1205

Billaras

Ακόμα πιό χαλαρά από χθες!

Καλό κι αυτό το χθεσινό. Να βγεις με κέρδος χωρίς να έχουν κερδίσει οι ομάδες σου! Κι όμως γίνεται. Τα νέα “κόλπα” (προσφορές) πολλών εταιριών, όσο μπορούμε να τα εκμεταλλευόμαστε, ας το κάνουμε. Οχι τυχαία (αμφιβάλλω αν θα το έχετε προσέξει) έχω κόψει τα draw no bet και επιλέγω τα “ξερά” σημεία όπου έχει πρώιμη πληρωμή. Και μου έχει βγει σε πολύ καλό.

Ετσι και χθες. Εγινε 1-3 η Γουλβς, πληρώθηκα, το 3-3 μετά δεν με άγγιξε. Εχει σημασία που στα πινακάκια προτάσεων βάζουμε την εταιρία που παίζουμε, δεν τα έχουμε εκει γιά μόστρα (και φυσικά όχι για διαφήμιση). Κι έτσι, με την Γουλβς πληρωμένη πρώιμα και την Γουίγκαν να αναβάλλεται λόγω χιονιού, έβγαλα και κέρδος! Καλό κι αυτό…

Χθες γενικά καλά έκανα και δεν έπαιξα κάτι δυνατά, την καλύτερη δουλειά έκανα.

Η Αγγλία χτυπήθηκε από αναβολές, συνολικά 19 ματς δεν έγιναν λόγω κορονωϊού ή λόγω κακοκαιρίας (έριξε πολύ χιόνι, θα ρίξει κι άλλο, το νου σας). Και σήμερα αναβλήθηκε και το Μπέρνλι-Φούλαμ, έγινε στρογγυλή εικοσάδα αγώνων που αναβλήθηκαν. Πέρα απ’ το Νησί, αν δεν ήταν επανέναρξη θα έπαιζα σίγουρα Φράιμπουργκ, αλλά ας όψεται. Πήγε…αντουφέκιστο.

Και πάμε στο σήμερα. Και τι παίζουμε σήμερα παλληκάρια; Οριακά ήμουν να πω…τίποτα! Στο ματς Τσέλσι-Σίτι οι “πολίτες” θα είναι -5 παίκτες λόγω covid-19. Ξέρουμε τους τρεις. Χεσούς, Γουόκερ και Εντερσον απ΄το τέρμα. Ποίοι είναι οι άλλοι δύο; Γιατί αν είναι ένας παγκιτης, σιγά τα αυγά. Αλλά αν είναι ο Ντε Μπρόιν, αλλάζει το πράγμα.

Απ την άλλη, η Τσέλσι έχει κάνει τρελλλή κοιλιά (1-1-3 στα 5). Οπότε προς το παρόν πασο και περιμένουμε 11αδες και το live.

Θα κόντραρα Ντόρτμουντ αλλά γυρίζει ο Χάλαντ. Κρίμα. Πάει κι αυτό. Τα ξεψάχνισα γενικώς όλα.

Και κετέληξα. Σημείο “κανονικό” θα είναι η Κάντιθ. Που είναι και αυριανό. Ναι, δεν είναι καμιά τοπ, αλλά αυτή τη Βαλένθια την κοντράρεις γιά πλάκα.

Θυμίζω η Καντιθ φέτος έχει κερδίσει Ρεάλ και Μπάρτσα! Η Βαλένθια στη ζώνη, το χειρότερο ξεκίνημά της από το 1983, 0-4-3 στα τελευταια επτά ματς. Δέχομαι το 3,75 (αν θέλετε ειδικό εδώ, τσεκ στον Νεγκρέδο, την έχει…πελάτη την Βαλένθια, 10 γκολ της έχει βάλει σε 12 ματς που την εχει βρει μπροστά του).

Αλλό σημείο δεν είδα. Λίγο Κάλιαρι κοίταξα, κάποια g/g κοίταξα (πχ Ολυμπιακό ή Ειμπάρ), έκανα σε ολα πίσω.

Και θα παίξω κάτι “διαφορετικό”. Το σκεφτόμουν, μετά διάβασα και τον Γαρίδη στην Kingbet και ψήθηκα. Αφού είναι μέρα χαβαλέ, ας παίξω ετσι. Θα παίξω “να σκοράρει πέναλτι η Γιούβε” στο 4,33. Οποιος θέλει πιό συντηρητικά, ας παίξει το απλό “ένα πεναλτι στο ματς” στο 2,37 (εδω δεν ασχολείσαι με ποια θα το πάρει, ούτε αν θα το βάλει). Εγω θα πάω με Γιούβε και να το βάλει κιόλας.

Μετά την βοή που σήκωσαν οι Τορινέζοι, που όντως αδικήθηκαν με την Φιορεντίνα (δεν τους έδωσαν αποβολή και ένα πέναλτί, ο διαιτητής τιμωρώθηκε τελικά), θα την…πληρώσει πιστεύω σήμερα η Ουντινέζε. Τώρα βέβαια, να φωνάζει γιά διαιτησία η Γιούβε είναι οξύμωρο (μην πω αστείο), αλλά έτσι έγινε.

Οπότε, καθάρισα. Πιό χαλαρά δε γίνεται.

Θα παίξω όσα κέρδισα χθες ανέλπιστα. Οπως έγραψα και χθες, δεν έχω κανένα ζόρι να χωθώ αν δεν μου αρέσει το μενού. Υπάρχει κάλυτερο απ’ το να ζεσταίνεις τα κέρδη σου; (γέλια).

Νέα στήλη την Τρίτη, αργότερα στο chat γιά ώρες και τυχόν live!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras