πέφτει αρκετό ‘’ξύλο’’ στην παράδοσή τους αφού μετράνε 4 κόκκινες στα τελευταία 4 ματς. Θα ποντάρω τις ομαδικές κόκκινες κάρτες σε ένα αγώνα νοκ άουτ με το Jeremie Pignard να είναι στη σφυρίχτρα όπου θα βγάλει την κόκκινη κάρτα όταν πρέπει.

Είναι σπαθί που λέμε και δεν θα την κρατήσει στο τσεπάκι. Στο 8 η ομαδική κόκκινη της Μονπελιέ και στο 8,8 της Παρί σε άλλη εταιρία.

Με αυτό μόνο θα κινηθώ απόψε αφού δεν έχει κάτι άλλο που έχει αξία για μένα. Ξεχώρισα κάποια παιχνίδια που θα πόνταρα δυνατά στο Λιμπερταδόρες αλλά οι αποδόσεις που βγήκαν είναι πολύ εκπτωτικές. Ας πούμε στον αγώνα της Φλουμινένσε θεωρώ ότι θα έχουμε κόκκινη κάρτα και άμα το βρείτε οπουδήποτε πάνω από 3 σε απόδοση μπορείτε να το μπουμπουνίσετε.

Σε ότι αφορά γκολ και άλλα που έχουμε να αναφέρουμε καιρό να σας πω την αλήθεια γλυκοκοίταζα το ΄΄g/g και όβερ 2ου ημιχρόνου΄΄ στο ματς της Περθ Γκλορι στην Αυστραλία (από το φτιάξε αγορά αυτό) σε απόδοση 4,5. Τελικά το άφησα γιατί δεν θέλω να ανοίγομαι σε μονάδες όταν πλησιάζει πάλι καυτό ΣΚ.

Τα λέμε στο chat το βράδυ όπου θα δούμε το ματσάκι παρέα αλλά  θα επικεντρωθούμε και στο live όσο πλησιάζουν τα πρωταθλήματα προς το τέλος.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS