855

Editorials

Αναμνήσεις, ευχές και…δωράκια!

Δώδεκα 24ωρα έμειναν γιά να αποχαιρετήσουμε το 2021. Και 48 ώρες έμειναν γιά να μπούμε και τυπικά στο χειμώνα, την Τρίτη το απόγευμα θα είμαστε πλέον στο χειμερινό ηλιοστάσιο, θα έχουμε την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου.

Με λίγα λόγια; Από Τετάρτη η μέρα θα αρχίσει πάλι να μεγαλώνει. Και το φως να κερδίζει το σκοτάδι. Και σε μιά ντουζίνα μέρες θα αλλάξουμε και χρόνο.

Θα μπούμε στο 2022.

Θα αφήσουμε πίσω μιά ζόρικη χρονιά. Σε όλα. Ολοι μας περάσαμε πολλά, είμαι βέβαιος. Ηταν ανηφόρα. Χάσαμε συνανθρώπους μας, κλειστήκαμε μέσα, υπήρξε αναταραχή, υπήρξε ζόρι και σε οικονομικό επίπεδο, από που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε.

Οπως και να έχει, στόχος αυτού του Editorial δεν είναι να…μαυρίσουμε.

Είναι να δούμε το αύριο έστω και ελάχιστα, πιό αισιόδοξα. Χωρίς ελπίδα, χωρίς πίστη, χωρίς αισιοδοξία δεν ζεις. Οπότε ας σκεφτούμε θετικά. Κι ας θυμηθούμε τα (λίγα έστω) θετικά. Ενα από αυτά; Οσα ζήσαμε εδώ, στο Betsellers. Θα μου πει κάποιος “σταγόνα στον ωκεανό”. Μπορεί, δεν αντιλέγω. Αλλά ακόμα κι έτσι, μιά χαραμάδα χαράς υπήρξε. Περάσαμε καλά το 2021 στο Betsellers.

Είχαμε και το EURO, η παρέα μεγάλωσε κι άλλο, ήρθαν και καλά κέρδη, τελικά δεν ήταν άσχημα το κατακαλόκαιρο που είχαμε μπαλίτσα. Και το 2022 θα έχουμε “άλλα κόλπα”. Σε ένα χρόνο από τώρα, στις 18 Δεκέμβρη, είναι ο…τελικός του Μουντιάλ του Κατάρ! Θα έχουμε τζάκια αναμμένα και θα βλέπουμε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Με χίονια και βροχές, με ζέστη και ήλιο, με lock down ή χωρίς lock down, η σταθερά για πολλούς από εμάς είναι η…ίδια.

Τούτο εδώ το site. To…γαλατικό χωριό που λέτε πολλοί. Οπως στον Αστερίξ, το χωριό της…(ωραίας) τρέλλας, το χωριό που αντιστέκεται. Που αντιστέκεται (στοιχηματικά) σε αυτό που βλέπετε αριστερά και δεξιά σας, στο παιχνίδι της μάζας, στο εύκολο, στο παίχνιδι που…λατρεύουν οι μπουκ γιατί απ’ αυτό κερδίζουν αυτοί (και όχι εσείς).

Ας φορέσουμε λοιπόν ένα χαμόγελο τούτες τις μέρες. Ας γίνουμε λίγο πιό αισιόδοξοι ότι η περιπέτεια του πλανήτη θα τελειώσει εντός του χρονου που θα μπει. Και μιάς και ήρθανε γιορτές, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ας κάνουμε μερικά δωράκια. Ακόμα και σε αυτό, η πανδημία μας έχει επηρεάσει. Γιατί είχαμε τη δυνατότητα ως Betsellers να κάνουμε ωραία, πλούσια δώρα.

Και ταξίδια και σε ξένα γήπεδα και πολλά τέτοια. Δυστυχώς τα χέρια μας είναι δεύτερη σερί χρονιά δεμένα. Ας είναι. Θα έρθουν κι αυτά. Ως τότε, δίνουμε ότι δώσαμε και πέρυσι. Θα κληρώσουμε και φέτος 2 εξάμηνες συνδρομές. Δύο ανανεώσεις. Θα μπούνε στην κληρωτίδα ΟΛΑ τα μέλη μας, όσοι είστε ήδη μέσα ή ανανεώσετε/εγγραφείτε ως και τις 6 Γενάρη.

Ως τα Θεοφάνεια. Και στις 7 του Γενάρη, του Αη Γιαννιού, θα κάνουμε την κλήρωση. Οι δύο που θα κερδίσουν θα πάρουν +6 μήνες συνδρομής.

Μικρό δώρο; Αξίας 240 ευρώ; Μπορεί. Αλλά η χειρονομία μετράει. Ειμαστε παρέα, σας θέλουμε μαζί μας, σας θέλουμε χαμογελαστούς, δεν υπήρξε χρονιά χωρίς μια προσφορά! Μακάρι του χρόνου να κάνουμε κάτι πιό δυνατό.

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν, καλή Χρονιά, χαμογελαστό 2022, καλύτερο του 2021. Και με υγεία. Με πολλούς από εσάς ευχές θα ανταλλάξουμε και τα επόμενα 24ωρα, εντός Betsellers. Εκεί σας περιμένουμε όλους, όσοι είστε τώρα μακριά απ’ την παρέα μας μπορεί να είστε οι τυχεροί αν εγγραφείτε ως τις 6 του Γενάρη!

***Μερικές βασικές υπενθυμίσεις/οδηγίες: Τα ήδη μέλη στα οποία έχει λήξει/λήγει σύντομα η συνδρομή τους, τώρα πλέον να πατάνε το κουμπί «ανανέωση».

Τα στοιχεία τους υπάρχουν ήδη. Τυχόν νέα μέλη, πατάνε «εγγραφή». Από εκεί και πέρα, η διαδικασία είναι η ίδια για όλους: Οσοι πληρώνετε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική απλώς κινείστε και πληρώνετε μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά χρέωση εξτρά και άμεσα ενεργοποιείται η συνδρομή χωρίς δική μας παρέμβαση.

Οσοι όμως πληρώνετε με τραπεζική κατάθεση (σε κατάστημα ή με e-banking), παρακαλούμε ΑΜΕΣΑ να μας στέλνετε το καταθετήριο-απόδειξη με μια φωτό (ακόμα και print screen αν είναι μέσω e-banking) στο [email protected]. ΒΑΣΙΚΟ αυτό, για να γίνεται άμεσα η ενεργοποίηση λογαριασμού από εμάς πριν καν δούμε την κατάθεσή σας.

Παλαιότερα Editorials