874

Thassios

Ένα συν τρία με ρίσκο μέχρι να γυρίσει – UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Καλό μήνα να ευχηθώ με υγεία πάνω απ’ όλα και μετά όλα τα άλλα. Να μην ξανάρθει ποτέ μήνας σαν τον Νοέμβρη (στοιχηματικά μιλώντας) , χθες πάλι στο τελευταίο μπετ του μήνα μπήκανε 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και μετά φυσικά ηρεμία στο 2ο αφού περιμένανε οι ομάδες να λήξει το ματς. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι φυσιολογικό.

Να χάνει μία ομάδα με 3-1 και να μην προσπαθεί καν να επιτεθεί στο 2ο , να μην πιέζει , τίποτα. Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίζω την δουλειά μου κι από εκεί και πέρα η ελπίδα να στρώσει είναι κάτι που απομένει. 

Η Αλήθεια είναι πως αρχίζω και φοβάμαι λίγο ότι η πανδημία αρχίζει και φουντώνει πάλι και υπάρχει πιθανότητα να δούμε αρκετές αλλαγές στα γήπεδα πολλών χωρών.

Βασικά αναφέρομαι στην απουσία κόσμου όπου θα φέρει μια αλλαγή ψυχολογίας στους παίκτες πάνω που είχαν συνηθίσει τον κόσμο στον πλευρό τους. Ας ελπίσουμε να αργήσει αυτό ή να μην γίνει ποτέ.

Σήμερα έχουμε μια μέρα με φουλ αγώνες σε πολλά πρωταθλήματα αλλά και κύπελλα. Πάμε να δούμε στα γρήγορα τι έχω ξεχωρίσει για παιχνίδι ώστε να αράξουμε μετά παρέα στο chat.

Ξεκινάω τώρα νωρίς όπου η Μπολόνια υποδέχεται την Ρόμα. Την είχαμε ποντάρει και με την Μίλαν όπου μας είχε πληρώσει η γηπεδούχος ομάδα. Καλή ομάδα με δύναμη και πάθος και αντιμετωπίζει σήμερα την Ρόμα του Μουρίνιο όπου περιμένω ένα σφιχτό παιχνίδι με περισσότερες κάρτες και φάουλ παρά φάσεις και γκολ. Με Pairetto στην σφυρίχτρα περιμένω να βγούνε σχετικά εύκολα κάρτες.

Από πολλές κίτρινες μέχρι και κόκκινη. Στο 3 να πάρουν από 2+ κίτρινες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο μιας και ρέφερι αλλά και ομάδες έχουν μεγάλους μέσους όρους εκεί. Ενώ στο 3,90 η κόκκινη κάρτα είναι ακόμη μια επιλογή.

Προχωράμε και πάμε το βράδυ όπου ξεχώρισα ένα ματς που τα στατιστικά μου δείχνουν ότι μπορεί να έχουμε ανατροπή ή τουλάχιστον να βρεθεί πίσω στο σκορ το φαβορί.

Αναφέρομαι στο Λυών – Ρεμς όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να προηγηθούν και στα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς χωρίς να κερδίσουν κανένα από τα τρία στο τέλος. Από την άλλη η Λυών είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα και την είδαμε τελευταία να τρώει 4 γκολ από την Ρεν , να κάνει ανατροπή σκορ με την Μπρόντμπι , να χάνει με ανατροπή από την Νις , να κάνει ανατροπή εντός με την Τρουά και γενικά να τρώει και να βάζει γκολ συχνά.

Στο 3,40 να σκοράρει πρώτη η Ρεμς είναι μια επιλογή ενώ και να κερδίσει η Λυών με ανατροπή σκορ στο 8 έχει αξία μιας και η Ρεμς μπορεί λόγω των θεμάτων που προέκυψαν (με Κορωνοϊο προπονητής και βοηθός) να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα.

Το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι που ξεχώρισα είναι το Παρί – Νις. Φυσικά και αναφέρομαι στο γεγονός ότι η Παρί γενικά ζορίζεται τελευταία.

Μπορεί να καταφέρνει να κερδίσει αλλά βλέπουμε να βρίσκεται πίσω στο σκορ (με Σεντ Ετιέν , Λειψία , Λιλ ) και να βγάζει και νεύρα στο παιχνίδι της (2 κόκκινες στα 3 τελευταία ματς της). Η Νις από την άλλη έχει κάνει 3 ανατροπές εκτός έδρας και είναι ομάδα που έχει δοντάκια. Δεν είναι ο άσσος για 1,40 και μπορεί να σκάσει καμιά έκπληξη οπότε σκέφτομαι μήπως δούμε κάτι παρόμοιο με την Μίλαν την Κυριακή και έχουμε κανένα 1-2 σαν anytime score.

Για τους πιο τολμηρούς μπορεί να παίξουν την Νις να κερδίσει με ανατροπή. Τέλος με Turpin παίζει το σενάριο της κόκκινης ειδικά άμα χάνει η Παρί.

Αυτά τα τρία παιχνίδια ξεχώρισα για σήμερα. Το θέμα είναι τώρα πως θα τα παίξω. Σε Μπολόνια έχω το ειδικό με τις κίτρινες και την κόκκινη. Σε Λυών έχω το πρώτο γκολ της Ρεμς και την ανατροπή σκορ υπέρ της Λυών και τέλος σε Παρί έχω το 9,30 του anytime και το 4,20 της κόκκινης.

Θα κρατήσω για αρχή το ειδικό ‘’όβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο ‘’ στο Μπολόνια – Ρόμα σε απόδοση (θα το βρείτε στο Bet Request και σε άλλη εταιρία στην ίδια απόδοση μόνο που εκεί αφορά μόνο κίτρινες ) σαν βασικό μπετ και λίγο το παραπάνω συνδυαστικά με κόκκινη κάρτα σε απόδοση 7. Μετά θα πάρω με 1 μονάδα την Λυών να κερδίσει με ανατροπή στο σκορ ενώ τέλος με άλλη 1 μονάδα θα κρατήσω το anytime score 1-2 στην Νις.

Λίγο μαζεμένα μέχρι να δούμε ότι στρώνει με υψηλές αποδόσεις κυρίως ενώ νέα στήλη θα έχουμε το Σάββατο πρωί (εκτός αν προκύψει κάτι άλλο όπου θα δείτε tweet).

UPDATE!!

Δεν θα πω πολλά για τα προηγούμενη στήλη απλά μόνο ότι και εμείς περιμέναμε να βγει ο άσσος της Λυών που δεν ήρθε ποτέ αλλά σε απόδοση 9. Έτσι ας χάσω! Σήμερα κάνω update γιατί εντόπισα δύο παιχνίδια που θέλω να ποντάρω ειδικά.

Το πρώτο ματς είναι από Γερμανία ανάμεσα στην Ούνιον και την Λειψία. Η Λειψία ακόμη δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας παιχνίδι έχοντας 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Και οι τρείς ισοπαλίες έχουν λήξει με το σκορ 1-1, ένα σκορ που θεωρώ ότι ξεκινάει και το σημερινό παιχνίδι . Στα δύο από αυτά τα παιχνίδια η Λειψία είχε προηγηθεί στο σκορ και είχε κερδίσει το πρώτο ημίχρονο.

Η Ούνιον από την άλλη έχει μόλις μία ήττα εντός έδρας και περιμένω σήμερα να μην χάσει από την Λειψία. Στα τελευταία 7 ματς έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 5 από αυτά κι αυτό είναι κάτι που μου έδωσε την ώθηση να ασχοληθώ με το ματς ενώ από τα 7 εντός έδρας ματς έχει κερδίσει μόνο 2 φορές το ημίχρονο. Το ειδικό ”διπλή ευκαιρία Χ2/1Χ ημίχρονο / τελικό” σε απόδοση 3 είναι κάτι που μου αρέσει ενώ και το 1Χ + g/g σε απόδοση 2,70 είναι ακόμη μια επιλογή.

Το επόμενο ματς που κοίταξα φυσικά είναι το ντέρμπι στην Πορτογαλία. Φυσικά δεν θα παίξουμε κάτι 2,40 στην κόκκινη κάρτα αλλά το ειδικό ”όβερ 0 κάρτα για κάθε κάρτα στο 1ο ημίχρονο & οβερ 1 κάρτα για κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 3,60. Μια χαρά απόδοση για ένα ζευγάρι που στα τελευταία 4 ματς είχαμε από 7 κάρτες και πάνω μοιρασμένες σε κάθε ομάδα και με τον καρτάκια Soares στην σφυρίχτρα.

Θα τα κάνω μια ωραία δυαδούλα (φυσικά και το ειδικό της Μπενφίκα παίζετε άνετα και μονό) λοιπόν για να περάσουμε το βράδυ μας και νέα στήλη αύριο το πρωί.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS