1085

Μάκης Μηνδρινός

Ένα τριξάκι για Ανάσταση!

Χρόνια Πολλά και καλά, καλή Ανάσταση να έχουμε και του χρόνου να ζούμε μια φυσιολογική ζωή! Τα ίδια θυμάμαι λέγαμε και πέρσι, ποιος να το φανταζόταν τότε, ότι ακόμα θα ήμασταν σχεδόν στον ίδιο παρονομαστή. Τελοσπάντων, καλά να είμαστε και του χρόνου να περάσουμε το Πάσχα όπως ακριβώς θέλουμε!

Μεσοβδόμαδα δεν έπαιξα τίποτα γι’ αυτό δεν ανέβασα στήλη.

Μετά τους πρώτους ημιτελικούς σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ το ενδεχόμενο να δούμε δύο αγγλικούς τελικούς φαντάζει ακόμα πιο πιθανό! Προφανώς ακόμα είναι όλα ανοιχτά. Η Τσέλσι μπορεί να πήρε ένα μικρό προβάδισμα λόγω του 1-1, αλλά από την άλλη είναι η Ρεάλ. Σιγά μην δεν παλέψει! Ακόμα και η Παρί δεν είναι εντελώς ξεγραμμένη. Μόνο η Ρόμα είναι εντελώς ξεγραμμένη, μετά από τα νέα… κατορθώματά της.

Μπροστά στο ημίχρονο και τελικά συντριβή με 6-2. Μόνο αυτή, πραγματικά! Δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση πλέον, η Ρόμα είναι μια κατηγορία μόνη της.

Στοίχημα

Πάμε στα φρέσκα. Τελευταίες αγωνιστικές, πολλά έχουν ήδη ξεκαθαρίσει, ειδικά στις μικρές κατηγορίες που ουσιαστικά είναι αυτή η αγωνιστική που έχουμε μπροστά μας και άλλη μία.

Θα επιλέξω δύο παιχνίδια που πάνω-κάτω είναι στην ίδια λογική. Το Χαλ – Γουίγκαν στη Λιγκ 1 και το Νιούπορτ – Τσέλτεναμ στη Λιγκ 2. Χαλ και Τσέλτεναμ εξασφάλισαν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Προφανώς θα ήθελαν να κλείσουν καλά τη σεζόν, αλλά δεν πεθαίνουν κιόλας, ο στόχος επετεύχθη. Εχουμε δει πολλές φορές ομάδες που τα έδωσαν όλα και πέτυχαν το στόχο τους, να χαλαρώνουν στο φινάλε.

Είναι 100% ανθρώπινο και φυσιολογικό, όταν έχεις πετύχει το μεγάλο στόχο της χρονιάς να… πετάς στον αέρα!

Και την ίδια στιγμή Γουίγκαν και Νιούπορτ καίγονται. Η Γουίγκαν για να σωθεί στη Λιγκ 1, η Νιούπορτ για να μπει στα πλέι οφ της Λιγκ 2. Η Γουίγκαν κάνει τρομερή προσπάθεια το τελευταίο διάστημα και αξίζει μια… στεκιά, η Νιούπορτ ξέσπασε μεσοβδόμαδα μετά από μέτριες εμφανίσεις, δείχνοντας αποφασισμένη να μη χύσει την καρδάρα.

Το βασικότερο όλων: οι ομάδες που καίγονται είναι σε καλή απόδοση! Ναι μεν παίζω με το κίνητρο, αλλά και παίζω και με την απόδοση. Δεν πληρώνουν ψίχουλα και τελευταίες αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικό να το βρίσκεις αυτό. Στο 3,10 η Νιούπορτ, στο 3,75 το διπλό draw no bet της Γουίγκαν.

Το τρίξι μου θα κλείσει με τον άσο της Νιουκάστλ (3,80) την Κυριακή, κόντρα στην Αρσεναλ εντός έδρας.

Η Αρσεναλ είναι στο ενδιάμεσο των ημιτελικών με τη Βιγιαρεάλ, με το 2-1 να αφήνει ορθάνοιχτη την πρόκριση στον τελικό. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για περίπου 25 λεπτά την Πέμπτη και με τη ρεβάνς να ακολουθεί, θεωρώ δεδομένο ότι ο Αρτέτα θα κάνει αλλαγές φρεσκάδας και οι Λονδρέζοι θα έχουν εκεί το μυαλό τους. Εξάλλου μέσω της Πρέμιερ Λιγκ η Αρσεναλ δεν πάει πουθενά! Από την άλλη, η Νιουκάστλ δεν έχει σωθεί ακόμα, με νίκη όμως σχεδόν εξασφαλίζεται καθώς θα πιάσει το όριο παραμονής που παραδοσιακά είναι οι 38-40 βαθμοί.

Είναι και ανεβασμένη αγωνιστικά, τέσσερα αήττητη, στο τελευταίο πήρε βαθμό στο Ανφιλντ από τη Λίβερπουλ. Θα παίξω άσο κι ας λείπει ο Γουίλοκ.

Εύχομαι καλή Ανάσταση, με υγεία! Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε, να προσέχετε και εμείς θα τα πούμε από βδομάδα.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος