1851

Billaras

Ακόμα τρία ματσάκια-Update!

Γιά τις εθνικές ομάδες δεν έχω να γράψω τίποτα, τα έγραψα όσα ήθελα στο Editorial το προχθεσινό, διαβάστε όσοι δεν το έχετε κάνει. Γιά τις εγγλέζες μου, να τις ευχαριστήσω γιά ακόμα μιά φορά! Να προλάβαινα τη Ντόβερ και πιό ψηλά, θα άγγιζε το ιδανικό. Την Σάλφορντ πάντως την πρόλαβαμε, στο 2,75 πήγε πριν τη σέντρα. Κέρδισαν και οι δύο, κέρδος καλό, δεν μπορώ να ζητήσω τίποτα άλλο και έστω και λιγουλάκι, καμαρώνω γιά την Ντόβερ, αυτά δεν κυκλοφορούν ούτε κάθε μέρα, ούτε αριστερά-δεξιά.

Τελευταία στροφή πριν τον Απρίλιο (αλλάζει και η ώρα τη νύχτα, μην ξεχαστείτε), τα δεδομένα γενικώς αλλάζουν στο κουμάρι πλέον. Γιά να βρει κάτι αξιόλογο πρέπει να τρέχεις. Εγινε προ ημερών, θα ξαναγίνει, θα γίνεται μόνιμα ως το τέλος της σαιζόν. Γι αυτό και πόνταρα από χθες την Πατρονάτο στο update. Ηδη γύρισε παντού φαβορί με ταβάνι το 2,70.

Δεν ξέρω αν θα κερδίσει, δεν είμαι η Πυθία. Ξέρω τα δεδομένα που είχα και ότι άξιζε. Από φρέσκα δεδομένα; Επιβεβαιώθηκε οτι η αντίπαλος της θα κάνει rotation. Οχι καθολικό αλλά θα κάνει. Θα δούμε τι θα γίνει…

Στο υπόλοιπο μενού; Πολλα ματς μεν, μάπα το μενού δε. Επειδή γέμισε το κουπόνι δεν έχω-έχουμε κανένα λόγο γιά όρμηγμα.

Διακοπή είχαμε, μεγάλο κουπόνι ακολουθεί, οπότε προσοχή και εγώ τουλάχιστον θα είμαι μαζεμένος όσο δεν πάει. Από φαβόρια και γκολάκια και οβεράκια όσα θέλετε, αλλά θα απέχω όπως συνήθως.

Τι έχω ξεδιαλέξει; Γουένσντεϊ, Ροτσντέιλ, Γουίμπλεντον, Γέοβιλ, Πλίμουθ, Γκρίσμπι και Ντόβερ στο νησί. Προσέξτε πόσο απλά είναι τα δεδομένα: Πλίμουθ και (αγαπημένη) Ντόβερ όπως και Γκρίσμπι είχαν σημειωθεί λόγω απόδοσης, αφού και στα τρία ξεφεύγει.

Αλλά δεν ψήνομαι κιόλας, οπότε σβου. Σβου άμεσα και η Γέοβιλ, ας έδιωξε τον προπονητή, δεν την πιστεύω ως ομάδα όλη τη σαιζόν, της αξίζει να πέσει. Θα έπαιζα Γουίμπλεντον, αλλά έπεσα στην κέντα και άλλαξε προπονητή η Σκάνθορπ (όπως έκαναν και οι Γέοβιλ, Σάουθεντ). Πάει κι αυτό. Οπότε δύο και μοναδικά έμειναν.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ και η Ροτσντέιλ.

Θα το πάω ανάποδα. Η Ροτσντέιλ έκανε νωρίτερα αυτό που έκαναν τώρα τρεις άλλες ομάδες, άλλαξε προπονητή (και μάλιστα δεν ήταν εύκολο να διώξουν τον εμβληματικό Χιλ). Αυτό έφερε άμεσα αποτελέσματα. Τρία αήττητη. Η Τζίλιγχαμ μπορεί να κέρδισε προ ημερών αλλά δεν έγινε και ομαδάρα και δεν έχει και τεράστιο κίνητρο. Οχι ότι είναι σε τρελλή απόσταση ασφαλείας άλλα έχει ένα σκασμό ομάδες από κάτω της, χαμός γίνεται στην 1η Αγγλίας.

Και δεν γίνεται να κερδίζουν όλες! Μου έκανε το κλικ στο 3,10 το διπλό.

Το άλλο είναι με διαφορά αυτό που ξεχωρίζει. Το κράτησε και ο Μάκης, λογικό. Δεν έχω να προσθέσω πολλα, απλώς περιμένω ματς υπομονής, έχει μουρλαθεί στα 0-0 η Στόουκ, γιά ένα οριακό 0-1 πάμε δηλαδή, όποιος το βάλει μάλλον κερδίζει!

Εκτός Νησιού; Αλαβές κοίταξα αλλά σκαλώνω στην διακοπή.

Αν ήταν στο καπάκι από τις δύο φάπες η Ατλέτικο, θα την κόντραρα. Και Γρανάδα κοίταξα αλλά εδώ με χάλασε το ρεπορτάζ, έχει απουσίες καλές (και επιστροφές η αντίπαλός της). Και Μουσκρόν κοίταξα, αλλά φοβάμαι μην σβήσει τις μηχανές τώρα στα πλέι οφ. Οπότε μιά έμεινε! Μιά και μοναδική. Η Αντμίρα. Τεράστιο αυτό το 7,50 ή και το 6,00 στο draw no bet.

Η εικόνα της Ραπίντ μου’χει καρφωθεί, τότε που (ακόμα αυτομαστιγώνομαι, το φάουλ της σαιζόν ήταν αυτό) έχασε από την φιλενάδα της και υποτίθεται ήθελε και πλέι οφ τρομάρα της. Καπάκι έφερε κι ένα 2-2 εντός, έφαγε γιούχα και πήγε στο κάτω ταμπλό. Οκ, είχε διακοπή κι εδώ, αλλά με τέτοια απόδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η Αντμίρα ήταν σε τρομερή φόρμα, σάρωνε.

Θα της λείπει ο βασικός της φορ, κακό αυτό αλλά και πάλι, όταν μετράω ένα σημείο γιά 4αρι και το παίρνω στο 6,5αρι με κάλυψη κιόλας, τα προσπερνάω όλα. Θα δούμε άλλη Ραπίντ σήμερα; Ας τη δούμε. Εγώ ξέρω ότι προ 20 ημερών είδα ένα ψοφίμι.

Να μην το παιδεύω άλλο. Εχω ήδη την Πατρονάτο, θα παίξω μονό με dnb την Αντμίρα και μονά-δυάδα τις δύο εγγλέζες και τέρμα.

Καθάρισα και δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από τη μέρα. Να μην χάσω θέλω, θα μου αρκεί.

Αυριο ίσως μονάχα update, έχει ελάχιστα σημεία. Σημεία από αυτά που ψάχνουμε στο Betsellers εννοώ, αλλιώς από πολυφορεμένα έχει άφθονα. Και βέβαια, τα λέμε σε λιγες ώρες και στο chat.

Update: Χθες ήταν εξ’αρχής “τζούφια” η μέρα, αποδείχθηκε και στην πορεία της έτσι.

Δεν είχα απαιτήσεις, ένα γκολάκι εκεί στα εγγλεζικα που ήρθαν Χ θα μου αρκούσε. Δεν μπήκε, πάμε παρακάτω. Η δε Πατρονάτο ήταν μιά κακή ομάδα, δεν άξιζε κάτι παραπάνω (χωρις αυτό να αναιρεί το σωστό του πονταρίσματος, έγινε από εμάς αυτό που έπρεπε να γίνει βάση των δεδομένων που είχαμε).

Το “παρακάτω” πάντως, ΔΕΝ θα είναι σήμερα.

Τα κοίταξα όλα, πολλές φορές, δεν ψηθηκα. Ισως λίγο Σαντχάουζεν μόνο, αλλά ας την δω στο live. Τσέκαρα κι άλλα, από Μπορντό ως Ουτρέχτη, δεν πείσθηκα, πάσο λοιπόν. Εξάλλου ακολουθεί μεγάλο κουπόνι. Τα λέμε στο chat αργότερα και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras