1236

Billaras

Ακόμα τρία μεγάλα-UPDATE!

Δεύτερη σερί στοιχηματική μέρα (μετά την Πέμπτη) που…βρίζω. Οχι γιατί έχασα! Εδώ στο Betsellers είμαστε γνωστά μυστήρια τραίνα. Την ώρα που τα φαβορί σακάτευαν (τι πρωτότυπο) τους παρολακηδες (από Λίβερπουλ νωρίς στα “ανοίγματα, Ντόρτμουντ και Γιούβε στο μέσον και Ρεάλ αργά στα “κλεισίματα”), εδώ χτυπιόμουν γιατί…κέρδισα λίγα.

Σφίχτηκε το στομάχι μου χθες, χωρίς πλάκα. Με τη Λιντς φυσικά. Η οποία αν έμενε στο αρχικό 3,60 προφανώς και θα ήταν στο trixie. Επειδή όμως έπεσε περίπου μισή μονάδα και γιά να μην πάει χαμένη παίχθηκε με g/g. Και…τα είδατε. Ρεκόρ τελικών προσπαθειών στο ημίχρονο (13), ρεκόρ στα 90′ (28), αλλά…0-1. Αμα δεν θέλει, δεν θέλει. Χάνανε τα γκολ με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Με τέτοια συγκλονιστική εμφάνιση και ήρθε μόνο 0-1 ενώ άνετα μπορούσαμε από ημίχρονο να έχουμε πχ 1-3 σκορ και πληρωμή. Καθαρά αγωνιστικά, αυτά που ώρες ώρες μας δείχνει η Λιντς, είναι εκπληκτικά. Ο Μπιέλσα με ρόστερ ταπεινό έχει κάνει ομαδάρα. Μόνο ο killer της λείπει. Ειδάλλως, το build up που κάνει, το transition, τα ντουμπλαρίσματα, η φυσική κατάστασή της, είναι γιά σεμινάρια, όχι αστεία.

Χθες μου θύμισε εκείνη την απίθανη εμφάνιση που είχε κάνει κάποτε η Μπιλμπάο μέσα στο Ολντ Τράφορντ, που είχε αναγκάσει τον Φέργκιουσον να πει πως καμιά δεν τους είχε παίξει έτσι εκεί μέσα.

Τέλος πάντων. Κέρδη ήρθαν (ξανά, πάνω από 30 μονάδες σε δύο καλές μέρες), καλά πάει το πράγμα, αυτή τη φορά δεν έκανα κάτι λάθος, απλά δεν ήθελε.

Πέμπτη-Κυριακή έχω συλλέξει 14 τεράστια σημεία και έχουν περάσει τα εννιά. Και γιά να το κλείσω, στεναχωρήθηκα και λίγο γιά την Τσόρλι που δεν την πίστεψα. Ενα 15αρι ηταν αυτό, ρίξε της μιά μονάδα, τι ψυχή έχει;

Πάω στα φρέσκα. Πάνω από όλα, ειλικρινά, προβληματιστηκα γιά την Γουλβς. Ο Μάκης την πόνταρε απ την Παρασκευή. Ξέρω ότι η Αρσεναλ δεν ειναι καλά.

Και κυρίως εσωτερικά δεν είναι καλά, το κλίμα είναι στραβό, μένει να το φάει ο γάιδαρος. Θα είναι όμως ο γάιδαρος η Γουλβς; Εδώ έχω σκαλώσει. Δεν με πείθει κι αυτή, σκοράρει με το στανιό. Είναι όμως σοβαρή-στιβαρή-επικίνδυνη-καλά δουλεμένη. Το έχει το ύψος δηλαδή.

Μικρότερος προβληματισμός και γιά Σαουθαμπτον. Μην μου πει κανείς “ανεβαίνει η Γιουνάιτεντ” γιατί θα του δείξω το ταμπλό πόσα σκαμπαναβάσματα έχει φέτος.

Η Σαουθάμπτον ειναι ακριβώς σαν την Γουλβς. Και πιό φορμαρισμένη. Εδώ σκαλώνω στον Ινγκς. Αν ήταν έτοιμος, αν έπαιζε, θα όρμαγα. Το ξέρω ότι μπορουν οι “άγιοι”.

Καταλήγω: Θα τα αφήσω. Και καρτέρι στο live. Εσεις φυσικά κάντε όπως πιστεύετε.

Τι άλλο έχω; Φυσικά Τότεναμ. Αυτό θα παιχθεί. Δεν υποτιμώ την Τσέλσι σε καμιά περίπτωση, αλλά η Τότεναμ είναι καλά, σε πικ φόρμας και έχει σταθεροποιηθεί και στα μετόπισθεν.

Αν παραπάνω έγραψα γιά τα σεμινάρια της Λιντς στο build up, τότε η Τότεναμ έδωσε σεμινάρια στο πως μπλοκάρεις την Σίτι πριν λίγες μέρες.

Και θα παιχθεί και η Ντάρλιγκτον ξερό διπλό. Αυτό δεν το αφήνω. Ομοίως είχε παιχθεί όπως η Τσόρλι στον προηγούμενο γύρο και μας είχε δώσει το μεγαλύτερο φετινό σημείο (11,00 στο draw no bet, 13,00 ξερό). Σιγά το φόβητρο την Μπρίστολ Ρόβερς, που είναι στη ζώνη, έχει πέντε να κερδίσει και την Τρίτη παίζει κρίσιμο ματς με την Τζίλιγχαμ!

Και γιά να κλείσω με το νησί, είναι πολύ μεγάλο το g/g (2,75) στο Φόλκερκ-Ρειντζερς στο Λιγκ Καπ Σκωτίας.

Ο Τζέραρντ θα κανει rotation, δεν θέλει πολύ να σκοράρει ένα η Φόλκερκ κι άς έρθει 1-4!

Εκτός νησιου, ένα σημείο θα το ποντάρω. Είδα και λίγο Φίορε, είδα και Νασιονάλ Μαδέιρα, ενώ έχω δει και κάτι αύριο! Αλλά γιά το αύριο, αν αποφασίσω, θα το δείτε σε update ίσως. Γιά το σήμερα, παίζω Ανζέ. Ο προβληματισμός μου ήταν γιά ξερό διπλό ή γιά combo με g/g (που πληρωνει σούπερ, στο 7,00! Λανς είδα σε εκείνο το απίθανο 4-4 με τη Ρεμς που είχαμε παίξει.

Βάζει-τρώει. Ανζέ είδα προ ημερών με τη Λυών. Ας έχασε, ήταν μαγική εικόνα η ήττα. Η Ανζε ήταν καλή, είναι δουλεμένη ομάδα και έχει και καλές επιστροφές σήμερα. Οταν κάτι έχω δει με τα μάτια μου, δεν το σκέφτομαι παραπάνω.

Καταλήγω: Τότεναμ, Ντάρλιγκτον, Ανζε. Αυτά τα τρία. Εσεις δείτε τα υπόλοιπα. Να πάω με τρία μονά; Να βάλω την Ανζέ στο 3,40 ή στο 2+g/g που με πάει στο 7,00; Και αν το κανω, να μου προκύψει καμιά…νέα Λιντς σαν χθες; Θα παω πιό νορμάλ.

Μονό η Ντάρλο (ούτε καν στο dnb), μονά-δυάδα Τότεναμ-Ανζε τα διπλά. Σε όλα ισχύει η πρώιμη πληρωμή (σημαντικό αυτό).

Update: Δεν συνηθίζω να παίζω Δευτέρα, αλλά οι εξαιρέσεις (όπως σήμερα) επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Δυό ματς έχω σταμπάρει. Μην φανταστείτε τίποτα…ομαδάρες, κάθε άλλο. Αλλά όπως τα βλέπω, η κόντρα των φαβορί έχει νόημα.

Το ένα ειναι το ΑΙΚ-Καλμάρ στο 3,80. Ναι, μπάζο η Καλμάρ, την είδαμε και με την Τζουργκάρντεν. Ξέρω που πάω να “μπλέξω”. Αλλά όταν είναι προτελευταία αγωνιστική, στο φινάλε υποδέχεται τη Χάκεν (που δεν θα είναι αδιάφορη, παλεύει γιά την Ευρώπη), σήμερα ίσως να είναι η ευκαιρία της. Η Φάλκεμπεργκ και η Χέλσιμποργκ αλληλοεξουδετερώθηκαν σε ένα 0-0, η Καλμάρ με τρίποντο σήμερα ουσιαστικά “αγκαλιάζει” την τρίτη από το τέλος θέση, δηλαδή γλυτώνει τον απ’ευθείας υποβιβασμό και πάει σε μπαράζ.

Δεν υπάρχουν κονέ με την ΑΙΚ, απλά η ΑΙΚ είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Δεν σημαίνει και πολλα αυτό, μπορεί πάλι να πέσει τρίμπαλο, αλλά λέω να πάω με το κίνητρο.

Το άλλο είναι το Σίβασπορ-Γκιοζντεπέ στο 4,20. Η Γκιοζντεπέ ναι, είναι μιά μέτρια ομάδα, που εκτός κερδίζει…σπανιότατα. Δεκτόν. Αλλά επειδή είδαμε τη Σίβασπορ την Πέμπτη, είδαμε και τι χάλια έχει.

Μην κοιτάτε που κέρδισε την Καραμπάχ, τα είπαμε γιά εκείνο το ματς. Η εικόνα της είναι κάκιστη. Εντός φέτος δεν έχει νίκη, ενώ έχει και το απολύτως κομβικό ματς με την Βιγιαρεάλ μπροστά της! Και οι δύο έχουν απόντες ελέω covid-19, πάω δεξιά λόγω εικόνας Σίβασπορ, απόλυτα επηρεασμένη από την ευρωπαική της συμμετοχή είναι.

Ξέρω που ποντάρω, πάω πολύ χαλαρά, ένα θα μου αρκεί.

Νέα στήλη κανονικά αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras