1233

Thassios

Έχει ένα χρέος!!! – UPDATE!!

Καλημέρα παικταράδες μου! Είναι ωραίο χθες να βλέπεις κατά τη διάρκεια του ματς να βγαίνει η ανάλυση του παιχνιδιού που κάνεις και φυσικά αναφέρομαι στο match combo της Γιουνάιτεντ η οποία όμως κατάφερε να μην πάρει αποτέλεσμα χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη ενώ τελειωτικό χτύπημα ήταν η λανθασμένη απόφαση του Solskjaer να αφήσει μέσα τον μοναδικό παίκτη με κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να δεχτεί την κόκκινη στο 70′.

Στα υπόλοιπα είχαμε κέρδη πάντως και μπορώ να πω ότι πήγε καλά το Champions league.

Στα φρέσκα τώρα έχουμε την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa league όπου ήδη έχουμε ομάδες που είναι αδιάφορες ενώ κάποιες άλλες καίγονται και με βάσει αυτό απόψε θα κινηθούμε λίγο διαφορετικά απ’ ότι κάναμε τις προηγούμενες μέρες. Τι εννοώ ; Δεν θα ποντάρω ειδικά με πέναλτι ή κόκκινες ,αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι του Πάοκ φυσικά όπου σφυρίζει ο Craig Pawson, αλλά με γκολ και ανατροπές.

Ο Βασίλης χθες  έκανε μια αναφορά για τον αγώνα του ΠAOK (στο chat) και στον συγκεκριμένο ρέφερι όπου οι φίλοι του δικεφάλου δεν νομίζω να τον ξέχασαν . Ήταν Αύγουστος του 19’ όταν ο διαιτητής σφύριζε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠAOK και έδωσε τρία πέναλτι υπέρ του Άγιαξ ενώ δεν κράτησε και όλες τις καθυστερήσεις του ματς με αποτέλεσμα να αποκλειστεί ο ΠAOK.

Οργισμένοι όλοι στον δικέφαλο τότε και πόσο μάλιστα οι οπαδοί που του έστελναν απειλητικά μηνύματα (στα social media) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιοι μάλιστα (για να γελάσουμε λίγο) είχαν μπερδέψει τους Pawson και έστελναν απειλητικά μηνύματα σε ένα υπάλληλο μια εταιρίας ξύλου(ίδιο όνομα και επίθετο) η οποία αναγκάστηκε μετά από δύο εβδομάδες να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είναι διαιτητής και δεν έχει σχέση με τον Άγγλο ρέφερι που βρίζετε και απειλείτε.

Οπότε σήμερα μετά από όλα αυτά νομίζω ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ”ξεχρεώσει” δίνοντας ένα πέναλτι υπέρ του ΠAOK (στα συν ότι φέτος έχει μέσο όρο 0,67 σε πέναλτι) ενώ από την άλλη η Oμόνοια έχει το μυαλό της στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ παρά στον σημερινό.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα λέω να τα ξεχωρίσω σε δύο κατηγορίες. Στην μία κατηγορία θα είναι τα παιχνίδια που καίγονται ομάδες για τη νίκη ή θέλουν αποφύγουν την ήττα  ενώ στην άλλη κατηγορία θα βάλω ομάδες που ‘’βολεύονται’’ με την ισοπαλία ή θα έχουν  πιο πολύ νου τους στο άλλο ματς του ομίλου.

Στη πρώτη περίπτωση θα έχουμε σαν επιλογή το ειδικό να έχουμε γκολ στο τελευταίο 15λεπτό του παιχνιδιού ενώ στη δεύτερη να μην έχουμε γκολ στα πρώτα 26’ λεπτά.

Κατέληξα σε έξι παιχνίδια , τρία από κάθε κατηγορία . Στην πρώτη κατηγορία βάζω τα παιχνίδια των Λιλ  – Σπάρτα Πράγας , ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλσφμπεργκερ  και Αλκμαάρ – Νάπολι ενώ στην δεύτερη τα Ερυθρός – Χοφενχάιμ , Ρόμα  – Γιουνκ Μπόις και Γρανάδα – Αϊντχόφεν.

Σε αυτό το σημείο ο καθένας από εσάς μπορεί από αυτά τα έξι να επιλέξει να κάνει τη δική του χημεία καθώς μπορεί κάποιος να πάρει είτε δύο τριάδες , είτε δυάδες ή ακόμη και μονά. Εγώ βλέποντας λίγο τις αποδόσεις λέω να επιλέξω μόνο μία δυάδα με late goal στα παιχνίδια  των ΤΣΣΚΑ και Αλκμαάρ καθώς παρόλο που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και στις δύο αναμετρήσεις θεωρώ ότι δεν  θα πάρουν άνετο προβάδισμα από νωρίς.

Τέλος σε ότι αφορά το Europa League θα επιλέξω και δύο ανατροπές για ποντάρισμα . Η μία θα είναι στον αγώνα του ΠAOK (3 ανατροπές έχουμε δει σε αυτόν τον όμιλο) και η άλλη θα είναι στον αγώνα της Μόλντε (έκαναν ανατροπή στο πρώτο ματς ενώ η Ντάνταλκ έκανε ανατροπή σκορ και μέσα στη Ραπίντ) ενώ αν κάποιος με πίεζε να δώσω μια κόκκινη κάρτα για το Europa αυτή θα ήταν στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράγκα καθώς περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι και ο Βούλγαρος ρέφερι Kabakov είναι από αυτούς που βγάζουν κόκκινες κάρτα ( 3 κόκκινες στα τελευταία 4 ματς).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας λέω μετά από καιρό να πάρω μία ανατροπή στην αγαπημένη Βολιβία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι (Νασιονάλ – Πετρολέρο) που μας έχει προσφέρει ”συγκινήσεις” και παλιότερα ενώ σήμερα δεν θα ποντάρω κάτι σε κόκκινη από Ισπανία Β αν και τα ματς Αλμερία – Μαγιόρκα και Οβιέδο – Αλκορκόν πληρούν όλα τα κριτήρια για να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη επιλογή.

UPDATE!!

Καλησπέρα κύριοι! Μελετώντας για το Σαββατοκύριακο και βλέποντας τις αποδόσεις που άνοιξαν για τις κόκκινες κάρτες το μάτι μου έπεσε σε ένα σημείο που υπάρχει για εμένα τεράστια αξία στην απόδοση . Αναφέρομαι στον αυριανό αγώνα της Μονπελιέ με την Παρί όπου αναμετριούνται οι δύο ομάδες με τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στη Γαλλία καθώς έχουνε και οι δύο από 5 κόκκινες σε 12 ματς.

Επίσης στις τελευταίες 2 αναμετρήσεις των ομάδων είχαμε 3 κόκκινες κάρτες ενώ ο διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Mikael Lesage ο οποίος φέτος έχει δείξει 4 κόκκινες σε 6 ματς στην Γαλλία.Με αυτά τα δεδομένα το 5.65 που βλέπω σαν απόδοση για κόκκινη κάρτα είναι πολύ υψηλό (θα έχουμε σίγουρα πτώση) καθώς θα το έδινα μάξιμουμ 3,70 – 3,80 ( μιλάμε για Γαλλία) ενώ και το 15,5 στο όβερ 1,5 κόκκινη έχει αξία.

Αυτά σε ότι αφορά το αυριανό early bet ενώ για σήμερα θα ποντάρω ένα g/g ημιχρόνου στην αγαπημένη Βολιβία ανάμεσα σε Μπολιβάρ και Σαν Χοσέ κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στις 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ τους ενώ η Μπολιβάρ φέτος το έχει ήδη επιβεβαιώσει στις 3 από τις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της.

Τα λέμε σήμερα στο chat αλλά και αύριο με νέα στήλη κανονικά!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS