3330

Billaras

Αγρυπνος στο Betsellers…

Είναι χαράματα Κυριακής. Δεν μου κολλάει ύπνος. Πως να μου κολλήσει; Ωρες πολλές μελετάω, διαβάζω, reports, σημερινά, χθεσινά, σπάω το κεφάλι μου. Να βρω τι στο διάολο φταίει. Μετά από ώρες και ώρες, αναφερόμενος ΜΟΝΟ στα χθεσινά, δεν μπορούσα να βρω κάτι λάθος. Ξέρω φίλους, χρόνια παίκτες, πάνω-κάτω τα ίδια έπαιξαν. Ποιό σημείο ήταν λανθασμένη επιλογή; Πάντα θα στέκομαι στο πριν.

Με τη σέντρα, φεύγει από τα χέρια μας η τύχη του ματς. Πάλι και πάλι, τα ίδια θα έπαιζα. Και με τον ίδιο τρόπο. Μόνο λάθος -αν θεωρείται λάθος γιατί αυτό είναι κάτι εντελώς προσωπικό- είναι ότι δεν κατέβασα τη μίζα μου. Αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν, αφορά εμένα. Τα σημεία, ο τρόπος που παίχθηκαν, δεν είχαν κάτι στραβό. Τα ίδια θα πόνταρα, με τον ίδιο τρόπο.

Μονά και δυάδες και προς τα πάνω. Κοίταξα τα reports. Και σε φόρουμ των ομάδων και παντού, όχι επιφανειακά. Πλήν Νιούπορτ που μπορούσε να κερδίσει (όχι τίποτα τρομερό απλά δεν κινδύνευσε ουσιαστικά), οι άλλες ήταν μέτριες ως κακές. Και η Κρού έχασε πολλά. Το BBC ας πούμε χρησιμοποίησε τη λέξη “κλοπή” γιά το διπλό της Ολνταμ. Αλλά Νότιγχαμ και Πορτ Βέιλ δεν το πάλεψαν.

Ξαναλέω όμως, το ζουμί είναι ΠΡΙΝ τη σέντρα. Και αφού τα ξεσκόνισα όλα, ξεσκόνισα και τα…άλλα, όσα δεν έπαιξα (όταν λέω “όλα”, εννοώ…όλα, πάνω απο 60-70 ματς) πάλι εκεί κατέληγα. Στο ίδιο συμπέρασμα. Πάω να σκάσω. Εχω καρφωθεί άσχημα. Οταν οι παικτικές αξίες δεν επιβεβαιώνονται, μου τη δίνει . Δεν έπαιξα καμιά..Μπενφίκα ή κανέναν ΠΑΟΚ ρε γαμώτο.

Πεντάρια και 3,5αρια έπαιξα. Με ομάδες που είχαν όλα τα φόντα βάση των δεδομένων με τα οποία διαλέγω (εδώ και τόσα χρόνια) τα σημεία. Απλά δεν έπαιξαν μπάλα χθες. Τόσο απλά… Τα παραπάνω δεν είναι…απολογία. Απολογείσαι όταν φταις. Οταν υπάρχει λάθος. Και χθες δεν υπήρχε, το γράψω δέκατη φορά. Είναι απλά…η στεναχώρια μου αποτυπωμένη στο χαρτί.

Κανείς από τα 7.600 μέλη δεν σκάει παραπάνω από μένα, αυτό είναι…μπετό, άχαστο. Γιατί ο καθένας από τους 7.600 σκάει γιά την πάρτη του. Εγώ σκάω γιά την πάρτη μου και…άλλους 7.600 (που είναι πολλοί περισσότεροι όσοι διαβάζουν, απλά στέκομαι σε όσους έχουν γραφτεί). Προχωράω παρακάτω. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είναι καλό που την εβδομάδα η οποία έρχεται θα χαλαρώσουμε γιατί ακολουθούν εθνικές ομάδες.

Δεν έχω όρεξη γιά αναλύσεις. Η Λα Κορούνια, το ανέλυσα αυτό χθες, αξίζει και παραμένει στο 2.55. Σωστό φαβορί η Μαρσέιγ στο 1.80, τραβηγμένα αουτσάιντερ η Γκρόνιγκεν (ξανάγινε φαβορί η Τβέντε επειδή κέρδισε ένα ματς στην έδρα της μετά από τόσες φάπες;) και η Τσεζένα (είναι ήδη τέσσερα ματς αήττητη εντός και η Ρόμα όλοι ξέρετε σε τι χάλια βρίσκετε, όχι τόσο αγωνιστικά αλλά στο εσωτερικό της ομάδας.

Γκρίνιαζει και το…χορτάρι ακόμα στο Ολίμπικο, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από βαρύ). Αλλα σημεία δεν έχω. Γιά να διασκεδάσω λίγο τη στεναχώρια μου, θα πάιξω και ένα fun bet. Αν…υποψιαστώ ότι θα με πληρώσουν αυτά, τι να πω, θα τα έχω δει όλα πιά στην (στοιχηματική μου) ζωή. Ποιά είναι αυτά; Τα σκορ 2-2 σε τρία μεγάλα ματς. Εχουν λογική, όσο κι αν είναι λόττο.

Και προφανώς δεν είναι και (σοβαρή) πρόταση. Καθαρά γιά να χαλαρώσω λίγο, θα τα ποντάρω. Το ένα είναι στο Μπάρτσα-Ρεάλ. Τις τελευταίες τρεις χρονιές, φέρνουν 1-2, 2-2, 2-1. Εκεί μέσα γυρίζει. Θα το απολαύσω όπως όλοι, ας έχω και το σκοράκι. Το άλλο είναι το Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη. Αυτές βαρέθηκαν να παίζουν μεταξύ τους! Κι αυτές σκοράρουν, κι αυτές το έχουν φέρει το 2-2 , το 2011-12 (την επόμενη σαιζόν δεν έπαιξαν και πέρυσι ήρθε 1-2.

Το…γυρίζουν δηλαδή ομοίως. Και τέλος, δεν θα παίξω 2-2 στο Λίβερπουλ-Γιουνάιτεντ, αλλά στο Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας. Αυτές πέρυσι το έφεραν…3-3! Το καλύτερο όμως δεν σας το έγραψα ως τώρα. Κοιτάξτε Μπάρτσα και Βιγιαρεάλ εντός, Ρεάλ και Σεβίλλη εκτός. Σε όλη τη σαιζόν, μηδέν ισοπαλίες! Και φτάσαμε 22 Μαρτίου. Αφύσικο. Ωρα είναι να φέρουν και κανένα χινάρι.

Ομοίως, σε κανένα φετινό τουρκικό ντέρμπι δεν ήρθε ισοπαλία. Ε, ας τα φέρουν…όλες μαζί, σήμερα. Καταλήγω: Δυάδα Λα Κορούνια-Μαρσέιγ (το βασικό μου μπετ), τα τρια 2-2 σκορ στα τρία μεγάλα παιχνίδια, κι έχω και τα δυο μεγάλα (Γκρόνιγκεν, Τσεζένα). Αυτά…θα τα αφήσω απ' εξω. Τα ανέφερα γιά όποιον θέλει κάτι ακόμα. Μόνο η δυάδα και τα σκοράκια fun bet.

Δεν έχω διάθεση γιά κάτι παραπάνω, αν μπορέσω παίζοντας λίγα να πάρω πολλά, θα είναι ιδανικό. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.900 μονάδες. Ποντάρισμα 22/3: Δυάδα: Λα Κορούνια 1-Μαρσείγ 2 (4.59) (Betshop) με 150 μονάδες. Ακριβή σκορ: Μπαρτσελόνα -Ρεαλ 2-2 (12.2), με 25 μονάδες. Βιγιαρεάλ-Σεβίλλη 2-2 (13.5), με με 25 μονάδες. Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας 2-2 (13.

00), με 25 μονάδες. Ακολούθως, από 8 σε κάθε δυάδα (ακόμα 24) και 1 μονάδα στην τριάδα. Ολο μαζί 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 250 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1650 μονάδες. Το ξαναγράφω, τα σκοράκια είναι fun bet. Δεν είναι…σοβαρή πρόταση, απλά είναι το παιχνίδι μου, χρειάζεται να χαλαρώνουμε που και που με έναν τέτοιο τρόπο και όπως είδατε δεν τα παίζω στην τύχη 100%, υπάρχουν και λόγοι.

Ας περάσει νωρίς η Λα Κορούνια, να έχω να ασχολούμαι πιό σοβαρά το βράδυ με την Μαρσέιγ. Τίποτα άλλο, η ώρα που βάζω τελεία είναι 05.45 τα χαράματα, ώρα να πάω να κοιμηθώ, αλλά να ευχηθώ και σε εσάς…μιά καλημέρα! Ραντεβού την Τρίτη σε πολύ-πολύ χαλαρούς ρυθμούς.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras