3011

Billaras

Αδικεί τον εαυτό της

Η εμφάνιση απέναντι στην Μπόρνμουθ, ήρθε απλώς να αποδείξει πως η Πόρτσμουθ θα μπορούσε να πραγματοποιεί καλύτερη πορεία στο… πρωτάθλημα! Σε κακό φεγγάρι Λούτον και Μόρκαμ                     ΛΟΥΤΟΝ – ΓΕΟΒΙΛ      (21:45) Κωδικός ΟΠΑΠ: 673 Γήπεδο: ΚΕΝΙΛΓΟΥΟΡΘ ΡΟΟΥΝΤ (10.

266) Απόσταση (σε χλμ.): 247 Σετ Αποδόσεων: 1,95 – 3,20 – 3,75 Παράδοση (από το 2006): 1-0-0. Το 1-0 της σεζόν 2007-08 είναι και η μοναδική φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες στη δεκαετία. ΛΟΥΤΟΝ Ρεπορτάζ:  Θεωρητικά, το μομέντουμ την ευνοούσε στη συνάντηση με τη Νοτς Κάουντι, ωστόσο το τελικό σφύριγμα τη βρήκε στην πλευρά των ηττημένων (2-0). Την αδικεί το τελικό σκορ, καθώς έφτιαξε ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας, εμφανίστηκε όμως φλύαρη και άστοχη στην τελική προσπάθεια.

Περισσότερο με πισωγύρισμα μοιάζει πάντως για τους «χάτερς» που μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι, ενώ σε πέντε περιπτώσεις δεν κατάφεραν καν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.       Δεν κινήθηκε τελικά στο μεταγραφικό παζάρι, κυρίως διότι ο Νέιθαν Τζόουνς βρίσκεται σε διαδικασία… γνωριμίας με το ρόστερ, το οποίο με τη σειρά του καλείται να αφομοιώσει την τακτική και τον τρόπο παιχνιδιού του νεαρού μάνατζερ.

Bet Info: Under και no goal τα έξι τελευταία της. Αγωνιστικά νέα: Μόνο το όνομα του εξτρέμ Γκριν (13/5) βρίσκεται στη λίστα τραυματισμών. ΓΕΟΒΙΛ Ρεπορτάζ:  Η μαχητικότητα και η άρνηση παράδοσης που την διακατέχει τονίστηκε με το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γουίμπλεντον. Βρέθηκε να κυνηγά το σκορ δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ισάριθμες φορές επέστρεψε και με το τρίτο προσωπικό τέρμα του Κόμπτον στη βραδιά έφυγε με το 3-2.

 Πλέον βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζει με απείρως μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια της σεζόν. Bet Info:  Τα πέντε τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν goal/goal. Αγωνιστικά νέα: Εκτίει ποινή τιμωρίας ο αμυντικός Λάσεϊ (15 συμ.).  Ισως απουσιάσει εκ νέου ο αμυντικός Σογουόμνι (14/1). Σταθερά εκτός μάχης παραμένουν οι μέσοι Γκίμπονς (3 συμ.

) και Ντόουσον.  ΜΟΡΚΑΜ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ      (21:45) EKTOΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΟΠΑΠ Γήπεδο: ΓΚΛΟΟΥΜΠ ΑΡΙΝΑ (6.476) Απόσταση (σε χλμ.): 469 Σετ Αποδόσεων: 4,75 – 3,40 – 1,70 Παράδοση (από το 2006): 1-1-0. Αμφότερα συνοδεύτηκαν από goal/goal και over 2.5. ΜΟΡΚΑΜ Ρεπορτάζ:  Με την άμυνα σε… ύπνωση, βρέθηκε γρήγορα γρήγορα να κυνηγά κόντρα στη Νιούπορτ (1’).

  Στο 20λεπτο «ροντέο» που ακολούθησε έμοιαζε εξίσου πιθανό το 1-1, όσο και το 0-2, με το σκορ πάντως να μην αλλάζει ως την ανάπαυλα. Ισοφάρισε στο 60’, ωστόσο παιδαριώδη λάθη στην ανασταλτική λειτουργία έφεραν το τελικό 2-1 λιγότερο από ένα δεκάλεπτο αργότερα (2-1). «Χάνουμε μόνοι μας», αρκέστηκε να δηλώσει ο Μπέντλεϊ, βλέποντας την ομάδα του ηττάται για τρίτη σερί φορά, διαθέτοντας πλέον και το δεύτερο χειρότερο παθητικό στην κατηγορία (50 γκολ).

Bet Info: Goal/goal επτά στα οκτώ τελευταία της. Αγωνιστικά νέα: Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός του μέσου Μέρφι (7/1) που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. O μπακ ΜακΓκόουαν (12 συμ.) είναι σταθερά εκτός του τελευταίο μήνα. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ Ρεπορτάζ: Κοίταξε στα μάτια ένα σύνολο της Πρέμιερ Λιγκ και μπορεί να αποκλείστηκε από την Μπόρνμουθ (2-1), ωστόσο αποδείχτηκε πως περισσότερο αδικεί τον εαυτό της με την πορεία στο πρωτάθλημα.

Προηγήθηκε, σε μια φάση όπου οι παίκτες του Κουκ άλλαξαν 48 πάσες σε 3 λεπτά (!) πριν φέρουν τον Ρόμπερτς σε επίκαιρη θέση για το 1-0. Στο τελευταίο 20λεπτο, οι ανάσες στέρεψαν και είδαν τον αντίπαλο να γυρίζει το ματς, ωστόσο το «Φράτον Παρκ» χειροκρότησε ζεστά την προσπάθεια των «πομπέις» που πλέον στρέφουν αποκλειστικά το βλέμμα στη μάχη της ανόδου.

  Bet Info:  Νίκησε μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία της εκτός έδρας. Σε όλες τις περιπτώσεις επιβεβαίωσε goal/goal και over. Αγωνιστικά νέα: Δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά πριν το Μάρτιο ο μέσος Χόλαντς (18 συμ.). Σταθερά εκτός μάχης οι Γουάτμαου (μπακ), Τιουμπς (φορ, 16/5). Πηγή: kingbet.net

Παλαιότερα άρθρα του Billaras