914

Thassios

Ένα καυτό Σαββατοκύριακο..

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Χθες ένα από αυτά που λέμε ‘’άχαστο’’ (στην κυριολεξία σηκώθηκα και πανηγύρισα στην αρχή) στο τέλος του αγώνα της Λεβερκούζεν μας στέρησε την ανατροπή της Γερμανίδας και το ταμείο μας. Πάντως ακόμη βαράω το κεφάλι μου που δεν έπαιξα έστω μια δυάδα από τα anytime score που είχα σταμπάρει αφού έγινε το απόλυτο εκεί και ελπίζω κάποιος από εσάς να τσίμπησε κάτι.

Επομένως μεσοβδόμαδα δεν καταφέραμε να έχουμε καμία επιστροφή και έτσι μπαίνουμε σε ένα ,ας πούμε , κρίσιμο Σαββατοκύριακο όπου έχουμε πολύ δυνατούς αγώνες (οι περισσότεροι την Κυριακή) και θα ανεβάσουμε λίγο ποντάρισμα όπου μένει να δούμε στο τέλος αν θα καταφέρουμε να έχουμε καλές επιστροφές ή θα βρεθούμε στα μείον για πρώτη φορά φέτος.

Οπότε πάμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε με τα αυριανά ματς που έχω στη διαλογή και να δούμε πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας.

Ξεκινώντας από τα ειδικά που ξεχώρισα αύριο σε ότι αφορά γκολ, ανατροπές , ημίχρονα, θα σας αναφέρω τα εξής δύο μόνο : Φρέντμαντ – Μπράμπραντ g/g ημιχρόνου , Γκράτσερ – Λιέφερινγκ g/g ημιχρόνου. Δεν είδα κάτι άλλο που να μου κάνει κλικ.

  

Και περνάμε τώρα στις αγαπημένες μας κάρτες. Έχουμε αρκετά παιχνίδια που μπήκαν στην τελική διαλογή και θα πρέπει να επιλέξουμε με ποια θα πορευτούμε απόψε.  Στην Ισπανία έχουμε δύο παιχνίδια που έχω ξεχωρίσει για κάρτες και αυτά είναι τα Βαλένθια – Μαγιόρκα και Κάντιθ – Αλαβές. Και στα δύο παιχνίδια έχουμε πολύ καλή παράδοση  σε κάρτες και ομάδες που συναντάμε αρκετές στα παιχνίδια που παίζουν.

Συνεχίζουμε και πάμε στην Ρωσία όπου έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με παράδοση στις κάρτες και δύο ομάδες που ψάχνουν νίκες για να ανεβούνε λίγο στον Βαθμολογικό πίνακα. Αναφέρομαι στο Ροστόφ – Άρσεναλ Τούλα που είχαμε κόκκινη κάρτα και στα 3 τελευταία παιχνίδια τους.

Μετά περνάμε στους γείτονες Ιταλούς. Στο Σασουόλο – Βενέτσια έχουμε δύο ομάδες που δεν έχουμε παράδοση αλλά μελετώντας τα παιχνίδια τους και τα στατιστικά τους παίρνουν αρκετές κάρτες και συναντάμε πολλές στα παιχνίδια τους.

Πολύ καλός ρέφερι στο ματς όπου βγάζει κάρτες και στο 1ο ημίχρονο αλλα και καλός σε κόκκινες αφού πέρυσι σε 4 εμφανίσεις έβγαλε 3 κόκκινες κάρτες. Κρατάω το θασίτικο στο 3,6 που θεωρώ ότι έχει αξία ενώ και η κόκκινη βρίσκεται σε ψηλές αποδόσεις (στο 4,3 την βρίσκω).

 Ένα άλλο όμως  Ιταλικό που έχει πολύ καλή παράδοση είναι το Μπολόνια – Μίλαν όπου στα τελευταία 6 ματς είχαμε 5 κόκκινες κάρτες.

Το κρατάμε κι αυτό το παιχνίδι.

Ένα ακόμη υποψήφιο ματς είναι το Γκρασχόπερς – Ζυρίχη που όμως δεν ξέρω αν θα έχουμε αγορές για κάρτες. Το βλέπω πάντως λίγο κόλαση το ματσάκι μιας και μιλάμε για ντέρμπι έχοντας πολύ καλή παράδοση σε ξύλο.

 Τέλος πάμε στους αγαπημένους μας Πορτογάλους όπου το βράδυ η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μορειρένσε και άμα πάει όπως περιμένω το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν παράδοση και παίκτες που κλωτσάνε τότε θα δούμε πολλές κάρτες.

Οπότε μιλάμε για 7 ματσάκια που βλέπω κάρτες και μένει τώρα να κάνω σωστά την τελική επιλογή. Όπως έχουμε πει πάντως πολλές φορές , κανονικά η δική μου δουλειά σταματάει εδώ. Εσείς από εδώ και πέρα μπορείτε να επιλέξετε και να κάνετε το δικό σας παιχνίδι.

Πάμε λοιπόν.

Αφήνω το Κάντιθ – Αλαβές αν και είναι δύο ομάδες που θα ψάξουν την νίκη και θα δείξουν πάθος και το κάνω αυτό λόγω του ρέφερι.

Δεν είναι και πολύ καρτάκιας ο Javier Rojas και νομίζω ότι στη φάση που πρέπει να επιλέξω ματς είναι ένα σοβαρό κριτήριο. Κρατάω όμως το Βαλένθια – Μαγιόρκα ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν τα πάνε καλά τελευταία και ψάχνουν την αντίδραση. Ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Del Cerro Grande που είναι αρκετά καρτάκιας ,κυρίως σε ότι αφορά τις κίτρινες.

Στο 3,20 το θασίτικο και στο 4,4 η κόκκινη. Υποψιασμένοι οι μπουκ  στο θασίτικο  ωστόσο είναι αυτό που θα κρατήσω με το κριτήριο  του ρέφερι. Μπορεί κάποιος πάντως να κοιτάξει άνετα την κόκκινη καθώς εγώ δεν θα την έδινα πάνω από 3,80.

Αφήνω το ματς στην Ρωσία γιατί φέτος εκτός ότι οι Ρώσοι μας έχουν ρημάξει , αλλά ο συγκεκριμένος ρέφερι είναι λίγο συγκρατημένος με τις κόκκινες.

Πάμε στα Ιταλικά όπου θα κρατήσω και τα δύο που ανέφερα. Στο Σασουόλο – Βενέτσια περιμένω να βάλει δύσκολα η φιλοξενούμενη στους γηπεδούχους μετά και την καλή νίκη απέναντι στην Φιορεντίνα. Με τόσο καλό ρέφερι και παίκτες που κοπανάνε δεν μπορεί να μην δε μπει στο παιχνίδι μου. Κρατάω το θασίτικο κι εδώ αφήνοντας την κόκκινη με βαριά καρδιά.

Περνάω και στην Μπολόνια με την Μίλαν σε ένα ματς που όπως είπα με τράβηξε η πολύ καλή παράδοση σε κόκκινες. Η Μίλαν είναι λίγο απογοητευμένη από την ήττα στο Champions League και άμα δεν της βγαίνει το ματς μπορεί να έχουμε αρκετά νεύρα. Από την άλλη η Μπολόνια δεν είναι πολύ χάλια ομάδα και μπορεί να ζορίσει τους φιλοξενούμενους. Εδώ το μεγάλο πρόβλημα λέγεται Paolo Valeri.

Ένας από τους πιο αψυχολόγητους Ιταλούς ρέφερι. Δεν βγάζει πολλές κάρτες στο 1ο ημίχρονο και στις κόκκινες έχει τον τελευταίο καιρό που είναι πολύ συγκρατημένος. Ωστόσο σκέφτομαι να κάνω την εξής ντρίπλα. Η Μπολόνια έχει 2,75 μέσο όρο καρτών στο 2ο ημίχρονο και η Μίλαν λίγο πάνω από 2. Οπότε μιλάμε για δύο ομάδες που παίρνουν αρκετές κάρτες στο 2ο ημίχρονο.

Μια από τα ίδια και ο ρέφερι όπως σας ανέφερα. Οπότε το να πάρουν από 2 κάρτες η καθεμία στο 2ο ημίχρονο πληρώνει 3,5 και το κρατάω. Αρκεί να μην πάρει κεφάλι από νωρίς η Μίλαν.

Πάμε και στο Πορτογαλικό το βράδυ όπου η Σπόρτινγκ έχει πάρει τεράστια ψυχολογία μετά την άνετη νίκη στην Τουρκία. Η Μορειρένσε από την άλλη έχει μόνο 1 ήττα στα τελευταία 5 ματς και βλέπουμε γενικά κόκκινες στα παιχνίδια της.

Εδώ υπάρχει το εξής θέμα. Άμα η Σπόρτινγκ βγάλει μια μικρή κούραση και δεν της πηγαίνει το ματς , τότε θα έχουμε πολλά νεύρα και η κόκκινη κάρτα θα έχει πολλές πιθανότητες. Από την άλλη όμως αν λόγω ψυχολογίας μπει και κάνει ένα σούπερ ημίχρονο και πάρει προβάδισμα μεγάλο από νωρίς τότε θα την κλαίμε την κάρτα. Ο Ρέφερι είναι καλός έχοντας δείξει την κόκκινη κάρτα στα 2 από τα 3 τελευταία ματς που έχει σφυρίξει.

Μετά από σκέψη λέω να πάρω το ρίσκο αλλά με χαμηλό ποντάρισμα για τον λόγο που ανέφερα. Κρατάω οπότε την κόκκινη εδώ στο 3,60 που βλέπω (στην καρτέλα ‘’Yourbet’’).  

Έτσι έχω 4 σημεία για ποντάρισμα. Σε όλα θα κρατήσω τα θασίτικα και το ειδικό σε Μίλαν εκτός από το Πορτογαλικό που θα ποντάρω την κόκκινη. Οπότε τα ειδικά σε κίτρινες θα τα κάνω ένα ωραίο τρίξι και τη κόκκινη στο Πορτογαλικό τη κρατάω ως μόνο.

Θα ποντάρω 6 μονάδες όλες κι όλες  για αύριο κάνοντας μια μικρή διαχείριση και περιμένοντας την Κυριακή που έχει πιο πολύ ζουμί.

Μιλώντας για τη Κυριακή θα ποντάρω από σήμερα την κόκκινη στο ματς της Μαρσέϊγ με την Παρί όπου νομίζω δεν χρειάζονται αναλύσεις γι αυτό το ματς. Αυτό το 3,60 που βλέπω στην κόκκινη ,όταν ρέφερι της αναμέτρησης είναι και o  Benoit Bastien ,έχει αξία και νομίζω ότι μπορεί να κάνει βουτιά η απόδοση όπως και το κόμπο σε απόδοση 41.

Θα παιχτούν από σήμερα και τα δύο σαν early bets σε ένα ματς που είναι καυτό.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας! Αύριο υπάρχει περίπτωση να μην με δείτε στο τσατ ενώ Κυριακή πρωί θα έχουμε ξανά στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS