1405

Billaras

Αμα με τρολάρει, την τρολάρω κι εγώ!

“Μην κολώσετε, κάντε ένα yankee με Χ σε Πορτιμονένσε, Αστον Βίλα, Εϊμπάρ και Φαμαλικάο και βγάλατε διακοπές καλοκαιριού μαζί με Χριστουγέννων”!

Θα…μπορούσα να έχω γράψει κάτι τέτοιο την Τρίτη; Μπα, δεν θα μπορούσα. Το πήρα λοιπόν χιουμοριστικά. Τέσσερα αουτσάιντερ έπαιξα, όλα μελετημένα. Ποιό έχασε; Κανένα.

Δικαίως κόντρα στα φαβορί πήγα. Ποιό κέρδισε; Κανένα πάλι! Ολα στο Χ. Απ’ τη μέρα που έγινε εκείνο το 3-3 της ΒΑΚ με σαδιστικό τρόπο, άμα έπαιζα χινάρια θα’χα(με) χοντροκονομήσει (γέλια). Εκείνο ήρθε 3-3, τώρα ήρθαν και 1-1 και 2-2 και δύο 0-0. Πλούσια η “συλλογη”, κανένα 4-4 λείπει να “δέσει το γλυκο”.

Anyway, το’χω πάρει πλέον στην πλάκα γιά να μην φρικάρω.

Να’μουνα κανένας από αυτούς που έπαιζαν τίποτα Λειψίες, τίποτα Ντόρτμουντ, τίποτα Πόρτο, να πω οκ. Αλλά ρε ρημάδια, όλα σημεία του 3+ είστε. Και επειδή θα τα είδατε, στα δύο 0-0 δεν άξιζαν να κερδίσουν οι “δικές μου”, αλλά σε Πορτιμονένσε, Ειμπάρ και πιό πριν ΒΑΚ, μην με αδικείς. Δώσε μου ότι αξίζω…

Τες πα, είπαμε το παίρνω στην πλάκα.

Αμα μουλαρώνει, πάπαλα.

Ας πάω παρακάτω. Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Επι του αγωνιστικού, ξεκάθαρα οι άγγλοι μπήκαν “μουδιασμένοι” όπως έγινε σε όλες τις Λίγκες μολις ξαναρχισαν. Ασχημα ματς, λείπει ο ρυθμός, λείπει ακόμα και ο ρυθμός στα…κοράκια. Αίσχη στο Βίλα-Σεφιλντ, παραλίγο αίσχη και χθες στο Τότεναμ-Μάντσεστερ, ευτυχώς το Var πήρε πίσω το…πιθηκάκι στο 91′ που πήγε να δωθεί πέναλτι, αλλιώς ακόμα ξύλο θα έπαιζε ο Μουρινίο.

Πάντως θεωρώ ότι αν είχαν ρυθμό οι ομάδες το γκολ ας πούμε που έφαγε η Μάντσεστερ δεν θα έμπαινε. Ο τιτάνας Ρόι Κιν χθες δήλωνε “να πάρουνε ένα ταξί να γυρίσουν στο Μάντσεστερ Μαγκουάιρ και Ντε Χέα” (που…κωλοκάθησαν και είδαν απλα τη μπάλα στα δίχτυα). Αυτά με όσα έγιναν (δεν ξεχνάμε και τα…αίσχη στην Γερμανία, αμα γινόντουσαν Ιταλία μεριά αυτά, 15 εισαγγελείς θα είχαν μπουκάρει, να τα θυμάστε, κανείς δεν είναι αγιος), παμε στα φρέσκα.

Κάτι οι επανενάρξεις, κάτι το κακό πρόγραμμα σε ισπανο-γερμανίες, κάτι το μάτι που μου’χουνε ρίξει (κάντε μου ένα ξεματιασμα ρε παιδιά, αυτό το καλό, με το λαδάκι), λέω να φυλαχθώ όσο δεν πάει. Ελάχιστα. Κάθε μερα ματς έχει, δεν βιάζομαι. Και οκ, να πάω σε φαβόρες που καίγονται; Ευκολα λέω πχ “δυάδα Φορτούνα-Εσπανιόλ” και καθάρισα.

Εχουν αξία σε απόδοσεις ούτε καν διπλασιασμού; Θέλετε να πάτε έτσι; Καλώς, αλλά δεν χρειάζεται και κανένας Billaras να σας τα δείξει αυτά. Κι εγώ ομάδες με κίνητρο παίζω, αλλά στα 3αρια τους. Οχι στα 1,90! Με λίγα λογια: Θέλτα, Εσπανιόλ, Φορτούνα, Ρεάλ ιδού μια 4αδα που ξέρω ότι θα παιχθεί. Αλλά δεν φτουράνε ρε παιδιά. Με τίποτα.

Οταν έπαιξα πρόσφατα Εσπανιόλ και πάνω από 2,00 έδινε και….μύριζε το ματσάκι (και το είδατε τι έγινε). Τώρα μόνο της Ρεάλ μου μυρίζει λίγο (“φέσι” περσινό προτελευταία αγωνιστική), αλλά στο 1,66; Ξεφτίλα είναι.

Οπότε ψίχουλα. ΑΕΚ στο g/g (2,20), Nόρτζελαντ (2,60), Γουότφορντ (3,60), Γουέστ Χαμ g/g (1,80), Νότιγχαμ (2,80), Κολωνία g/g από ημίχρονο (3,40), Βέρντερ (2,62), αυτά κοίταξα σήμερα.

Τρίχες δηλαδή. Νιουκάστλ Χ (3,10), Εβερτον g/g απο ημίχρονο (4,33) κοίταξα αύριο. Και Λέτσε (3,75 στο draw no bet), Τραμπζονσπόρ (2,45) και Πανιώνιο (3,10) κοίταξα από Δευτέρα. Κλείσαμε. Ανέφερα και 4 φαβόρια παραπάνω, κάντε τα κουμάντα σας.

Αυτά τα φαβόρια by the way, δεν τα παίζω μεν, τα σημειώνω γιά live δε.

Αμα πχ φάει πρωτη γκολ η Ρεάλ, τότε θα κοιτάξω την ανατροπή. Το ίδιο πχ ισχύει και γιά την Φορτούνα. Pre game όμως, τι παίζω;

Μιάς και θα το πάω χαλαρά, κάνω ένα…mixed grill. Παίζω μιά “ξερή” δυάδα τα g/g ημιχρόνου. Σε Κολωνία και Εβερτον! Κάλιστα παίζονται μονά, εγώ όμως το…παίρνω αλλιώς.

Αμα θέλουν ας έρθουν και τα δύο, δεν θα κάτσω να σκάσω. Δίνει 14,7 η δυάδα, ένα ματς κάθε μέρα.

Παίζω δυάδα ΑΕΚ g/g με διπλό Τραμπζονσπόρ. Κι αυτή “ψηλή” δυάδα του 5,39. Ενα σήμερα, ένα τη Δευτέρα. Και παίζω και ένα trixie με Γουότφορντ 1-Νιουκαστλ Χ-Πανιώνιο 2. Τριημέρου, επίσης ένα την ημέρα. Παράλληλα, παίζω μονό και τον Πανιώνιο που.

.μυρίζει λίγο και δεν θέλω να πάει στράφι αν δεν περάσει έστω ένα από τα άλλα δύο. Και τέλος. Παιχνίδι τριημέρου! Χαλαρά, αμα με τρολάρει η μπάλα, την τρολάρω κι εγώ. Δεν ξέρω αν θα κάνω update αύριο, αν δω κάτι θα κάνω. Προς το παρόν μένω με αυτά. Το νοημά μου το πιάσατε πιστεύω. Νέα στήλη κανονική την Τρίτη, αλλά σε λίγες ώρες τα λέμε στο chat!

Υ,Γ: Στη φωτό, ο Νάιτζελ Πίρσον όταν…οργίαζε με τη Λέστερ και θέλει να σώσει την Γουότφορντ τώρα, όπως έκανε το 2014 με τις “αλεπούδες”.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras