2114

Billaras

Ανάποδα στα τρία…

Kαλημέρες, καλό τριήμερο. Ευτυχώς ζαλίστηκαν …λίγο οι Αγγλοι και πέρασαν (γέλια). Οκ, με τσάντισε λίγο που με μισή φάση κι αυτή στο 94' έχασα ένα καλό μπετ (το Χ/2), αλλά απο την άλλη ανακουφίστηκα που πέρασαν. Μην ξεχνάμε τα μακροχρόνια. Μιάς και έχουν περάσει ήδη μέρες και τα φρέσκα..καίνε, κλείνω γρήγορα με τα παλιά, λέγοντας ότι θα μπορούσε κάλλιστα να κάτσουν και τα δύο, αλλά τελικά πήρα μόνο μια κάλυψη πίσω στο ματς της Αγγλίας.

Πήρα το over 1.5 στο 89' του αγώνα, είχε 4.5, με έξι μονάδες. Και έτσι το 1-1 “πόνεσε” ακόμα λιγότερο. Μετά, στην παράταση, έπαιξα και 10 μονάδες live το over 0.5 γιά Αγγλία αλλά αυτό χάθηκε. Κι έτσι, στην κάβα θα δείτε μόνο τις +11 μονάδες της κάλυψης (πήρα 27 από αυτήν, την πόνταρα 6, πόνταρα και ακόμα 10, άρα 27-16=+11). Πάμε πλέον στο καυτό διήμερο. Εχω ήδη γράψει από χθες στην Kingbet, επίσης τα είπαμε και χθες βράδυ στο chat με κάποιους από εσάς, οπότε αρκετοί ίσως ήδη ξέρετε που προσανατολίζομαι.

Να σας δώσω τις “κεντρικές ιδέες”: 1) Ορθώς είναι φαβορί και οι τέσσερις που είναι. Εχουν προβάδισμα. Λάθος όμως σε απόδοση φαβορί βρίσκω μόνο στην Κροατία. 2) Πιστεύω ότι δεν θα έχουμε παρατάσεις και πέναλτι! 3) Πάω…ανάποδα σε τρία από τα τέσσερα ματς σε σχέση με τα γκολ των αγώνων. Δηλαδή, συμφωνώ με τους μπουκ στο Σουηδία-Αγγλία, διαφωνώ στα άλλα τρία! Αυτά είναι οι…ειδήσεις σε τίτλους.

Απο εκεί και πέρα, ΠΟΛΥ πιό σημαντικό από τα μπετ που θα δείτε, γιά μένα είναι να περάσουν Βραζιλία-Κροατία-Αγγλία. Βασικότατο. Κρίσιμο. Παίζονται πολλά στα μακροχρόνια. Δηλαδή, αν μου πούνε σήμερα “δεν θα πιάσεις τίποτα απ' αυτά που θα παίξεις τώρα, αλλά θα περάσουν και οι τρεις εστω και στα πέναλτι”, μέχρι που…το δέχομαι! ΑΥΤΟ με καίει πάνω από όλα.

Γιατί; Γιατί τα ματς τελειώνουν, λιγοστεύουν. Επαιξα 500 μονάδες μακροχρόνια (αρχικά και μετά τους “16”) και ΕΚΕΊ θα παιχθει όπως φαίνεται. Στις άλλες 800 που κράτησα για παιχνίδι καθημερινό, είμαι στις 661 αυτή τη στιγμή. Χάνω 139 μονάδες. Ψιλοπράγματα. Και σε σχέση με τα τόσα μπετ, και σε σχέση με τις…φάπες που έπεσαν συνολικά από τους μπουκ, και κυρίως βλέπω ότι δύσκολα αυτό θα αλλάξει είτε (πολύ) προς τα κάτω, είτε (πολύ) προ τα πάνω.

Εντάξει, ποτέ δεν ξέρεις, μπάλα είναι. Θα γίνουν μάχες (και στο live). Αλλά μάλλον η διαφορά κρύβεται στα μακροχρόνια. Γι αυτό λοιπόν, πάνω μα πάνω από όλα, θέλω να περάσουν στις 4 οι Βραζιλια, Κροατία και Αγγλία. Επιστρέφω τώρα στα τρέχοντα, αφού σας έβαλα στο πνεύμα μου. Ας τα δούμε ενα-ενα, περίπου αυτά έγραψα και στην εφημερίδα! Ουρουγουάη-Γαλλία, ξεκινάμε από την είδηση.

Ολα δείχνουν ότι ο Καβάνι δεν παίζει! Ελπίζω να μην μας ρίξουν σε λούμπα. Οπου τσέκαρα, είναι νοκ άουτ. Το παιρνω ως δεδομένο λοιπόν. Αν έπαιζε, το ματς θα ήταν πολύ πιό δύσκολο από αυτό που λένε οι αποδόσεις. Αφού δεν παίζει, είναι τίμιες. Ο Καβάνι είναι τεράστια υπόθεση στην ομάδα του Ταμπάρες. Προσφέρει το κάτι παραπάνω, προσφέρει γκολ και θέαμα, προσφέρει και ηγεσία.

Ψάχνοντας τις αποδόσεις (αφού το 2.05 το θεωρώ μικρό), σκάλωσα στα over/under. Ως “σχολές”, Γαλλία και Ουρουγουάη είναι διαφορετικές. Η μιά πιό φαντεζί, στηρίζεται στην επίθεση της, έχει το εύκολο γκολ, έχει ταλέντο. Η άλλη σφιχτή, μαζεμένη, με 2-3 σούπερ παίκτες και τους άλλους σκληρούς ρολίστες. Εγραψα ήδη ότι περιμένω να περάσει η Γαλλία, ενώ έγραψα επίσης ότι δεν περιμένω παρατάσεις.

Και στο Πορτογαλία-Ουρουγουάη περιμέναμε κάποιο…0-0 και ήρθε over. Γιά να επικρατήσει η Γαλλία λοιπόν, πρέπει να επικρατήσει το στυλ της. Να επιτεθεί, να βρει γκολ σχετικά νωρίς, κάθε λεπτό στο μηδεν θα είναι υπέρ της Ουρουγουάης. Και μετά να ανοίξει το ματς, να φεύγει στον χώρο, να βάλει 2 και ίσως παραπάνω, αλλά να φάει κιόλας. Ποντάρω σε αυτό.

Οτι θα επικρατήσει αυτό. Αν πέσω έξω, τότε μάλλον θα πέσω έξω και στην πρόκριση. Σε σκληρό ματς με λιγοστές φάσεις η Ουρουγουάη είναι …μανούλα. Λέω λοιπόν να ρισκάρω με το over (στο τεράστιο 2.70), αλλά και σε κάτι ακόμα ως το βασικό μου μπετ. Ενα combo με Γαλλία νίκη+g/g. Αυτό μου δίνει 5.50! Το κραταω και τέλος, αν θέλετε fun bet με σκόρερ, κοιτάξτε τον Πογκμπά.

Θα κάνει μακρινά σουτ η Γαλλία αν βρει σε αμυντικό τοίχος… Βραζιλία-Βέλγιο. Τόνισα ήδη, είμαι με Βραζιλία, έχει πονταριστεί καλά γιά κατάκτηση, δεν με έχει απογοητεύσει, όλα καλά. Εδώ πάω…ανάποδα απ'΄ότι στο προηγούμενο ματς. Το 2.15 δεν το αγγίζω φυσικά, είναι απλώς τίμιο, οπότε ψάχνομαι αλλού. Δείτε λίγο τις ομάδες. Ποιά “προκρίνω”; Τη Βραζιλία.

Και πως πάει ως τώρα; Πάει με κάτι σαν… “ελάτε να μου βάλετε γκολ αν μπορείτε”. Μιά τελική on target της έκανε το Μεξικό, τα μπλοκ της είναι απίθανα, οι αλληλοκαλύψεις το ίδιο, οι επιστροφές το ίδιο, το πρέσσινγκ της το ίδιο. Και γυρίζουν Μαρσέλο και Ντανίλο στα άκρα. Απ την άλλη, το φαντεζί-επιθετικό Βέλγιο. Με παιχταράδες επίσης, με λύσεις μπροστά, αλλά πίσω με κενά, μεγάλα κενα, τα είδαμε και με την Ιαπωνία.

Ειδικά στα άκρα της άμυνάς του, μπάζει πολύ. Πάω ανάποδα λοιπόν. Περιμενω να επικρατήσει το “σβηστό” της Βραζιλίας, αυτό που την βολεύει, να “σβήσει” τη φούρια του Βελγίου, να βρει χώρους και να κάνει το γκολ. Ισως ένα, ταβάνι δύο. Το under στο 1.75, το Χ ημ/1 τελ στο 5.00 και κυρίως, το combo Βραζιλία+under, στο 4.75! Εδώ, να προσθέσω κάτι: Αν κάποιος πιστεύει Βέλγιο, “οφείλει” να πάει ανάποδα.

Δηλαδή Βέλγιο+over. Σουηδία-Αγγλία: Μετά τα πέναλτι, πιστεύω ότι οι Αγγλοι θα ειναι απελευθερωμένοι. Και “τους έχουν” τους Σουηδούς. Μικρό όμως το 1.95. Γιά “χαβαλέ” any time σκόρερ ο Λίνγκαρντ, και ψάχνομαι σε σκοράκια, 0-1 (στο 5.50, το πλέον πιθανό) και 0-2 (στο 8.00). Η Κολομβία έκανε…μιάμιση φάση. Η Σουηδία πόσες θα κάνει; Σετ παιχνίδι, όχι τρελλός ρυθμός, λίγα ρίσκα εκατέρωθεν, πρωτοβουλίες με μέτρο οι Αγγλοι και μιά “καθαρή” νίκη χωρίς τρελλό άγχος.

Αυτό περιμένω (και θέλω). Τέλος, Ρωσία-Κροατία: Κάντε μου τη χάρη ρε Κροάτες και απαλλάξτε μας από αυτό το “πράμα”. Οχι γιατί έχω παίξει “Κροατία ως τον τελικό” αλλά γιατί είστε κλάσεις ανώτεροι. Ελεος με τη Ρωσία. Βρήκε και έκανε ότι έκανε, σούπερ τυχεροί, τους αναγνωρίζω ότι δίνουν ότι έχουν, αλλά είναι μακράν η χειρότερη των οκτώ.

Και οκ, σούπερ επιτυχία είναι ήδη η 8αδα. Το στυλ των Κροατών, δεν ταιριάζει στους ρώσους. Δεν είναι σπανιόλοι με αργό τσίκι τσάκα οι Κροάτες. Το κακό τους ματς το έκαναν, δεν νομίζω να έχουν πάλι τόσο άγχος, ο Μόντριτς να είναι σε καλή μέρα και θα καθαρίσουν. Εδώ είναι και το μοναδικό “καθαρό” σημείο που κρατάω. Διπλό του 2.20. Το 2.

00 της Γαλλίας, το 210 της Βραζιλίας, το 1.90 της Αγγλίας είναι μικρά. Το 2.20 της Κροατίας γιά μένα έπρεπε να είναι ταβάνι στο 2.00 κι έχει αξία. Διπλό. Από εκεί και πέρα, καλοπληρωμένο το over (2.60), ενώ οι ρώσοι αν φάνε ένα και ανοιχτούν, θα γίνει πιστεύω γουέστερν, κάτι σε 1-2 ή 1-3 τελικό, κρατάω και το combo Κροατία+g/g που δίνει 6.00! Στη σούμα: Over Γαλλία και Κροατία.

Under Βραζιλία και Αγγλία. Σημείο μόνο η Κροατία στο 2.20. Και τρία combo, Γαλλία+g/g, Βραζιλία+under και Κροατία+g/g. Στην Αγγλία τα σκορ 0-1 ή 0-2. Και fun bets σκόρερς Πογκμπά και Λίνγκαρντ. Φυσικά, δεν σκοπεύω να τα παίξω όλα. Ισως να…μην έπρεπε να παίξω και τίποτα σε Βραζιλία-Κροατία-Αγγλία, απλά να περιμένω να προκριθούν. Αλλά…με τρώει. Θα παίξω ένα patent με τα τρία combo.

Ως βασικό μου μπετ του διημέρου. Δεν παίζω τους σκόρερς, δεν παίζω τίποτα στην Αγγλία (τα δύο σκορ δηλαδή), δεν παίζω και το ξερό διπλό της Κροατίας (αλλά σημειώστε το και αξιοποιήστε το) και απλώς θα κάνω μιά δυάδα με τα (πολύ) ψηλά over σε Ουρουγουάη και Ρωσία. Στα combo έχω g/g με τα σημεία, οπότε ας κάνω και μιά δυάδα. Δεν κοντράρονται, ισα ίσα μπορεί να λειτουργήσουν και ως καλύψεις.

Και από εκεί και πέρα, στο chat θα είμαστε άπαντες, θα δούμε τι θα προκύψει και στο live. Ξαναλέω, πάνω μα πάνω από όλα, με απασχολούν οι προκρίσεις. Αμα έρθουν και φρέσκα κέρδη, καλώς. Νέα στήλη φυσικά την Τρίτη πλέον. Τα λέμε στο chat σε λίγες ώρες! ΚΑΒΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ: 1.300 μονάδες. ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ: ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ (5.00), 110 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ (13.

00), 40 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ (17.00), 35 μονάδες. 1ος ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ: ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ+ΒΡΑΖΙΛΙΑ (81.00), 5 μονάδες. 1oς ΣΚΟΡΕΡ+ΚΑΤΑΚΤΉΣΗ: ΧΕΣΟΥΣ+ΒΡΑΖΙΛΊΑ (51.00), 5 μονάδες. ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ (από την φάση των νοκ άουτ): Πρώτος σκόρερ απο Primera Division: Κουτίνιο (17.00), με 15 μονάδες. Αγγλία να αποκλειστεί στα ημιτελικά (5.00) με 45 μονάδες. Κροατία να φτάσει τελικο (6.

00) με 30 μονάδες ΣΥΝΟΛΙΚΑ μπετ σε μακροχρόνια: 500 μονάδες. Τρέχουσα κάβα: 650 μονάδες. Επιστροφές από 3/7 (στο live): +11 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 661 μονάδες. Ποντάρισμα 6-7/7: Patent: Ουρουγουάη-Γαλλία 2+g/g (5.50) με 19 μονάδες. Βραζιλία-Βέλγιο 1+under (4.75) με 22 μονάδες. Ρωσία-Κροατία 2+g/g (6.00) με 18 μονάδες. Από 6 μονάδες σε κάθε δυάδα (ακόμα 18) και 1 μονάδα στην τριάδα (156.

75). Ολο μαζί 78 μονάδες. Δυάδα: Oυρουγουάη over/Ρωσια over (7.02) με 23 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 101 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 560 μονάδες. Υ.Γ: Καλό το Μουντιάλ, αλλά έχουμε και Γουίμπλεντον και ο…φιλές με τις ρακέτες πληρώνει, να είναι καλά ο Panagj! Μην παραλείπετε να τσεκάρετε το Blog!  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras