51

Germanos

Αλλαγή δεδομένων

Καλημέρα φίλτατοι και καλό Σ/Κ! Την Πέμπτη διαβάσατε αναλυτικά μια ολόκληρη διαλογή για το Σ/Κ. Υπήρχε λόγος που το έκανα, το ότι δεν πόνταρα οφείλεται καθαρά σε δική μου απόφαση. Την στήλη την γράφω από χτες και την έχω αλλάξει περίπου πέντε φορές. Ακόμα δεν έχω ποντάρει κάτι, τώρα το κάνω, παράλληλα με το γράψιμο της στήλης.

Ο λόγος είναι φυσικά πτώσεις αποδόσεων, που δεν με αφήνουν να απλώσω το παιχνίδι μου έτσι ακριβώς όπως το είχε στο μυαλό μου και θα δείτε παρακάτω το γιατί.

«Τράγοι» με την πλάτη στον τοίχο

Πολύ απλά τα πράγματα στην Μπουντεσλίγκα σε ένα αρκετά κακό (στοιχηματικά) πρόγραμμα. Δύο σημεία ίσως αξίζουν συζήτηση, τα ανέφερα και την Πέμπτη.

Το ένα είναι το διπλό της Κολωνίας, το άλλο της Ντάρμστατ. Στα 10-15 λεπτά που ασχολήθηκα με το διπλό της Ντάρμστατ, κατάλαβα πως γρήγορα γρήγορα όλα σχεδόν τα δεδομένα είναι κατά της Ντάρμστατ, επομένως πάσο.

Στο Άουγκσμπουργκ – Κολωνία μπορούμε να κουβεντιάσουμε αρκετά. Προφανώς πολλά είναι υπέρ της Άουγκσμπουργκ και πολλά κατά της Κολωνίας, όμως είναι από τα ματς (έτσι τουλάχιστον νιώθω) που αφήνεις κάπως τα στατιστικά και πάς με το feeling.

Η Άουγκσμπουργκ καλείται να παίξει χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, τον Ντεμίροβιτς, η παράδοση «μιλάει» για Κολωνία και σίγουρα η Κολωνία όντας 7 βαθμούς πίσω από την Μπόχουμ και τη Βόλφσμπουργκ, σίγουρα θέλει να πάρει βαθμούς, αφού η Μπόχουμ παίζει με τη Ντάρμστατ και η Βόλφσμπουργκ με νέο προπονητή ίσως κερδίσει στην Βρέμη, ενώ παράλληλα η Μάινς παίζει στη Λειψία.

Θυμίζω πως η Κολωνία έχει τέσσερα σερί «Χ» εκτός έδρας (Βόλφσμπουργκ, Χόφενχαϊμ, Στουτγάρδη και Γκλάντμπαχ). Στο 4,50 το διπλό.

Πολύ επιλεκτικά σε 2η και 3η Γερμανίας

Λάθος μου να μην ποντάρω από Πέμπτη το 4,00 του Τζόλη. Προφανώς χαζός δεν είναι ο Book, προφανώς το είδαν και άλλοι από χτες και η απόδοση πλέον είναι στο 2,80.

Εκεί δεν παίζω, το αφήνω, όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν. Αντίθετα μένοντας στο ίδιο ματς, θα τολμήσω το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 3,75, μιας και οι δύο ομάδες το έχουν για… πλάκα το γκολ.

Το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει άλλο ένα γκολ/γκολ ημιχρόνου που μου αρέσει, είναι το Σάλκε – Καρλσρούη, με το γκολ/γκολ ημιχρόνου να είναι στο 3,75.

Εδώ βέβαια κάνω πίσω, αφού μετά την επτάρα της Καρλσρούης, η Σάλκε θα μπει πολύ προσεκτικά.

Στην Γ κατηγορία είναι πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα όσον αφορά σημεία. Δυστυχώς και εδώ είχαμε μια πτώση που μου «χαλάει» το παιχνίδι. Ο λόγος για τον άσο της Μούνστερ, που από 3,20 έφτασε στο 2,60 και φυσικά μένει εκτός παιχνιδιού.

Χωρίς Κούτσκε η Δρέσδη απέναντι σε μια εξαιρετικά φορμαρισμένη Μούνστερ.

Αντίθετα, το 4,00 της Ντούισμπουργκ έμεινε αμετάβλητο και μπαίνει στο παιχνίδι μου. Οι «ζέβρες» είναι ιδιαίτερα καλές εδώ και αρκετό καιρό και το συγκεκριμένο ματς είναι εξάποντο. Ποιότητα υπάρχει, πλάνο υπάρχει πλέον και το 4,00 έχει μεγάλη αξία.

Το παίζουμε και ας χάσουμε…

Στις 11 Φλεβάρη είχαμε το 2-2 της Λίντσερ με την Κλάγκενφουρτ, αυτά ήταν και τα τελευταία 2 γκολ της Λίντσερ. Έκτοτε δεν έχει σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι, έχει τρομερό πρόβλημα στον επιθετικό τομέα και πέραν αυτών, το παιχνίδι τότε έπρεπε να είχε λήξει 2-5 για την Κλάγκενφουρτ.

Αρκετά καλή η Κλάγκενφουρτ στα παιχνίδια της, παρά το ότι δεν έχει νίκη από τις 25.02. Δείχνει να έχει πλάνο, δημιουργεί ευκαιρίες και σίγουρα ξέρει πώς να συμπεριφέρεται μέσα στο Λίντσερ. Στο 5,50 δεν μπορώ να αντισταθώ.

Αυτά λοιπόν για σήμερα και αύριο. Την Πέμπτη σκεφτόμουν για παιχνίδι με Μούνστερ (3,20), Τζόλη (4,00) και γγ ημ Σάλκε (3,75), αφήνω και τα τρία εντελώς, αφού 2,60 η Μούνστερ, 2,80 ο Τζόλης και η Σάλκε θα μπει αμυντικά.

Μένουν λοιπόν Κολωνία (4,50), Ντούισμπουργκ (4,00) και Κλάγκενφουρτ (5,50), συν το γκολ γκολ ημιχρόνου της Λάουτερν. Χάρισμα το τελευταίο, πάω απλά με ένα όμορφο πατέντ, άκρως κυριακάτικο. Θα είμαι στο τσατ από νωρίς και θα κάτσω μέχρι και το ματς της Μπάγερν με τη Ντόρτμουντ, γεμάτες 7-8 ώρες. Καλή τύχη να έχουμε!

Παλαιότερα άρθρα του GERMANOS