1890

Billaras

Ένα κι αυτό εγγλέζικο-UPDATE!

Καλό μεσημέρι, εδώ είμαστε! Δεν έχω να σχολιάσω κάτι γιά την Κυριακή, τον…χαβαλέ μου έκανα, αλλά συνολικά γιά το Σαββατοκύριακο οφείλω να ομολογήσω ότι θα ήθελα το “παραπάνω”. Καθόμουνα και κοίταγα τα παιχνίδια που είχα στην άκρη, μέχρι και τον Αρη χθες βράδυ (που τον ανέφερα). Θα μπορούσε καλύτερα, λίγο χημεία ήθελε. Γιά να καταλάβετε, στην Metrosport (κείμενο γραμμένο Παρασκευή πρωί) έδωσα τρία στα τέσσερα σε yankee (Οβιέδο-Γκρίσμπι-Νότιγχαμ και χάθηκε η Τσβόλε).

Εδώ έπαιξα trixie, άφησα οριακά την Οβιέδο και την Γκρίσμπι και έβαλα την Μάκλεσφιλντ. Η χημεία που λέγαμε, την ώρα που έγινε ένας χαμούλης γενικά, τα φαβορί έσπαγαν απανωτά.

Anyway, κρατάω και σημεία “παράσημα”, κρατάω ότι δεν χάνω και ροκανίζω την διαφορά σταθερά, απλά θα ήθελα τώρα να την είχα ήδη “σβήσει”.

Δεν είναι φεγγάρι γκαντεμιάς, όλα πάνε καλά, μόνο η χημεία λείπει. Που θα πάει, ας συνεχίσει έτσι και…εδώ θα είμαστε (γέλια).

Στα φρέσκα τώρα: Ξεκαθαρίζω ότι Champions Leaugue δεν παίζω κάτι. Και πως γιά την Πέμπτη θα υπάρχει πιθανότατα update, θέλω να τα ξαναδώ (είναι θέμα τα ερωτηματικά όοοολων αυτών που είναι σε “χειμερία νάρκη”, σχεδόν όλα τα ζευγάρια έχουν μέσα ομάδα που είναι σε διακοπές).

Στο σεντόνι τι να παίξω; Στο Ολντ Τράφορντ οι μπουκ το έχουν διαβάσει άριστα, ένα μήνα πριν θα ηταν τούμπα οι αποδόσεις αλλά τώρα έχουν πιάσει το κλίμα, τα χαμόγελα είναι πίσω στο Μάντσεστερ και η Παρί είναι χωρίς Νειμάρ-Καβάνι. Να έκαναν το λάθος να μας δώσουν αουτσάιντερ την Γιουνάιτεντ, να παίξω. Τωρα “τσίμπησε λίγο” στο 2,40 αλλά και πάλι δεν ψήνομαι.

Ισως γιά live. Ομοίως στο Ρόμα-Πόρτο, δεν έχω καμιά διάθεση να…στρίψω κέρμα. Πως θα ξυπνήσει η Ρόμα; Στραβά ή ίσια; Ομάδα…ψυχοπαθής, όχι αστεία. Κι αυτό (ειδικά αυτό) γιά live. Αν δω ότι έχει ξυπνήσει στραβά, το διπλό (θα) έχει αξία.

Οσο γιά αύριο, ισχυει ότι έγραψα στο Μάντσεστερ-Παρί και γιά το Αγιαξ-Ρεάλ.

Πριν ένα μήνα θα είχαμε άλλες αποδόσεις. Τώρα ο Αγιαξ ξεφουσκώνει, ενώ η Ρεάλ βγήκε από την αγωνιστική κρίση και πατάει καλά. Καμιά αξία εδώ. Και τέλος, θα υποκλιθώ στην Τότεναμ που παρά τις απουσίες επιβιώνει μόνο βάση του εξαιρετικά δουλεμένου συνόλου της, η Ντορτμουντ σαν να αγχώθηκε τελευταία (αυτό το 3-3 προχθές ήταν καμπανάκι) αλλά κι εδώ οι αποδόσεις είναι σωστα βγαλμένες.

Οπότε; Οπότε…live κι άγιος ο Θεός (και μην μου ζητάτε οβεράκια, γκολάκια και λοιπές χαζομαρούλες του 1,80, δεν ασχολούμαι καν).

Τι (απ)έμεινε; Τα λιγοστά στο Νησί! Ενα θα το ποντάρω σίγουρα. Την Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Με Μπρους στον πάγκο πλέον, οι παίκτες θέλουν να δείξουν κάτι πριν φτάσουμε Μάη και κάνει ξεκαθάρισμα, γενικά έχει σφίξει η ομάδα, μάτια δεν βγάζει αλλά καλά το πάει μετά την φυγή Λουκουχάι.

Η Μίλγουολ κλασικά…δυσκοίλια, γκολ με το στανιό, ντεφορμέ και περιμένει σε λίγα 24ωρα και καθοριστικό ματς κυπελλου που είναι must win (κόντρα στην Γουίμπλεντον). Στο 3,75 παίζω Σέφιλντ.

Και μετά; Στραβοκοίταξα Νότιγχαμ αλλά πίσω μπάζει (θα είναι καλό over αυτό λογικά). Σε μικρότερα σημεία, προβληματίστηκα με την ΜΚ Ντονς.

Τρελλή κοιλιά ρε γαμώτο. Θεωρώ πάντως οτι η Νιούπορτ θα έχει στο μυαλό της μονάχα το….ματς του αιώνα γιά αυτήν, αυτό με την Σίτι που έρχεται γιά το FA CUP.

Τελευταίες σκέψεις; Γουίμπλεντον και Σάουθεντ. Η δεύτερη, ήταν καλή με Τσάρλτον, η Ντόνκαστερ έχει κι αυτή FA CUP εν’όψει. Η πρώτη με προβλημάτισε περισσότερο.

Μπορεί να σωθεί; Θέλει ή το πήρε απόφαση ότι φουντάρει; Εχει κύπελλο κι αυτή καπάκι, που θα δώσει βάρος; Με προβλημάτισε γιατί βρίσκει αντίπαλο μιά ψόφια Γουόλσολ. Ομάδα σε τραγική φόρμα. Ιδανική στιγμή δηλαδή γιά τη Γουίμπλεντον, αλλά δεν ξέρω αν θέλει, εκεί σκαλώνω! Ισως και να το παρατάει, η ψαλίδα είναι μεγάλη.

Τα βαλα όλα κάτω, κατέληξα.

Μόνο Γουένσντεϊ. Γιά τα άλλα βλέπουμε (σημειώστε, από τώρα λέω ότι Ντόνκαστερ θα παίξω στο κύπελλο). Ενα μονό και τέλος. Και το βράδυ στο chat γιά τυχόν live και γιά την Πέμπτη update!

Update Πέμπτη 14/2: Ηταν ανάγκη; Ηταν ανάγκη να παίζει η Ιντερ με την Ραπίντ και η Τσέλσι με την Μάλμε; Είναι προφανές ότι…βράζουν και οι δύο (η μιά ελέω εξάρας, η άλλη ελέω συζύγου/μανατζερ Ικάρντι που έμεινε στο Μιλάνο και καθαιρέθηκε από αρχηγός).

Και πως σηκώναν κόντρα. Αλλά…πως; Ούτε η Ραπίντ ούτε η Μάλμε έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους. Σε τι εικόνα και τι αποτελέσματα να στηριχθώ; Τα ίδια (περίπου) ισχύουν και γιά τον Ολυμπιακό αλλά οκ, εδώ είναι λίγο διαφορετικά γιατί παίζει εντός. Πάντως κι εδώ, αν είχα δείγμα Ντιναμό, θα σκεφτόμουν σοβαρά να πάω δεξιά. Από εκεί και πέρα, όλος ο πλανήτης σήμερα παίζει Σπόρτινγκ, αλλά…δεν τον αδικώ κιόλας, με τα δεδομένα να είναι γνωστά, η Βιγιαρεάλ…τσουρουφλίζεται να σωθεί και ποιός το “μπιπππππ” το Europa League; Να πάω κι εγώ εκεί που πάνε όλοι; Πάντα με χάλαγε αυτό.

Κοίταξα και λίγο Γκενκ (εδώ είναι από τα λίγα σετ που η ομάδα με παιχνίδια στα πόδια της είναι αουτσάιντερ), πιθανά και τα Χ σε Λάτσιο και Ρεν, αν κάποιος παίζει γκολάκια και τέτοια μικρά ας δει g/g σε Κράσνονταρ, σε Σέλτικ, σε Μπριζ…

H εμπειρία μου, μου’χει διδάξει ότι αν ψειρίζεις κάτι πολλή ώρα, αν δεν σου βγαίνει το σημείο-α αβίαστα, καλύτερα να μένεις αμέτοχος.

Ανέφερα όλα τα παραπάνω γιά να δώσω ιδέες, εσείς μπορεί να τα βλέπετε πιό “ζεστά”. Εγω κάνω μεν udpate αλλά δεν παίζω. Θα είμαι στο chat, θα βλέπουμε μαζί τα ματς και αν σκάσει κάτι στο live (ειδικά σε κάποιο από όλα τα παραπάνω), το ξανασυζητάμε!  Α, μην παραλείψετε να ευχηθείτε στον Μάκη, έχει γενέθλια σήμερα (απορώ που δεν τον βάφτισαν…Βαλεντίνο)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras