878

Billaras

Έσπασε η χολή μου!

Το μεγαλύτερο κλισέ του πλανήτη σε όλες τις γλώσσες και τους λαούς, είναι ένα: Να’χουμε την υγειά μας και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε. Και έτσι είναι. Οταν παθαίνεις κάτι το καταλαβαίνεις. Και όταν…περάσουν και λίγο τα χρόνια (γιατί μέχρι μιά ηλικία αισθάνεσαι και άτρωτος). Ετσι μου σκάσε και μένα την Τετάρτη το πρωί, πάνω που ξεκίναγα να γράφω γιά εδώ, ντουβρουτζά έπαθε ο Billaras! Μήνες είχα κάτι ενοχλήσεις πάνω δεξιά στο θώρακα, τα’ψαχνα όλα, εξετάσεις καλές, δεν έδινα σημασία αλλά με “έτρωγε”.

Μου δωσε την…καλή, τρέχα νοσοκομεία, πάρε ξεσκόνισμα (τραυματική εμπειρία η μαγνητική), τελικά εβρέθη ο…ένοχος. Χολή. Πέτρες. ΑΕΚτζής δεν είμαι; Εσπασε η χολή μου (γέλια). Anyway, μην τα πολυλέμε, “τρεις πετρούλες επτά χιλιοστών έχετε κύριε μου, η μιά μπροστά στο σωληνάκι που φεύγει προς το συκώτι, αυτή σας έκανε πυρετό, κολικό και σας ενοχλεί τόσους μήνες”.

Το μη χείρον βέλτιστον. Το λιγότερο κακό είναι το καλύτερο. Γιατί κατά τα άλλα…ταύρος ο Billaras! Αμα φοβάσαι γιά πνευμόνια και καρδιές και σου λένε “όλα δουλεύουν ρολόι, έχετε χολή”, λες κι ευχαριστώ, βασικά…πανηγυρίζεις κιόλας.

Οκ, είμαι ένα πτώμα (κοιμήθηκα 12 ώρες σερί από χθες ως σήμερα), τρεις μέρες νοσοκομείο, εξετάσεις, αφαγία, μελάνιασαν τα χέρια μου από τα τρυπήματα, γενικώς μιά ταλαιπωρία που δεν έχει τελειώσει ακόμα καθότι σπίτι μεν είμαι πιά, αλλά με αντιβίωση φουλ γιά καμιά εβδομάδα (λέτε να χαζέψω με τόση αντιβίωση;), προσοχή στο φαϊ και μετά στο τέλος της εβδομάδας να δούμε αν υποχώρησε εντελώς η φλεγμονή (η ενόχληση δεν έχει φύγει εντελώς) και να αποφασίσω πότε θα πάω γιά επέμβαση, βγάζεις τη χολή λαπαροσκοπικά και καθαρίζεις.

Οπότε, ίσως σας λείψω ένα 48ωρο ακόμα εντός Δεκέμβρη (αν κάνω την επέμβαση άμεσα).

Αυτά τα ωραία μου συνέβησαν εδώ και 4 μέρες. Παρ’ όλα αυτά, μπαλίτσα είδα όσο άντεχα, απλά δεν μελέτησα. Χθες τα είπαμε στο chat γιά ώρες εξάλλου με τους περισσότερους.

Σήμερα μετά από έναν ύπνο τρελλο (κοινώς σάπισα) είπα να μελετήσω τα σημερινά, να μπώ σιγά σιγά σε ρυθμούς κανονικούς.

Τα είδα όλα ή όσα άντεξα τουλάχιστον γιατί ακόμα είμαι λίγο στα χαμένα.

Δεν μπορώ να γράφω και πολλά, θα είμαι ξεκάθαρος.

Δυο αουτσάιντερ μοιάζουν. Γουότφορντ και Λάτσιο. Μοιάζουν κυρίως λόγω προπονητών. Ο Ρανιέρι επιστρέφει ως αντίπαλος της Λέστερ, εκεί που έκανε το θαύμα θαυμάτων. Και η Λέστερ δεν είναι καλά, ενώ η Γουότφορντ είναι στο πικ φόρμας, “εφαγε” και τον Σόλσκιερ.

Θα ήθελα να έχει και τον Σαρ που είναι κομβικός, αλλά οκ, δέχομαι το ρίσκο.

Στο άλλο, ο Σάρι επιστρέφει ως αντίπαλος της Νάπολι. Οκ, εδώ θα μπορούσανα να τον λατρεύουν εξίσου, αλλά…έκανε το λάθος να πάει στη Γιούβε αργότερα. Οπως και να έχει όμως, τα κατατόπια τα ξέρει καλά και πρόσφερε στη Νάπολι. Εδώ εκτός της φόρμας είναι καλές και οι ειδήσεις, δεν είναι απλό γιά τους γηπεδούχους να μην έχουν Οσιμέν (και Πολιτάνο και Αγκισά) ενώ στη Λάτσιο γυρίζει ο Ιμόμπιλε και είναι άμεσα άλλη ομάδα με τον “φάρο της” μπροστά.

Αυτά τα δύο είναι. Ομολογώ ότι τσέκαρα και λίγο Εσπανιόλ αλλά το άφησα. Και πέρα από αυτά τα δύο, έχω ξεχωρίσει και μερικά πλούσια g/g ή over. Διαλέξτε και πάρτε. Μπρέντφορντ-Εβερτον, Εσπανιόλ-Σοσιεδάδ, ΠΑΟΚ-Αρης έχουν όλα αξία και σε g/g και σε over.

Λάτσιο στο 4,20. Γουότφορντ στο 5,00. Μονά και δυάδα, χωρίς κάλυψη. Αν θέλετε, τσεκ στα χάντικαπ ή στα draw no bet, εγώ ρισκάρω και απλά έχω ως εξτρά όπλο την πρώιμη πληρωμή.

Και μιά δυάδα με Μπρέντφορντ over (2,20) και ΠΑΟΚ g/g (1,95). Εδώ μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμό θέλετε, ακόμα και…τριάδα-παρολί με τα g/g (το σκέφτηκα κι εγώ, δεν είμαι καλά γιατρέ μου)!

Τιποτα άλλο, τα λέμε στο chat αργότερα (όσο αντέξω), νέα στήλη την Τρίτη και όπως είπαμε: Τη υγειά μας να έχουμε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras