1315

Thassios

Ένα μονό και αναμονή για δυάδα!

Καλησπέρα κύριοι!

Τέτοιες πάσες να μου δίνει ο Billaras και εγώ θα σκοράρω!! Φυσικά και αναφέρομαι για το ειδικό στο ματς της ΑΕΚ που ήρθε , μετά από  μία ήσυχη εβδομάδα θα έλεγα για εμένα, να μας ‘’ξυπνήσει’’ λίγο ενώ από ότι φαίνεται πάμε σε ένα ήσυχο Σάββατο. Προτού πάμε στα φρέσκα να πούμε δύο λόγια για την προηγούμενη στήλη καθώς δεν ευστοχήσαμε κάπου.

Η Μπρόντμπι έβαλε γκολ στο πρώτο σουτ του αγώνα ενώ η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά και δεν είχε καμιά ελπίδα η Βιγιαρεάλ με αυτή την άμυνα να αντιδράσει. Τέλος τα γκολ /γκολ ξεκίνησαν ιδανικά έχοντας γκολ στα 5 πρώτα λεπτά και τα δύο αλλά δυστυχώς έμειναν σε εκείνο το γκολ  ενώ υπήρχαν φάσεις.

Πάμε λίγο να δούμε πως θα κινηθούμε για αύριο και γιατί ποιο λόγο ανεβάζω στήλη απόψε.

Καταρχήν όπως ανέφερα και στο πρόλογο δεν μου αρέσει πολύ το πρόγραμμα αύριο καθώς δεν μου έβγαλε κάποια σημεία ,κυρίως στατιστικά που παίζω, αλλά και αυτά που σημείωσα δεν με ικανοποιούσαν σε απόδοση. Οπότε και κατέληξα σε ένα μόνο παιχνίδι ενώ αφήνω και ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω αύριο αργά ένα update καθώς μου αρέσει μια δυάδα ξημερώματα Κυριακής απλά δεν έχουν βγει αποδόσεις για την ώρα.

Θα μου πείτε τώρα για ποιο λόγο δεν περιμένω να βγούνε αύριο αποδόσεις και να ανεβάσω μετά στήλη ;;Πολύ φοβάμαι ότι το μονό που θα παίξουμε από σήμερα δεν θα μπορέσουμε αύριο να το βρούμε στην ίδια απόδοση. Δείτε το κάτι σαν early bet ας πούμε ενώ δεν δίνουν ακόμη το παιχνίδι πολλές εταιρίες.

Για να δούμε ποιο είναι αυτό:

Αλιάνζα Λίμα – Ντεπορτίβο Γιακουαμπάμπα

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν θα ποντάρουμε το g/g.

Η Γιακουαμπάμπα, αν και τελευταία στην βαθμολογία, στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει σκοράρει στα 5 από αυτά έχοντας πετύχει συνολικά 20 γκολ στο πρωτάθλημα  ενώ από τότε που ανέλαβε ο καινούργιος προπονητής Alberto Castillo έδειξε να παίρνει τα πάνω της με αποτέλεσμα να φέρει δύο ισοπαλίες όπου σκόραρε και στα δύο ματς. Από την άλλη η Αλιάνζα μας έχει δείξει ότι παρουσιάζει κάποια αμυντικά κενά ενώ ξημερώματα Πέμπτης  έπαιξε για το Λιμπερταδόρες με την μερίδα όπου τα έδωσε όλα για την νίκη αλλά το μόνο που κατάφερε να πάρει είναι  η ισοπαλία με την ομάδα να δέχεται 2 γκολ.

Σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Αλιάνζα και είναι από τα ματς που θα πρέπει να νικήσει για να ξεκολλήσει από τη 13η θέση αλλά με αυτά που έχει δείξει αμυντικά και λίγο η κούραση που ίσως βγάλει μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο g/g που δίνει 2,75. Η τιμή που περίμενα να δω είναι γύρω στο 1,9– 2 δηλαδή οριακά αουτσάιντερ οπότε και μιλάμε για καλή αξία.

Με αυτό θα κινηθώ για αύριο και θα περιμένω αποδόσεις για την δυάδα που σας έλεγα όπου θα δείτε και update ενώ την Κυριακή έχει στα μάτια μου πιο πολλές επιλογές. Δυστυχώς στα ‘’δικά μου’’ πρωταθλήματα  δεν δίνουν οι εταιρίες νωρίς αποδόσεις  γι’ αυτό ανεβάζω τέτοια ώρα στήλη.

Λοιπόν καλό Σαββατοκύριακο και καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS