1080

Billaras

Ακόμα να χωνέψω (την Φιορεντίνα)-UPDATE!!

Γιά το Μ.Σάββατο τα έγραψα στο update, ήταν μιά καθαρή ήττα μετά από πάρα (μα πάρα) πολύ καιρό. Αλλά γιά την Κυριακή του Πάσχα τι να γράψω τώρα; Να γκρινιάξω; Πάλευα να “διπλώσω” την Ναντ από την προηγούμενη μέρα. Μου έμεινε η Σπέτσια στο 1-1. Και την Κυριακή επιλέγω μιά ομάδα σε απόδοση τίμιου φαβορί (2,45), με κίνητρο και σε καλή κατάσταση.

Και αυτη η ομάδα βάζει τρίμπαλο εκτός έδρας.

Αλλά…δεν κερδίζει. Η Φιορεντίνα. Ακου 3-3! Πόσα να έβαζε δηλαδή; Πέντε; Μου την έχει “ξανακάνει” έτσι η Μπολόνια. Να με έστησαν; Δεν ξέρω, δεν έχω και εικόνα, πάλευα με κάτι πέτσες από το αρνί εκείνη την ώρα (γέλια). Να ήταν τόσο αφελής η Φιόρε που δέχθηκε χατ τρικ από τον 39χρονο Παλάσιο; Ημουνα νιός και γέρασα με τον Ροντρίγκο Παλάσιο απ’ όταν έπαιζε στην Μπόκα! Εν τέλει, το αρνί το χώνεψα, αυτό το 3-3 ακόμα δεν το έχω χωνέψει.

Γιατι εδώ και άξιζε και έπρεπε και μου έδινε πίσω όλο το ΣΚ! Η Ναντ έμεινε…έρμη και μοναχή να σκοράρει ασταμάτητα, το’χε καθαρίσει από το 20′ το ματσάκι. Τι να πω, δεν ήθελε…

Ηθελε βέβαια, στη στηλη του Thassiou, που έκανε…αίσχη ο άνθρωπος πασχαλιάτικα! Πλήρωναν αβέρτα οι κόκινες και μονά και δυάδες και πάρε να’χεις.

Βαρελότα έριχνε ο Thassoulis πασχαλιάτικα (γέλια). Και πέρα από αυτά, ελπίζω να περάσατε καλά, ο καιρός άνοιξε, τα καφέ άνοιξαν, σαν να ισιώνουμε λιγάκι…

Γιά σήμερα τι να παίξουμε; Η εύκολη απάντηση είναι “κανά ειδικό να περάσει η ώρα”. Μεγάλο ματς έχει, θα απολαύσουμε μπάλα, αλλά στοιχηματικά αυτά εμένα δεν μου αρέσουν. Ειδικά αν δεν βλέπω και κάτι.

Αν μου χαρίζατε 5 ευρώ να παίξω, θα τα έβαζα στο under. Ηταν στο 2,50 και πήγε 2,37 αλλά ακόμα έχει αξία. Αν δεν έχω μετρήσει λάθος, σε 11 ματς σεντονάτα η Σίτι έχει παθητικό 4 γκολ μόλις. Και γιατί να ανοιχτεί; Με τον χρόνο θα παίξει. Και η Παρί (που έχει και αμφίβολο τον Μπαπέ) ξέρει ότι αν φάει γκολ αντίο ζωή μετά. Δεν περίμένω να πάρει ρίσκα αλογιστα τουλάχιστον ως το 60′.

Από εκεί και πέρα, κίνητρο έχει η Ρόδεραμ (“τελικό” παίζει, με νίκη περνάει με διαφορά τερμάτων την Ντέρμπι και τα παίζει όλα γιά όλα το Σάββατο με την Κάρντιφ). Κίνητρο έχει και η Τσάρλτον (να πάει στο -1 από τα πλέι οφ και αν γκελάρουν οι άλλες το Σάββατο να χωθεί αυτή μέσα. Ναι αλλά ξέρετε πόσο καιρό έχουν κινητρο η (κάθε) Ρόδεραμ και η (κάθε) Τσάρλτον; Η μιά έχει ένα τρίποντο σε δέκα ματς! Η άλλη έχει δύο ισοπαλίες σερί με αδιάφορες.

Δηλαδή τώρα θα σκιστεί η Τσάρλτον; Με Κρου εντός και Ακριγκτον εκτός τι έκανε;

Να το κάνω πενηνταράκια; No bet. Απο εμένα no bet. Ισως αύριο βάλω το 5ευρώ μου στο 1-1 σκορ της Τσέλσι, να δούμε παράταση. Αν το κάνω, θα δείτε update. Ειδάλλως, ας χαλαρώσουμε, δεν μας πιέζει κανείς να παίξουμε.

Καλημέρες, νέα κανονική στήλη το Σάββατο, στο chat δεν ξέρω γιά σήμερα αλλά αύριο σίγουρα!

UPDATE: Κάτι…χαλαρό, να περάσει η βραδιά.

Αντι να παίξω 1-1 σκορ που δίνει κάπου 6,50, παίζω “ο αγώνας να κριθεί στην παράταση” (10,00) και “ο αγώνας να κριθεί στα πεναλτι” (15,00) και αν έρθει 1-1, τότε είμαι σίγουρα κερδισμένος αλλά…περισσότερο. Φυσικά αναφέρομαι στο Τσέλσι-Ρεάλ. Νομίζω ήρθε η ώρα να δούμε μιά παράταση… Λιγα, ίσα για τις πίτσες (γέλια)!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras