557

Thassios

Ένα patent και δύο μονά – UPDATE!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Ευτυχώς που βρέθηκε εκείνο το έρμο g/g ημιχρόνου και έσωσε λίγο τη κατάσταση του Σαββατοκύριακου. Απόλυτη αποτυχία τα ντέρμπι και γενικά οι κάρτες την Κυριακή. Τι άφησα;; Το Μπέτις – Σεβίλλη που βγήκαν 3 κόκκινες και το Ιτουάνο – Βάσκο που βγήκαν 2 κόκκινες. Έπαιξα όλα τα υπόλοιπα που ήταν λες και έπαιζαν φιλικό.

Στη Ρουμανία που ήταν το καλύτερό μου μπορεί να βγήκε η κόκκινη αλλά ξεκάθαρα μας έσκισε το σκορ εκεί. Με 3-0 ήταν ήδη ξεγραμμένο. Στη Γαλλία μόνο μία κίτρινη ενώ οι Ιταλοί συνεχίζουν να είναι τιτίκες. Γενικά όπως είπε και ένας καλός φίλος του chat, που είναι κοκκινάκιας, ”το ποτήρι ξεχείλισε, δεν υπάρχει σωτηρία”. Κάπως έτσι οδεύουν οι κάρτες φέτος.

Τώρα θα μου πεις το μεγάλο ταμείο με κάρτες έγινε αλλά δε πρέπει να μένουμε εκεί. Από τότε και έπειτα έχουμε χάσει πάνω από 60 -70 μονάδες σε κάρτες και πρέπει να το λάβω σοβαρά υπόψη. Ήδη είχα αρχίσει να ελαττώνω μονάδες σε κάρτες και δε έχω σκοπό κάνω κάτι διαφορετικό στη συνέχεια. Ειδικά με τα ντέρμπι δεν θα τρελαθώ κιόλας. Ματς που έχω έμπνευση τύπου Στρασβούργο μπορεί να πληρώσουν πιο εύκολα.

Μεγάλος ο πρόλογος αλλά δεν έχω και πολλά να αναλύσω για σήμερα. Υπάρχουν τρεις επιλογές μόνο αλλά μου αρέσουν αρκετά.

Ξεκινάω από Γερμανία και το παιχνίδι της Βόλσφμπουργκ με την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 συνεχόμενα ματς που σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται γκολ εκτός έδρας αφού στα τελευταία 4 εκτός έδρας ματς έχουν δεχθεί 9 γκολ με τα 5 να είναι στο πρώτο ημίχρονο.

Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα παιχνίδι με γκολ και το να σκοράρει η γηπεδούχος και στα δύο ημίχρονα πληρώνει 4 και θα μπει στο παιχνίδι μου. Δεν αποκλείω και μια ανατροπή εδώ με κανένα 2-3 σκορ.

Προχωράμε και πάμε σε ένα ντερμπάκι από Βόρεια Ιρλανδία. Δεν θα παίξω κάρτες αλλά γκολ στο παιχνίδι της Λίνφιλντ με την Κλίφτονβιλ. Και οι δύο ομάδες έχουν καλούς συντελεστές με γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι στα δύο τελευταία εντός επιβεβαίωσαν την επιλογή και τα ματς είχαν 6 και 5 γκολ αντίστοιχα ενώ οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία έξι εκτός το έχουν επιβεβαιώσει σε τρία.

Το 4,5 που βλέπω σαν απόδοση έχει αξία. Το μόνο που δεν βοηθάει είναι η παράδοση και το γεγονός ότι είναι ντέρμπι αλλά θα ρισκάρω σε τέτοια απόδοση. Πάντως αν έχει γκολ όπως θεωρώ δεν είναι απίθανο να δούμε g/g και στα δύο ημίχρονα.

Κλείνοντας για σήμερα θα πάμε στην Ιταλία. Στο ματς της Σπέτσια με την Ουντινέζε περιμένω γκολ και από τις δύο ομάδες με την φιλοξενούμενη να είναι λίγο καλύτερη.

Δείτε λίγο τι έχει κάνει εντός η Σπέτσια. 1-2 , 2-2 , 2-1 , 2-2 , 2-2 αυτά τα τελευταία σκορ εντός. Από την άλλη η Oυντινέζε εκτός έχει δύο συνεχόμενα 0-0 ενώ πιο πριν τρεις νίκες με 1-2 , 1-3 και 1-2. Περιμένω να κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα οι ομάδες μιας και έρχονται και οι δύο απο αρνητικά αποτελέσματα. Να μην τα πολυλογώ το anytime 1-2 δίνει 4,5 και θα το τιμήσω.

Από κοντά και το 2-2 σε απόδοση 11.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα σήμερα. Αύριο θα έχουμε update. Σήμερα θα ρίξω ένα patent τα τρία που ανέφερα ενώ θα ρίξω και τα δύο μονά με το g/g ημιχρόνων σε Βόρεια Ιρλανδία και το 2-2 anytime score σε Ουντινέζε. Μια χαρά σημεία βγήκαν παρότι δεν είναι Σαββατοκύριακο.

Τα λέμε το απογευματάκι στο chat!

UPDATE!!

Καλημέρα! Χθες ένα οριζόντιο δοκάρι της Ουντινέζε στο 92 μας στέρησε ένα καλό ταμείο αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.

Γενικά δεν άξιζε να κερδίσει και νομίζω ότι το 2-2 σαν σκορ θα ήταν το πιο σωστό στο συγκεκριμένο ματς. Μετά οι Ιρλανδοί είχαν αρκετές φάσεις αλλά η μπάλα δεν μπήκε στο πλεχτό. Με την Βόλσφμπουργκ ουσιαστικά πήραμε πίσω ότι ποντάραμε και έτσι δεν έχω κανένα παράπονο. Πάνω απ΄’όλα να μην χάνω.

Σήμερα έχω ξεχωρίσει ένα g/g ημιχρόνου στη Γερμανία ανάμεσα στην Φρανκφούρτη και την Χόφενχάιμ.

Ομάδες που σκοράρουν στο ημίχρονο με τους φιλοξενούενους να έχουν επιβεβαιώσει στα μισά παιχνίδια εκτός έδρας το g/g ημιχρόνου. Στο 3,75 το κρατάω.

Μετά πάμε λίγο στις κάρτες. Οι Ισπανοί φαίνεται ότι είναι τίμιοι όπως και οι Γάλλοι και θέλουν να πάρουν την πρωτιά στις κόκκινες. Θα τους στηρίξω λοιπόν έχοντας ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια που θεωρώ ότι θα δούμε αρκετές κάρτες.

Είναι τα Αλμερία – Χετάφε, Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ , Μαγιόρκα – Ατλέτικο και Βαλένθια – Μπέτις (αυριανό αυτό). Μια 4άδα λοιπόν με ομάδες που παίρνουν κάρτες ενώ σε Ατλέτικο και Βιγιαρέαλ θεωρώ ότι θα τα βρούνε σκούρα τα φαβορί.

Ποια κρατάω ;;;Νομίζω ότι είναι εύκολο.Αφού σε Μαγιόρκα και Εσπανιόλ τα περιμένουμε όλοι άσσο , θα τα αφήσω στη ησυχία τους.

Κρατάω τα άλλα δύο με το ειδικό ” κόκκινη + κάρτα και οι δύο στο 2ο ημίχρονο” σε απόδοση 4,5. Πολύ καλή απόδοση και στα δύο για Ισπανία. Από τη μία έχω Χετάφε και από την άλλη Βαλένθια. Ομάδες που βλέπουμε συχνά κόκκινη στα παιχνίδια τους ενώ είναι και τα δύο ματς που δεν βλέπω να ξεφεύγουν σε σκορ. Ρέφερι σούπερ σε Αλμερία ενώ σε Βαλένθια ο ίδιος ρέφερι είχε βγάλει 3 κόκκινες την τελευταία φορά που την συνάντησε.

Οπότε μαζί με το Γερμανικό τα κάνω ένα ωραίο patent και καθάρισα για το διήμερο.

Καλή συνέχεια και τα λέμε τη Παρασκευή με τη κλασική πλέον στήλη με τα στατιστικά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS