1740

Skotostrious

Αλλαγή δεδομένων…

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο! Επιστροφή στις κούρσες σε μια ιπποδρομιακή ημέρα με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται η σπουδαία κούρσα King George VI And Queen Elizabeth Qipco Stakes η οποία αναμένεται να είναι η πιο ανταγωνιστική των τελευταίων ετών. Δε θα μας απασχολήσει στοιχηματικά άλλα θα την δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Νωρίτερα όμως πραγματοποιείται μια πολύ δυνατή κούρσα χάντικαπ με πολλές καλές συμμετοχές.

Η αλλαγή των δεδομένων με την ολονύκτια βροχή και την αλλαγή της κατάστασης του εδάφους σε μαλακό δείχνει να ευνοεί τον MAKZEEM του οποίου η φόρμα σε παρόμοιο έδαφος δείχνει 3 νίκες. Σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του νίκη πριν 1 βδομάδα στο Newbury είναι ικανή να τον βοηθήσει να ξεπεράσει την μικρή ποινή στο handicap (3 lbs) και να είναι πρωταγωνιστικός σήμερα.

Αργά το απόγευμα στο ιπποδρόμιο του Salisbury πραγματοποιείται μια ιπποδρομία handicap για τριετή άλογα και αυτό που δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα είναι ο POSTED. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει μέχρι τώρα στην καριέρα του άλλα οι τελευταίες του κούρσες είναι πολύ ενθαρρυντικές ότι μπορεί να σκοράρει με αποκορύφωμα την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκε πριν 14 μέρες στο ίδιο ιπποδρόμιο και απόσταση με μια πολύ καλή δεύτερη θέση αρκετά μπροστά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Αγωνίζεται πρώτη φορά σε κούρσα χάντικαπ και δείχνει αρκετά ευνοϊκό το βάρος που θα πρέπει να φέρει για πρώτη φορά. Δε θα χρειαστεί ιδιαίτερη βελτίωση για να κερδίσει σήμερα και θα είναι το στήριγμά μας.

Συνοπτικά

Σάββατο 27/07 17:00 Moet & Chandon International Stakes : MAKZEEM (10,00 each-way)

Σάββατο 27/07 21:15 Salisbury Jean Boyden Handicap : POSTED (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Οι κούρσες βρίσκονται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 025 αρ: 9 , κωδ : 038 αρ : 1)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious