559

Thassios

Ήρθε η ώρα

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Μια χαρά χθες έκλεισε η μέρα αφού είχαμε ένα καλό κέρδος στη στήλη. Έπρεπε να έρθει κι αυτή η μέρα γιατί σαν πολύ να είχε αργήσει. Ακόμη και η Νταντί θα μπορούσε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο (έβαλε 3 γκολ στο 2ο) και να έχουμε ακόμη καλύτερο κέρδος. Οι Ιταλοί απογοήτευσαν ακόμη μια φορά αλλά δεν είχα και μεγάλη απαίτηση από αυτό το παιχνίδι αφού ήταν έμπνευση.

Τέλος στη Πορτογαλία επιβεβαιώθηκε δυστυχώς η κόκκινη , μιας που το είχαμε όλοι διπλό, και δείχνει ότι σαν να πιάνουμε παλμό με τις κάρτες. Πάμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα είναι η λέξη ”Ντέρμπι”. Λες και επίτηδες έβαλαν όλα τα ντέρμπι της Ευρώπης την ίδια μέρα. Από το δικό μας ΠΑΟ – Ολυμπιακός μέχρι το Μπέτις – Σεβίλλη.

Νομίζω ότι τα ξέρετε και ότι δε χρειάζεται να τα αναφέρω όλα. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσω.

Ξεκινάω από την Ισπανία. Μελετώντας το Μπέτις – Σεβίλλη ,που έχω ποντάρει κι άλλες φορές , βλέπω ότι στα τελευταία 15 ματς μεταξύ τους έχουν βγει μόλις 2 κόκκινες κάρτες. Εμ τι ντέρμπι είναι αυτό! Σαν να μην έφτανε αυτό πήγανε και βάλανε ένα Ισπανό ρέφερι που έχει 3 κόκκινες μόνο σε έναν χρόνο.

Άντε να το παραβλέψω κι αυτό. Και μετά βλέπω απόδοση και γελάω. Μάξιμουμ 2,90! Συγνώμη δεν διαβάσατε αυτά που έγραψα;;; Δηλαδή είπαμε. Οπότε πρώτο μεγάλο ντέρμπι πάσο! Ας βγούνε και 22 κόκκινες άμα θέλουνε.

Στην Ιταλία έχουμε δύο ντέρμπι. Στο Γιουβέντους – Ίντερ οι ομάδες βαθμολογικά δεν είναι εκεί που θέλουν. Υπό νορμάλ καταστάσεις θα μιλούσαμε για ντέρμπι κορυφής και τώρα είναι η μία 6η και η άλλη 8η.

Είναι ένα παιχνίδι που θέλουν και θα τα δώσουν όλα με την Ίντερ να πατάει λίγο καλύτερα αγωνιστικά. Εδώ δεν είναι τυχαίο που έβαλαν τον Ντοβέρι στην σφυρίχτρα. Είναι διαιτητής που κρατάει ήρεμα τα πνεύματα ενώ στα ντέρμπι δεν βγάζει πολλές κάρτες. Είχε σφυρίξει πάλι τις δύο ομάδες για τον τελικό του Supercoppa τον Ιανουάριο όπου έβγαλε μόνο 2 κίτρινες (στη κανονική διάρκεια).

Οπότε ελέω ρέφερι αυτό θέλω το δω καλύτερα στο live και άμα είναι ποντάρουμε εκεί τη κόκκινη κάρτα.

Στο Ρόμα – Λάτσιο θα κάνω στάση και θα ποντάρω. Ομάδες που ξεφεύγουν πιο εύκολα στο ξύλο ενώ έχω και στην σφυρίχτρα τον Orsato. Τα έχουμε πει γι αυτόν ότι φορτώνει στο 1ο ημίχρονο και ξεδίνει στο 2ο. Δεν βγάζει εύκολα τη κόκκινη κάρτα και αν θα τη βγάλει θα είναι από 2η κίτρινη.

Δηλαδή για να βγάλει απευθείας θα πρέπει να γίνει κάτι από βαρ μεριά. Το να πάρουν από 2 κάρτες η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο είναι κάτι που θεωρώ ότι θα επιβεβαιωθεί. Το ίδιο επιβεβαίωσε και στο Μίλαν – Γιουβέντους που είχε σφυρίξει. Το βλέπω όμως στο 2,5 και δεν έχει αξία να παιχτεί μονό. Οπότε το συνδυάζω με κόκκινη και παίρνω ένα ωραίο 7αράκι.

Προχωράμε και πάμε στη Ρουμανία. Καυτό ντέρμπι του Βουκουρεστίου. Η απόδοση για σκέτη κόκκινη δεν αξίζει αλλά μπορούμε να βγάλουμε ένα συνδυαστικό. Σε απόδοση 4 το ειδικό ”όβερ 2,5 κάρτες η κάθε ομάδα + κόκκινη΄΄ είναι τίμιο για τέτοιο ματς. Ενώ και λίγο το κόκκινη και οι δύο σε απόδοση 17 (από το match combo). Ο ρέφερι είναι εξαιρετικός ενώ και οι δύο ομάδες είδαμε κόκκινη και πολλές κάρτες και στα τρία τελευταία μεταξύ τους.

Στο δικό ματς ντέρμπι τώρα δε νομίζω ότι θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Λίγο ο αγωνιστικός χώρος και λίγο η κατάσταση των ομάδων θεωρώ ότι θα δούμε ξύλο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερη ομάδα αλλά μήπως έχει λίγο παραπάνω άγχος για να κρατήσει το αήττητο. Πόσο μάλλον να μην χάσει από τον αιώνιο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει τα πάνω του και είναι κατάλληλο ματς.

Τον ρέφερι δεν τον γνωρίζω καλά είναι η αλήθεια. Αυτό που βλέπω είναι ότι βγάζει κόκκινες και εμπιστεύεται αρκετά το βαρ. Οπότε το μόνο που βλέπω σαν αξία είναι η απευθείας κόκκινη σε απόδοση 8. Αυτό θα κρατήσω.

Πάμε στη Γαλλία όπου έχουμε το Μαρσέιγ – Λυών. Χάλια μαύρα στη Μαρσέϊγ και ευκαιρία για Λυών να πάρει τα πάνω της.

Γιατί όμως ρε κερατάδες μου βάλατε τον Letexier. Γιατί μου το κάνατε αυτό;; Το ματς είναι για κόκκινη κάρτα ξεκάθαρα λόγω των ομάδων και τη κατάσταση που βρίσκονται. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να τον ποντάρω αυτό τον άθλιο ρέφερι. Μας έχει κάψει πολλά μπετ. Σαν να μην έφτανε αυτό. Πήγαν και έβαλαν τη Φραπάρτ στο βαρ. Η Αλήθεια είναι πως δεν τη ξέρω πως τα πάει με το βαρ (όπου έχει δίπλα της και τον έμπειρο Guillard) αλλά θα την ακούσει ο Letexier να βγάλει καμιά απευθείας κόκκινη;;! Στο 9 αξίζει μια στεκιά.

Ας αρχίσει τη μουρμούρα σαν γνήσια γυναίκα και μπορεί να πάει στο βαρ ο ”να μην πω”.

Και τέλος περνάμε σε ένα ματς που μπορεί να μην είναι ντέρμπι αλλά γίνει θα της κολάσεως. Αναφέρομαι στο παιχνίδι για τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας όπου Ιτουάνο και Βάσκο Ντα Γκάμα θα παίξουν για ένα εισιτήριο ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Οι αποδόσεις μαρτυράνε ότι θα πέσει ξύλο και αυτό που αξίζει είναι το όβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 8. Όταν μιλάνε για τέτοιο παιχνίδι και μου δίνει τη κόκκινη σε απόδοση 2,10 , τότε το 8 είναι τίμιο. Στην εταιρία που το παίζω μετράνε και οι κόκκινες στο πάγκο και δεν αποκλείω να μπλεχτούν κι αυτοί σε κανένα ξυλίκι. Οπότε αυτό κρατάω από εδώ.

Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα δούμε κόκκινη στο ματς της Γάνδης με την Κλάμπ Μπριζ όπου είναι καλό ντέρμπι. Το 5,5 που βλέπω συνδυαστικά με g/g είναι οριακό για μένα και θα το αφήσω.

Κλείσαμε με τις κάρτες και κάνω μια σούμα. Στο Ρόμα – Λάτσιο το ειδικό σε απόδοση 7. Στο δικό μας ντέρμπι και σε αυτό της Γαλλία κρατάω τις απευθείας κόκκινες σε αποδόσεις 8 και 9.

Στη Ρουμανία το ειδικό σε απόδοση 4 και το κόκκινη και οι δύο σε απόδοση 17. Τέλος στην Βραζιλία το οβερ 1,5 κόκκινες σε απόδοση 8. Έξι συνολικά επιλογές με πολύ υψηλές αποδόσεις.

Πάμε τώρα και στα γκολ. Στο Βαλβάικ – Αλκμαάρ και στο Άντβερπ – Άντερλεχτ έχουμε δύο πολύ καλά g/g ημιχρόνου. Αυτά είναι και τα μοναδικά που είδα.

Τώρα πρέπει να λύσουμε το γρίφο της Διαλογής και το τι θα ποντάρουμε.

Καταρχήν θα παίξω μονά – δυάδα τα g/g ημιχρόνου. Δεν ξεχνάω ότι τα g/g πληρώνουν και δεν θα τα χαραμίσω σήμερα ελέω ντέρμπι.

Μετά πάμε στις κάρτες. Θέλω σήμερα να παίξω κάτι που θα τινάξουμε όλα. Το σκέφτηκα λίγο και αποφάσισα. Αφήνω το ματς της Βραζιλίας μιας και έχω τη μικρότερη αξία στα μάτια μου απ’ όλα. Είναι και αργά οπότε ας ξενυχτήσουν μόνοι τους.

Μου μένουν μετά 5 παιχνίδια. Στην Ιταλία κρατάω το μόνο της Ρόμα. Στη Ρουμανία κρατάω το μόνο κόμπο με τις κάρτες αλλά και το μονό με το ”κόκκινη και οι δύο”. Και τέλος πάμε να κάνουμε το μπαμ με το Patent με τις απευθείας κόκκινες σε ΠΑΟ και Λυών και το ”κόκκινη και οι δύο” σε Ρουμανία.

Κλείσαμε. Ποντάρω συνολικά σχεδόν 16 μονάδες.

Από τις 16 μονάδες οι 6 είναι στα g/g ημιχρόνου. Δηλαδή δίνω λίγο βάρος στις κάρτες αλλά όχι μόνο εκεί. Στοχεύω ψηλές αποδόσεις στις κάρτες μιας και είναι πετσοκομμένες οι περισσότερες , κάτι που έκανα και χθες και είχε αποτέλεσμα. Η μικρότερη είναι στη Ρουμανία που είναι και το παιχνίδι που θεωρώ το καλύτερο για σήμερα. Πιάνοντας μόνο ένα θα έχουμε χάσει ελάχιστα.

Πιάνοντας το patent θα γίνει κάτι σαν την φωτογραφία της στήλης.

Σήμερα ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS