59

Germanos

Έχουν value τα “λιοντάρια”

Καλημέρα φίλοι! Λίγο έλειψε να «μαντέψουμε» την πρώτη ήττα της Λεβερκούζεν, μια ήττα που δεν θα την είχε πονέσει τόσο, όμως 3,5 λεπτά πριν το τέλος, βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ευτυχώς για εμάς υπάρχει η πρώιμη πληρωμή και το σημείο «έγραψε». Αντίθετα στο Φράιμπουργκ έγινε ένα παιχνίδι τακτικής και από την στιγμή που δεν μπήκε νωρίς το γκολ, «έκλεισε» το ματς.

Κατά τα άλλα η Μπάγερν Μονάχου πέρασε και ο Τούχελ πήρε παράταση ζωής, στην έτσι και αλλιώς τελειωμένη απόφαση του καλοκαιριού, ενώ η Λειψία αδικήθηκε στα δύο παιχνίδια με τη Ρεάλ (κλασσική Ρεάλ) και έτσι αποκλείστηκε με το 1-1 στο Μπερναμπέου.

Το πρόγραμμα του Σ/Κ δεν μου αρέσει να είμαι ειλικρινής, ενώ στα σημερινά παιχνίδια έχω πολύ λίγα πράγματα να ασχοληθώ.

«Αίμα και άμμος» στη Β κατηγορία

Η Στουτγάρδη υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου, ματς που ανοίγει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Λογικά επικρατούν οι Σουηβοί, δεν βρίσκω κάτι στοιχηματικό που αξίζει να κυνηγήσουμε.

Μένω στην Μπουντεσλίγκα όμως, είναι κάτι που κάνω 2-3 φορές τον χρόνο και επειδή τα ζευγάρια της αγωνιστικής μου «κάνουν», θα το κυνηγήσω σε αυτήν την αγωνιστική.

Μιλάω για το να γίνει όλη η αγωνιστική over2,5. Και στα 9 παιχνίδια να επαληθευτεί το over2,5. Ανάλογα ποια εταιρεία θα επιλέξετε, πληρώνει διαφορετικά αυτό το μπετ, προσωπικά το βρήκα σε απόδοση 68,08. Αν το βρείτε κάπου περισσότερο, παίξτε το αλλού εννοείται.

Στη δεύτερη κατηγορία έχουμε δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, όχι όμως από στοιχηματικής άποψης.

Η Φορτούνα υποδέχεται το «πληγωμένο» Αμβούργο και αν η Φορτούνα επικρατήσει, τότε φτάνει σε απόσταση αναπνοής από το Αμβούργο (1 βαθμό). Στο έτερο παιχνίδι η Μπράουνσβαϊκ υποδέχεται την Χάνσα Ρόστοκ, εξάποντο παιχνίδι, με την Χάνσα να δείχνει ότι είναι τελείως εκτός χρόνου και τόπου. Και εδώ δεν πάω με κάποιο σημείο.

Στην Dritte Liga κοντοστάθηκα λίγο στο ματς της Δρέσδης με την Μόναχο 1860. Η Δρέσδη δείχνει να έχει χάσει τελείως την επαφή με την ομάδα που βλέπαμε πριν τα Χριστούγεννα. Σοβαρά προβλήματα στο σκοράρισμα, σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Μόλις δύο νίκες στα οκτώ παιχνίδια της το 2024, ενώ από την άλλη η Μόναχο 1860 έχει μόλις μία ήττα στο 2024 και αυτή κόντρα στην Ουλμ την περασμένη εβδομάδα.

Θα στηρίξω τον δικό μας, τον Γιαννίκη (προπονητής της Μόναχο 1860) και θα πάω με το διπλό του 5,50.

Τέλος, κατηφορίζοντας προς το Νότο και την Αυστρία, όπου διεξάγονται ματς της δεύτερης κατηγορίας, κοιτάω αρκετά ματς η αλήθεια είναι. Στο Φιρστ Βιέννα – Χορν, έχω το feeling ότι θα δούμε ένα ματς έπος. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά διοικητικά, είναι άνετες βαθμολογικά, η Χορν έρχεται από μεγάλη νίκη, η Φιρστ Βιέννα είναι σταθερά καλή, προϋποθέσεις υπάρχουν.

Στο 4,00 το διπλό της Χορν.

Στο παιχνίδι της Πόλτεν με την Κάπφενμπεργκ στατιστικά μπορούμε να πάμε με την ανατροπή υπέρ της Πόλτεν (διπλό ημίχρονο, άσος τελικό), αλλά θα κάνω πίσω λόγω διαχείρισης. Παιχνίδια για γκολ είναι το Στρίπφινγκ – Άμστετεν και το Μπρέγκενς – Λιφεριγκ. Προσωπικά κρατάω το Μπρέγκενς Λιφερίνγκ, με το γκολ/γκολ πρώτου ημιχρόνου να πληρώνει 4,33.

Αυτά για σήμερα, ραντεβού ξανά αύριο το πρωί με στήλη για το Σ/Κ! Καλή τύχη να έχουμε!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS