1307

Thassios

Ένα μονό από Γαλλία!!

Καλησπέρα.Εύχομαι να σας βρίσκω καλά! Βγήκανε κάρτες στο ματς του ολυμπιακού όπως το περίμενα αλλά δεν ήταν οι ”δικοί μας” μέσα σε αυτούς που είδαν την κίτρινη κάρτα . Ειδικά στην περίπτωση του Παππούλη ,που το είχαμε και μονό, ενώ ξεκίνησε πιο αμυντικά ,και έκανε μάλιστα και ένα φάουλ με αγκωνιά ,μετά τον ανέβασε ο προπονητής πιο ψηλά και λογικό να μην έμπαινε σε μονομαχίες πλέον .

Αυτά τα λίγα όσο αναφορά τα τελευταία στοιχήματα ενώ απόψε θα κινηθώ με ένα μονό στοίχημα από Γαλλία.

Λιλ – Ναντ

Θα ποντάρουμε στο να βγούνε κάρτες στο ματς καθώς οι αριθμοί αλλά και η παράδοση των δύο ομάδων νομίζω μιλάνε μόνα τους . Η Λιλ  στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει δεχθεί 8 κίτρινες και μία κόκκινη . Από την άλλη η Ναντ έχει  8 κίτρινες και δύο κόκκινες κάρτες στα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει .

Οπότε μιλάμε ότι έχουν μέσο όρο 2 καρτών και οι δύο ομάδες ενώ έχουν ήδη και τρεις κόκκινες.

Πάμε λίγο στην παράδοση που θέλει τις δύο ομάδες να παίρνουν αρκετές κάρτες .Στα τελευταία 4  παιχνίδια λοιπόν είχαμε απολογισμό 7,6,5,7 , ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο ,δηλαδή μιλάμε για ένα μέσο όρο πάνω από 6 κάρτες.

Τέλος ο Γάλλος ρέφερι Willy Delajod στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έπαιξε ανάμεσα στην Ρεν και την Μονπελιέ έδειξε 5 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη .

Εκτός από αυτό ήταν διαιτητής και στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων που έδωσαν 1 Μαρτίου στο οποίο και έδειξε 7 κίτρινες κάρτες.

Δεν ξέρω πως αυτό το ματς μπορεί να τελειώσει με λίγες κάρτες. Βέβαια όλα είναι στο παιχνίδι καθώς εμείς απλά προβλέπουμε . ‘Άλλοι είναι αυτοί που παίζουν μπάλα ή στην προκειμένη περίπτωση άλλοι είναι αυτοί που κλωτσάνε!Θα ποντάρουμε λοιπόν στο να πάρουνε και οι δύο ομάδες από 2 κάρτες τουλάχιστον σε απόδοση 2,25!Έχει μικρή αξία το σημείο καθώς το σωστό θα ήταν στο 1,90 για εμένα!

Ο Ρέφερι αυτός είναι και πεναλτάκιας οπότε να έχετε το νου σας.

Εγώ θα το δω στο live!

Σε λιγάκι ξεκινάει η εκπομπή! Καλή ακρόαση και καλό απόγευμα από εμένα!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS