105

Thassios

Ένα μικρό και τέσσερις βόμβες

Καλημέρα καρτολάγνοι μου!

Μεσοβδόμαδα πήραμε κάτι ψιλά για επιστροφές από το καυτό ντέρμπι στην Ιταλία ενώ χθες δεν είχα απαίτηση από το ποντάρισμα στην Αυστραλία. Πάντως στο σημείο που βρίσκομαι το ζητούμενο είναι πρωτίστως να μην συνεχίσω και χάνω μονάδες και ας είναι έστω και ψιλά αυτά που επιστρέφονται.

Πάμε στα φρέσκα όπου το πρόγραμμα δεν με ενθουσιάζει.

Καταρχήν στις αγαπημένες κάρτες μας δεν υπάρχει ξεκάθαρο ματς που μπορούμε να ορμήσουμε. Ας τα δούμε λίγο αναλυτικά όμως όλα.

Ξεκινάω από αγαπημένους Ισπανούς.

Ξεκινώντας νωρίς όπου στο Γκραν Κανάρια η Λας Πάλμας υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Εδώ οι κάρτες στηρίζονται ξεκάθαρα στους φιλοξενούμενους. Η Βιγιαρεάλ έφαγε καλή σφαλιάρα στο κύπελλο.

Πλέον στόχο της να πιάσει θέσεις Ευρώπης στο πρωτάθλημα όπου δε τα πάει καλά κι εκεί. Η γκρίνια μεγάλη και αν θέλει να τη καταλαγιάσει, θα πρέπει σήμερα να φύγει με βαθμούς ή στη χειρότερη βαθμό. Η Λας Πάλμας εντός όμως είναι σκληρό καρύδι και δεν θα περάσει εύκολο μεσημέρι. Όπως ανέφερα και στη στήλη με τα στατιστικά , η Βιγιαρεάλ εκτός έδρας έχει αντικρίσει πάνω από 2 κάρτες στα 8 από τα 9 ματς.

Στα 2 από τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους είχαμε κόκκινη κάρτα (αυτά μέσα στην Λας Πάλμας). O διαιτητής σήμερα είναι δύσκολος οπότε δεν αξίζει κανένα δυνατό ποντάρισμα. Αυτό που μπορούμε να στοχεύσουμε είναι μια υψηλή απόδοση ώστε με λίγα να πάρουμε πολλά αν μας κάτσει στη καλή τους μέρα. Όπως το παρακάτω:

Αν κάποιος θέλει πάλι μπορεί για κάποια δυάδα να κρατήσει το κόμπο ”όβερ 1,5 κάρτες Λας Πάλμας + όβερ 2,5 κάρτες Βίγια” που δίνει 2,5.

Στο Μαγιόρκα – Θέλτα είναι ματς που έχουμε από τα χαμηλές θέσεις.

Αυτή η Θέλτα μας έχει πληρώσει ήδη φορές φέτος με τις κόκκινες που βγάζει στα παιχνίδια της και περιμένω και σήμερα ένα δυνατό ματς. Αυτό που με ξινίζει εδώ είναι τα ανάποδα στατιστικά που έχουν οι δύο ομάδες.

Η Μαγιόρκα παίρνει πιο πολλές κάρτες εκτός ενώ η Θέλτα εντός είναι δολοφόνος. Να σκεφτείτε η Θέλτα εκτός έχει 0 κόκκινες και εντός έχει 5. Ο Ρέφερι είναι τίμιος στις κόκκινες ενώ δίνει και πεναλτάκια. Με σκέψη λοιπόν στο κόμπο ”όβερ 1,5 κίτρινες η κάθε ομάδα + κόκκινη” που δίνει 6,5.

Τελευταία άφησα τα ντέρμπι. Ξεκινάω από τους Βάσκους. Πέρυσι το Γενάρη το είχαμε ποντάρει και μας είχε δικαιώσει ενώ γενικά δεν είναι ένα από τα καυτά ντέρμπι που περιμένουμε σε ότι αφορά τις κάρτες.

Απέφυγα τα δύο επόμενα παιχνίδια που παίξανε (και καλά έκανα εν τέλη) και πάμε στο σημερινό. Εδώ σήμερα έχω τον εξής προβληματισμό. Έχουμε πολύ καλό ρέφερι. Ο Montero είναι καλός στις κάρτες με τον απολογισμό του φέτος να είναι 3 κόκκινες και 50 κίτρινες σε 9 ματς. Από την άλλη όμως οι ομάδες είναι ψόφιες. Ειδικά άμα είναι κανένα χηνάρι το ματς δεν θα κουνηθεί φύλλο.

Οι αποδόσεις πολύ χαμηλά μιας και ξέρουν ότι είναι ντέρμπι. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι λοιπόν η μόνη απόδοση που ξεφεύγει είναι η απευθείας κόκκινη σε απόδοση 9. Αν μου δίνει τη κόκκινη στο 3,2 , τότε θα έπρεπε να δίνει 6,5 με 7 η απευθείας. Αυτό είναι και το μόνο που κρατάω. Απευθείας ήταν και οι δύο κόκκινες που βγήκαν στα τελευταία μεταξύ τους.

Στο Μπέτις – Γρανάδα είναι ένα ντέρμπι που ηρέμησε τα τελευταία χρόνια. Παλιά έπεφτε πολύ ξύλο. Σήμερα βλέπω να ζορίζεται η Μπέτις αλλά αυτή η Γρανάδα ρε γμτ είναι μια άνοστη ομάδα για να στηριχτείς πάνω της. Χάλια εμφανίσεις εκτός έδρας ενώ δε παίζει και ξύλο. Λες και έχει παραδοθεί από νωρίς ένα πράμα. Ο Ρέφερι εξαιρετικός στο ματς.

Αυτό είναι καλό για live άμα δούμε ότι δε παίρνει κάτι η Μπέτις.

Πάμε στα υπόλοιπα. Λονδρέζικο ντέρμπι τώρα νωρίς με την Τσέλσι και τη Φούλαμ να είναι ομάδες που παίρνουν κάρτες. Τίμιος φέτος και ο Anthony Taylor που έχει μέσο όρο 5,13 κάρτες. Στα 15 ματς έχει δείξει 77 κίτρινες και 2 κόκκινες ενώ είναι 2ος σε περισσότερα πέναλτι. Έχει 8 πέναλτι σε 15 ματς.

Στο 1,95 να δεχτούν και οι δύο από 2 κάρτες ενώ στο 2,90 το πέναλτι. Η Τσέλσι έχει σκοράρει τα περισσότερα φέτος (μαζί με την Άρσεναλ) ενώ η Φούλαμ έχει δεχτεί 5 γκολ από πέναλτι που τη βάζει μαζί με άλλες τρεις ομάδες στη πρωτιά.

Μετά στάση στους Ιταλούς. Έπρεπε κάτι να μας δώσουν οι κερατάδες. Σήμερα έχουμε δύο παιχνίδια. Καταρχήν ναι το Νάπολι – Σαλερνιτάνα είναι ντέρμπι αλλά θα παίξει ρόλο το σκορ και λίγο το φοβάμαι.

Κι αυτό το αφήνω για live. Οπότε πάω στα άλλα δύο.

Ντέρμπι είναι και το Τζένοα – Τορίνο που έχει ρίζες απο πολύ παλιά (Κάπου στο 1920) όταν υπήρχαν τα δυνατά ντέρμπι του Βορρά. Το συγκεκριμένο είναι το Derby of the Northwest. Μεταξύ των δύο ομάδων βλέπουμε αρκετά συχνά δυνατά παιχνίδια. Είναι από τα ντέρμπι που δεν τα παίρνουν χαμπάρι πολλοί.

Τη Χρονιά 2018-20 είχα μαζέψει καλά κέρδη από αυτούς. Βέβαια τα τελευταία χρόνια έχουν ηρεμήσει κάπως αφού έχουμε μόλις 1 κόκκινη στα τελευταία 6 ματς. Ομάδες που δε παίρνουν εύκολα κόκκινη αλλά στις κίτρινες δεν είναι κακές. Ο Ρέφερι σήμερα είναι τίμιος μιας και φέτος έχει ήδη 2 κόκκινες σε 4 ματς. Ενώ είναι και πεναλτάκιας. Διαιτητής που βγάζει κίτρινες από το 1ο ημίχρονο.

Νομίζω ότι αξίζει μια στεκιά στο 9αρακι που βλέπω παρακάτω:

Κλείνοντας με τους Ιταλούς έχουμε και ένα εξάποντο μεταξύ Βερόνα και Έμπολι.

Μπορεί να μην έχουν δώσει κάτι τα εξάποντα στην Ιταλία μέχρι στιγμής αλλά τι θα γίνει ρε παιδιά. Θα πέσουν όμορφα και ήσυχα;; Η Έμπολι έχει να κερδίσει δύο μήνες. Ακόμη και με την αλλαγή προπονητή δε μπόρεσε να κάνει τίποτα. Από την άλλη η Βερόνα μοιάζει αποδυναμωμένη και έχει απουσίες. Εντός έδρας είδαμε κόκκινη στα δύο από τα τέσσερα τελευταία.

Περιμένω πολύ ένταση. Τι να λέμε τώρα. Αυτές οι δύο θα παλέψουν να μην πέσουν. Ο διαιτητής τώρα είναι μεγάλο ερωτηματικό. Δεν δίνει πολλές κάρτες. Να φανταστείτε έχει 24 κίτρινες σε 7 ματς. Τίποτα δηλαδή. Κι όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο έχει 4 κόκκινες. Πως πάει και τις διπλώνει είναι απίστευτο. Μετά πάω και βλέπω κόκκινη στο 7!!

Τι κάνετε μωρέ αθεόφοβοι.

Είναι στημένο το ματς;;; Πως στο καλό βγάλατε αυτή την απόδοση. Ρε δε πάτε καλά. Ήμουν οριακά στο no bet. Αλλά άμα αφήσω αυτή την απόδοση να περάσει έτσι , θα πρέπει να παραιτηθώ από Betselleras. Ξεκάθαρα.

Κλείνοντας με τις κάρτες υπάρχει κι ένα ντέρμπι της Β’ Ισπανίας. Αν υπάρχει μια ομάδα που θέλει την Βαγιαδολίδ να μην ανέβει , αυτή είναι η Μπούργος.

Μιλάμε για δυνατό τοπικό ντέρμπι. Να φανταστείτε είχαν δώσει ένα φιλικό και πήγαν και πλακώθηκαν οι παίκτες στο ημίχρονο. Βέβαια ο ρέφερι δεν με εμπνέει και πολύ μιας και φέτος σε 11 ματς δεν έχει ακόμη κόκκινη. Αλλά μήπως ήρθε η ώρα;; Το κόμπο όβερ 4,5 κίτρινες + κόκκινη δίνει 6,5. Τίμιο.

Αυτά ήταν όλα κύριοι. Από γκολ δεν έχω τίποτα απολύτως.

Πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Τι παίζω και τι αφήνω. Καταρχήν θα ρίξω λίγο τα μούτρα και θα παίξω μονό αποδεκτό αυτό το φτωχό 2,90 στο ματς της Τσέλσι να δούμε πέναλτι. Δεν έχω να το συνδυάσω με κάτι άλλο ενώ το βλέπω πολύ δυνατά ώστε να το αφήσω.

Έπειτα θα χτυπήσω και τέσσερις μπόμπες με κάρτες. Δύο Ισπανικά και δύο Ιταλικά.

Σε Λας Πάλμας και στο ντέρμπι των Βάσκων ενώ στην Ιταλία στη Τζένοα και στη Βερόνα. Εσείς μπορεί να κάνετε τη δική σας διαλογή μιας και έχουμε 4 Ισπανικά και 3 Ιταλικά που μπορεί να δούμε σε όλα πολλές κάρτες και κόκκινες.

Με 5 μονάδα αποδεκτά λοιπόν και σύνολο 10 μονάδες. Νομίζω είμαστε καλά. Με ένα δεν έχουμε χάσει και παίρνουμε κάτι ψιλά πίσω.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS