1150

Μάκης Μηνδρινός

Ανάποδα το σετ

Χαιρετώ! Το προηγούμενο Σ/Κ ήταν καλό στοιχηματικά. Εχουμε πει πολλές φορές πως συνήθως όταν η μάζα χάνει, εμείς πηγαίνουμε καλά. Πολύ απλά επειδή η μάζα πέφτει πάνω στα φαβορί και εμείς παίζουμε σχεδόν πάντα αουτσάιντερ.

Το Σάββατο αναφέρθηκα σε Σαουθάμπτον, Εβερτον, Μπλάκπουλ, Κέμπριτζ, Σκάνθορπ και Πορτ Βέιλ. Εξι αουτσάιντερ, δεν έχασε κανένα.

Οι τέσσερις κέρδισαν και οι δύο ήρθαν ισοπαλία. Επέλεξα την Πορτ Βέιλ που έμεινε στο 1-1 και την Κέμπριτζ που έκανε περίπατο. Γενικά, έπρεπε αυτό το Σ/Κ να βγάλουμε καλό κέρδος, μία νορμάλ χημεία θα έφερνε καλές επιστροφές.

Πάμε παρακάτω. Εμβόλιμες στις μικρές κατηγορίες έχουμε μεσοβδόμαδα μαζί με τα υπόλοιπα ματς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και τις ρεβάνς των «32» του Γιουρόπα.

Δεν θα αλλάξω ούτε αυτή την εβδομάδα τακτική, δεν θα μπλέξω καθόλου με τα ευρωπαϊκά. Οπότε πάμε να δούμε τις Εγγλέζες.

Στοίχημα

Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει το εξ αναβολής Λιντς – Σαουθάμπτον. Αίσθησή μου είναι ότι η Σαουθάμπτον θα αρχίσει πάλι να ανεβαίνει, μετά από μία περίοδο ντερφορμαρίσματος (λόγω και των απουσιών που είχαν προκύψει).

Εδειξε κάποια πρώτα δείγματα στο 1-1 με την Τσέλσι στο προηγούμενο παιχνίδι της, εκτός έδρας έτσι κι αλλιώς τη θεωρώ πιο επικίνδυνη απ’ ό,τι εντός, είναι και το αφελές παιχνίδι της Λιντς, οπότε δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν δω τη Σαουθάμπτον να παίρνει αποτέλεσμα στο Ελαντ Ρόουντ. Από κει και πέρα, όπως, το 3,20 του διπλού δεν μου λέει τίποτα.

Είναι απλά δίκαιο.

Στα υπόλοιπα, δεν έχω τίποτα από την Τσάμπιονσιπ, κακό πρόγραμμα και σταυρώματα. Στη Λιγκ 1 σωστό φαβορί η Μπρίστολ Ρόβερς απέναντι στη Γουίγκαν και από αουτσάιντερ σκέφτομαι την Ιπσουιτς στο Χαλ. Ξέρω ότι η Ιπσουιτς δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη γενικότερα, όμως αφενός προέρχεται από καλή απόδοση στο 0-0 με την Οξφορντ, αφετέρου η Χαλ έχει μαζέψει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Και φυσικά το διπλό είναι πολύ ψηλά για τα δεδομένα του ματς (5,00). Μη ξεχνάμε ότι η Χαλ έχει μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία.

Στη Λιγκ 2 λίγο Τρανμίρ και πολύ Κέμπριτζ 3,00. Τη συζητήσαμε και το Σάββατο, κέρδισε εύκολα στην έδρα της Μάνσφιλντ, ήταν σούπερ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα υποδέχεται την Τσέλτεναμ, η οποία έχασε για πρώτη φορά μέσα στο 2021, 2-0 από τη Μπράντφορντ εντός έδρας.

Ενας από τους λόγους που έχασε ήταν οι πολλές και σημαντικές απουσίες, με τις οποίες είναι αναγκασμένη να ζήσει και σήμερα. Η Κέμπριτζ είναι πρωτοπόρος, κακώς ο άσος είναι στο 3,00. Το σετ έπρεπε να είναι ανάποδα.

Μόνο με αυτό θα πάω, με τον άσο της Κέμπριτζ. Τα λέμε ξανά –εκτός απροόπτου- την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Μάκης Μηνδρινος