1289

Thassios

Αναμονή παρέα με δύο 4αρια!! – UPDATE!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στην ΕΛΛΑΔΑ μας και σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!

 Την Κυριακή τσιμπήσαμε τις δύο κόκκινες κάρτες ενώ στο ματς της Κολομβίας ο Ρέφερι είχε άλλες ορέξεις από εμάς (όσοι ήσασταν στο chat σας τα είπα) ώστε να μην μας πληρώσει η δυάδα . Τα ειδικά παικτών αρχίζουν και πληθύνουν απ’ ότι βλέπετε και είναι θέμα χρόνου πιστεύω να αρχίσουν να μας δίνουν κέρδος .

Ένα σουτ εχθές του Ελ Αραμπί και ένα προχθές του Κουκουρέγια θα ήταν αρκετά να για να μας δώσουν 14 μονάδες κέρδους τα οποία όμως ενώ έγιναν τα σουτ προηγήθηκε οφσάιντ και στις δύο περιπτώσεις με αποτέλεσμα να μην μετρήσουν. Ένα σενάριο ομολογώ που δεν το περίμενα να γίνει και μάλιστα δύο φορές. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες όμως είναι που δεν μας πλήρωσαν και όταν παίζουμε τέτοια ειδικά τις θέλουμε να είναι υπέρ και όχι κατά μας.

Στα φρέσκα τώρα το μενού έχει φουλ παιχνίδια από τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και κάποια από τα πρωταθλήματα. Από champions League δεν θα επιλέξω κάποιο παιχνίδι για ποντάρισμα καθώς δεν μου άρεσε κάτι ιδιαίτερα . Κάποια ειδικά είχα επιλέξει όπως στο ματς της Σεβίλλης να μην έχουμε γκολ στο πρώτο 30λεπτο (2,05 απόδοση ) αλλά και δύο ματς που πιστεύω ότι θα έχουμε πέναλτι (Ντόρτμουντ , Μάντσεστερ) όπου έκανα πίσω λόγω αποδόσεων .

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα έχω επιλέξει δύο παιχνίδια στα οποία όμως θα πάμε με χαλαρό ποντάρισμα . Το ένα παιχνίδι είναι από Ισπανία ανάμεσα στην Αλμπαθέτε και την Λας Πάλμας όπου θα επιλέξω την κόκκινη κάρτα . Ομάδες με υψηλούς μέσους όρους σε κάρτες (κοντά στο 3 και οι δύο ανά ματς) ενώ η και οι δύο έχουν δει κόκκινες κάρτες στο πρωτάθλημα .

Η Λας Πάλμας ειδικά έχει δει την κόκκινη κάρτα και στα 4 ματς που έχει παίξει εκτός έδρας. Ο ρέφερι (David Galvez Rascon) φέτος σε 4 παιχνίδια έχει δείξει 4 κόκκινες κάρτες οπότε το 4 που βρίσκω σαν απόδοση έχει καλή αξία (σαν πολλά 4αρια να μαζεύτηκαν!!). Το άλλο παιχνίδι είναι από την Χιλή και το ματς ανάμεσα σε Έβερτον και Κόλο Κόλο όπου θα πάω με ρίσκο και θα επιλέξω το g/g και όβερ 3,5 .

Ένα παιχνίδι που θέλουν πολύ και οι δύο την νίκη ενώ από σημείο δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι καθώς μπορεί να πάει παντού το ματς . Το ποντάρισμα βασίζεται κυρίως στην παράδοση των δύο ομάδων καθώς τα παιχνίδια τους μας προσφέρουν πάντα θέαμα ενώ δεν αποκλείεται εκτός από τα πολλά γκολ να δούμε και κάποια ανατροπή. Κοίταξα και κάποια άλλα  σημεία, όπως το διπλό της Γιερβ από Νορβηγία 1η όπου βάση φόρμας αυτό το 7,50 έχει αξία αλλά το άφησα λόγω δυνατής έδρας της Σόγκνταλ, αλλά και το g/g και όβερ στην Αμερική ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Κολόμπους (στο 2,20 αυτό) στο οποίο έκανα πίσω λόγω το ότι είναι αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Κολόμπους (Gyasi Zardes με 12 γκολ).

Αυτά λοιπόν για σήμερα ενώ αναμένουμε τις ανακοινώσεις των 11αδων όσο αναφορά το champions League μήπως και δείτε κάποιο update με ειδικά παικτών καθώς κάτι έχω στα κιτάπια μου.

Καλό απόγευμα και καλή επιτυχία!

UPDATE!!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Δεν έχω να σχολιάσω και πολλά για χθες, καθώς τα περισσότερα τα είδαμε μαζί στο chat ,εκτός το ότι βγήκανε και οι τρεις επιλογές που άφησα στην άκρη από Champions League (το ειδικό με τα γκολ στη Σεβίλλη και τα πέναλτι).

Πάμε οπότε λίγο γρήγορα στα φρέσκα καθώς ο χρόνος πιέζει όπου θα ποντάρω μια δυάδα και δύο ανατροπές από Europa League που ξεχώρισα. Η Δυάδα αφορά τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων απόψε (ΑΕΚ , ΠΑΟΚ) στα οποία πιστεύω ότι και δύο ομάδες θα πάνε προσεκτικά και δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα. Οι Αντίπαλοί τους ιδανικοί για να μην ανοίξουν τα ματς από την αρχή και η επιλογή να μην έχουμε γκολ στο πρώτο 30λεπτό και στα δύο παιχνίδια πιστεύω θα επιβεβαιωθεί.

Από τη μία η Λέστερ, που λογικά θα της δώσει χώρο να κάνει παιχνίδι η ΑΕΚ,  και από την άλλη η Γρανάδα η οποία στα τελευταία τρία ματς που την είδα δεν φορτσάρει στην αρχή χωρίς να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μισάωρο.

Τέλος ξεχώρισα και δύο παιχνίδια ( Φέγενορντ , Μόλντε) που πιστεύω ότι θα μιλήσουν κυρίως οι επιθέσεις των ομάδων και μπορεί να έχουμε ανατροπές.

*Αν κάποιος μου ζητούσε σήμερα 4-5 ματς που πιθανόν θα έχουμε κόκκινη κάρτα αυτά θα ήταν τα ματς της , Ζόρια , Ερυθρός Αστέρας , Ρέιντζερς , Μπενφίκα και Γρανάδα . Δεν παίζω κάτι λόγω διαχείρισης των μονάδων καθώς δεν θέλω να ξεφύγω πολύ στα Ευρωπαϊκά! Εσείς μπορείτε να επιλέξτε κάποια αυτά να ποντάρετε.

Καλό βράδυ!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS