1748

Skotostrious

Ανεβάζοντας το ρίσκο…

Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλες και όλους ελπίζοντας να σας βρίσκουμε σε κάποια παραλία να δροσίζεστε. Η αγωνιστική δράση όμως στις ιπποδρομίες συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καθώς πραγματοποιούνται πολύ σημαντικές κούρσες. Σε μια από αυτές το απόγευμα στο Ascot αγωνίζεται ο ACCIDENTAL AGENT. Σίγουρα πρόκειται για μια επιλογή με μεγάλο ρίσκο καθώς στην προηγούμενη του έξοδο στο φεστιβάλ του Royal Ascot αρνήθηκε να αγωνιστεί και δε βγήκε ποτέ από το κλουβί της εκκίνησης άλλα δε ξεχνάμε ότι κέρδισε στο ιπποδρόμιο και απόσταση πριν 12 μήνες στο αντίστοιχο περσινό φεστιβάλ και ξεκίνησε την φετινή του σεζόν με μια πολύ καλή τρίτη θέση σε Group 1 κούρσα.

Θα είναι πολύ δυνατός παίκτης αν είναι σε καλή κατάσταση και θα του δείξουμε εμπιστοσύνη.

Λίγο αργότερα στο ιπποδρόμιο του Newmarket πραγματοποιείται ένα πολύ ανταγωνιστικό handicap και στις τρέχουσες αποδόσεις αυτό που δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η φοράδα I AM MAGICAL. Παρουσιάζει μια προοδευτική άνοδο στις επιδόσεις της από τη αρχή της σεζόν με αποκορύφωμα τη νίκη της στο ίδιο ιπποδρόμιο.

Εχει μια καλή δικαιολογία για την όχι και τόσο καλή της παρουσία στην επόμενη κούρσα καθώς έτρεξε μετά από μόλις 5 ημέρες. Εδειξε να επανέρχεται σε σωστό δρόμο στην τελευταία της έξοδο με μια πολύ καλή τρίτη θέση και το τρέχον handicap στο οποίο αγωνίζεται είναι αρκετά ευνοϊκό σε σχέση με τον ανταγωνισμό οπότε αναμένεται να είναι πρωταγωνίστρια.

Στην έκτη κούρσα το προγράμματος στο Chester έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στο SPIRIT OF MAY. Πολύ καλές παρουσίες στη φετινή σεζόν με μια νίκη και δύο πλασαρίσματα, έδειξε μεγάλες δυνατότητες αγωνιζόμενο επικεφαλής στην τελευταία του κούρσα και σήμερα ξεκινώντας σήμερα σε ένα πολύ γρήγορο αγωνιστικό στίβο από το βατήρα 1 που ευνοεί όσα άλογα θέλουν να οδηγούν δείχνει να έχει τη δυναμική να επανέλθει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Συνοπτικά

Σάββατο 13/07 18:00 Ascot Fred Cowley MBE Memorial Summer Mile Stakes : ACCIDENTAL AGENT (7,30)

Σάββατο 13/07 18:05 Newmarket Bedford Lodge Hotel & Spa British Ebf Fillies’ Handicap : I AM MAGICAL (8,40)

Σάββατο 13/07 18:55 Chester Sportpesa Handicap : SPIRIT OF MAY (4,00)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed

Η κούρσα στο Newmarket βρίσκεται το κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ: 025 αρ: 11)

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious