41

Thassios

Ήρθε η ώρα

Καλημέρα betsellerades μου!

Χθες κάναμε μια καλή ήττα. Βασικά από εδώ και πέρα οι ήττες θα πονάνε διπλά καθώς φτάσαμε μέσα Μάρτη και πλέον τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν για την ανατροπή. Το μόνο εύκολο ήταν η Λάτσιο που επιβεβαιώθηκε ενώ αξίζαμε σίγουρα το ποντάρισμα στην Χετάφε. Από εκεί και πέρα είχαμε μια κακή Τότεναμ αλλά και μια πιο κακή Χοφενχάιμ.

Δεν είχαμε ελπίδες εκεί. Στις κόκκινες παρόλο που δε πήγαμε ταμείο , είδα μετά από πολύ καιρό να έχουμε ένταση και ξύλο και μάλιστα και στα δυο παιχνίδια. Στο ματς της Ναντ μάλιστα ο ρέφερι έκανε τα στραβά μάτια σε ξεκάθαρη 2η κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Στρασβούργο στο 85.

Πάμε στα φρέσκα όπου έχω ένα παιχνίδι που θα το ποντάρω δυνατά για κάρτες.

Αναφέρομαι στο ντέρμπι του Bello Horizonte. Το λεγόμενο “Clássico das Multidões” ανάμεσα στην Αμέρικα και την Ατλέτικο Μινέιρο. Αφορά τη διοργάνωση του Mineiro Modulo και είναι ο επαναληπτικός για τα ημιτελικά όπου στο πρώτο αγώνα είχε κερδίσει η Ατλέτικο με 2-0. Θεωρώ ότι εντός η Αμέρικα θα τα δώσει όλα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα γι αυτό και περιμένω δυνατό παιχνίδι.

Ούτως η άλλως μιλάμε για δύο ομάδες που έχουν καλή παράδοση στις κάρτες και στο ξύλο. Σήμερα έχουμε στην σφυρίχτρα τον άπειρο 29χρονο ρέφερι André Luiz Skettino Policarpo Bento όπου μπορεί πολύ εύκολα να χάσει το ματς και να πλακωθεί στις κόκκινες. Εκτός από αυτό , φέτος έχει σε 8 ματς , 55 κίτρινες, 9 κόκκινες και 8 πέναλτι. Οπότε μοιάζει για έναν ανερχόμενο killer καρτών.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε ένα καλό ματς με κάρτες. Πάει καιρός και είναι το κατάλληλο θεωρώ.

Παρακάτω παραθέτω όλα τα ειδικά που είναι εξαιρετικά σε αποδόσεις. Διαλέξτε.

Πάμε και στα υπόλοιπα.

Στην Αγγλία μου αρέσει πάλι το 1-2 anytime της Βίλλα αλλά με τρόμαξε λίγο χθες αυτό στη Τότεναμ και το ξανασκέφτομαι. Στην Γερμανία το ίδιο anytime κρατάω στο Ντόρτμουντ – Φρανκφούρτη αφού περιμένω οριακή επικράτηση των γηπεδούχων με εκατέρωθεν γκολ.

Κι αυτό γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο ειδικός μας Germanos ότι παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Μένοντας στη Γερμανία και στην 3η κατηγορία , κρατάω τα πολλά γκολ στο Ίνγκολσταντ – Βερλ. Το g/g + όβερ 3,5 δίνει 2,90 και είναι τίμιο ανάμεσα σε δύο ομάδες που βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους. Στην Ιταλία είπα δεν ξαναπαίζω Ρόμα , ωστόσο μπορεί κάποιος να δει το κόμπο 1 +g/g ή το anytime 2-1.

Anytime score μπορούμε να παίξουμε και στο ματς Ρεν – Μαρσέϊγ αλλά δε μπορώ να αποφασίσω ποια θα προηγηθεί με το σκορ. Είχα παίξει τη Ρεν με τη Λοριάν και με κουβάδιασε αλλά από την άλλη η Μαρσέϊγ είχε και παιχνίδι για την Ευρώπη. Δείτε το και εσείς.

Στην Ισπανία έχουμε καλές αποδόσεις σε κόκκινες κάρτες. Μπορούμε να ποντάρουμε στο ντέρμπι Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα αλλά και στο Σεβίλλη – Θέλτα.

Κλείνοντας μου αρέσει και το anytime 1-2 της Μίλαν. Πολλά g/g μεταξύ τους με τη Μίλαν να μην έχει και την άμυνα μπετό. Από την άλλη η Βερόνα έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 5 με δύο νίκες σερί. Θεωρώ ότι εντός έδρας που είναι πολύ δυνατή (1 ήττα στα τελευταία 8 ) μπορεί να σκοράρει για αρχή.

Στην Ολλανδία μου αρέσει πολύ το ειδικό να προηγηθεί στο σκορ η Ναιμέγκεν.

Είναι καλά η ομαδούλα και η Ουτρέχτη εντός την έχουμε δει συχνά να βρίσκεται πίσω στο σκορ. Τίμιο στο 2,60.

Αυτά για σήμερα. Λίγα πράγματα και καλύτερα , ειδικά μετά από τη χθεσινή ήττα.

Θα καλοποντάρω το ματς στη Βραζιλία και μετά θα κάνω δύο δυαδούλες με τα υπόλοιπα. Μία με τα anytime σε Ντόρτμουντ και Μίλαν και άλλη μία με την Ναιμέγκεν και τα πολλά γκολ στην Ίνγκολσταντ.

Αυτά από εμένα. Οριακά άφησα τη κόκκινη στο Ισπανικό ντέρμπι. Θα το δούμε αυτό και τα υπόλοιπα στο live όπου παίρνει φωτιά σιγά σιγά.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS