872

Thassios

Ανεβάζουμε στροφές με αποδόσεις στα κόκκινα

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Βλέποντας το χθεσινό πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι της Πορτογαλίας είπα στα παιδιά που ήμασταν στο chat ότι πολύ δύσκολα θα πιάσουμε το στοίχημα που ποντάραμε. Αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο τελικά αφού γνωρίζω καλά σε ότι αφορά τις κάρτες πως όταν οι ομάδες τα δώσουν όλα στο πρώτο ημίχρονο και πέσει ξύλο εκεί , μετά στο 2ο μέρος ηρεμούν.

Έτσι και χθες λοιπόν είχαμε 7 κίτρινες στο πρώτο μέρος και 2 μόνο στο 2ο όπου θα χρειαζόμασταν πάρα πολύ τύχη (που λείπει εδώ και λίγο καιρό) ώστε να βγούνε άλλες δύο. Εκτός από τις ομάδες το ίδιο λειτουργούν και οι διαιτητές όπου μαζεύονται μετά στο 2ο ημίχρονο άμα στο πρώτο έχουν δείξει πολλές κάρτες. Στη Γερμανία πάντως έπεσα 100%  μέσα στο παιχνίδι αφού επιβεβαιώθηκε και το anytime score 1-1 , και το ειδικό της διπλή ευκαιρίας αλλά και το 1Χ και g/g.

Σήμερα το πρόγραμμα μου αρέσει πολύ. Έχει πάρα πολλές επιλογές από ειδικά στοιχήματα και μένει μόνο να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε και κάνουμε μια καλή νίκη ή θα τρέχουμε στα κελιά πάλι. Πιο πολλές οι επιλογές σε γκολ και σκορ σήμερα παρά σε κάρτες.

Ξεκινάω από το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που βρήκα αξία σε ειδικά με κάρτες και απευθύνομαι στο Ρόμα – Ίντερ όπου ομάδες και ρέφερι έχουν μεγάλους μέσους όρους σε κάρτες στο 2ο ημίχρονο.

Ο Marco Di Bello γενικά δεν είναι ένας καρτάκιας ρέφερι αλλά φέτος έχει έναν μέσο όρο 4,60 κίτρινες κάρτες δείχνοντας 25 κάρτες με τις 18 να είναι στο 2ο ημίχρονο (όλοι θα θυμάστε τι είχε γίνει στο Τότεναμ – Φίτεσε με τις κόκκινες). Με τις ομάδες να έχουν μέσο όρο πάνω από 2 κάρτες στο 2ο ημίχρονο νομίζω ότι το ειδικό ‘’όβερ 1 κάρτα η κάθε ομάδα στο 2ο ημίχρονο’’ σε απόδοση 3,20 είναι σούπερ.

Το μόνο που με προβληματίζει εδώ είναι ότι η Ρόμα έχει απουσιούλες και γενικά δεν πατάει καλά , οπότε άμα δούμε από νωρίς κανένα 0-2 τότε θα τις κλαίμε τις κάρτες.

Περνάω στο δεύτερο παιχνίδι που βλέπω κόκκινη κάρτα και είναι στη Πορτογαλία ανάμεσα στην Μποαβίστα και την Μαρίτιμο. Σε τραγική κατάσταση και οι δύο ομάδες αν και η Μαρίτιμο έκανε νίκη με τον καινούργιο τεχνικό της που έχει περάσει ένα φεγγάρι πέρυσι από την Μποαβίστα.

Καινούργιος τεχνικός και στην γηπεδούχο και περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Θέλουν απεγνωσμένα την νίκη αμφότεροι και με τον Malheiro στη σφυρίχτρα η κόκκινη είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνισή της μιας και φέτος ο ρέφερι έχει 3 κόκκινες σε 5 ματς. Στο 3,5 η κόκκινη κάρτα έχει μια αξία.

Είδα κι άλλα παιχνίδια για κάρτες όπως το ματς της Σεβίλλης ή της Αταλάντα αλλά τα απέρριψα γιατί έχουν σημαντικό ματς στην Ευρώπη (Αταλάντα – Βιγιαρεάλ).

Ενώ και στη Χιλή έχουμε κομβικά ματς που αρέσκονται εκεί στις κόκκινες και παίζουν σήμερα την τελευταία αγωνιστική  αλλά θα κάνω πάσο αν και κάτι μου λέει ότι θα ποντάρετε εσείς εκεί!

Προχωράω τώρα στο ζουμί της ημέρας που είναι τα ειδικά με γκολ ,σκορ και ανατροπές. Έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Δηλαδή έχουμε φαβορί που είναι καλά αλλά δέχονται εύκολα γκολ και από την άλλη outsider που μπορούν να σκοράρουν εύκολα. Ποια είναι αυτά ;;; Μαρσέϊγ – Μπρεστ , Λανς – Παρί και Γιουνγκ Μποις – Σερβέτ. Στο πρώτο η Μπρεστ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος και όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι g/g ενώ και η παράδοση στο ζευγάρι μας δείχνει νίκη Μαρσέϊγ με g/g.

Σίγουρα δεν παίζω άσσο αλλά το anytime score 2-1 σε απόδοση 4 είναι κάτι που έχει αξία.

Μια από τα ίδια και στο παιχνίδι της Λανς με την Παρι (χθες κάπου πήρε το μάτι μου την καινούργια φανέλα που θα παίξει σήμερα η Λανς με την Παρι , μιλάμε τρομερή!). Η Λανς έχει σκοράρει στους 7 από τους 8 εντός έδρας αγώνες ενώ από την άλλη η Παρί έχει 5 στα 8 εκτός έδρας g/g και 8 στους 10 τελευταίους αγώνες.

Το anytime score σε απόδοση 3,50 είναι κάτι που κρατάω ενώ και το g/g ημιχρόνου σε απόδοση 3,75 έχει αξία. Τέλος η Λανς είναι από τις ομάδες που πιέζουν να σκοράρει πρώτη , οπότε κρατάμε και την ανατροπή στο πίσω μέρος του μυαλού.

Τέλος στην Ελβετία έχουμε την Γιουνγκ Μποις να υποδέχεται την Σερβέτ των δύο σερί νικών. Φαίνεται ότι οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει να παίρνουν τα πάνω τους κάνοντας ανατροπή στο τελευταίο ματς.

Σήμερα έχουν το προβάδισμα αν και δεν βλέπω να το κάνουν χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους. Η Σερβέτ έχει σκοράρει και στα 7 εκτός έδρας ματς έχοντας 6 στα 7 g/g. Η Γιουνγκ μποις δέχεται γκολ σχετικά εύκολα και μάλιστα έχει 7 σερί ματς που δέχεται πρώτη γκολ. Κι εδώ μια επιλογή είναι το g/g ημιχρόνου ενώ και το anytime score 2-1 σε απόδοση 3,40 είναι σούπερ.

Τέλος θα κρατήσω και την ανατροπή σκορ εδώ για το λόγο που ανέλυσα παραπάνω.

Εκτός από τα παραπάνω που ανέλυσα ακόμη ένα g/g ημιχρόνου που έβγαλε η μελέτη μου είναι το Χόφενχαιμ – Φρανκφούρτη ενώ και στις μικρές κατηγορίες της Γερμανίας ανάμεσα στην Κολωνία ΙΙ και την Μούνστερ μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή η επιλογή. Προτού κλείσω να αναφέρω κι ένα ακόμη παιχνίδι που μου έκανε κλικ και έρχεται από την τελευταία αγωνιστική της Σουηδίας.

Η Χάμαρμπι υποδέχεται την Κάλμαρ και έτσι όπως βλέπω τα πράγματα μπορεί να είναι αδιάφορες και οι δύο. Η Χάμαρμπι θα πρέπει να χάσει η Έλφσμποργκ για να έχει μια καλύτερη τύχη για τη 4η θέση ενώ η Κάλμαρ πρέπει να κερδίσει σήμερα με 4 γκολ διαφορά για την πιάσει. Σε ένα ματς που όλα δείχνουν ότι θα είναι αδιάφορο μπορεί να δούμε ωραία πράγματα.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουμε δει 16 γκολ στα τελευταία 4 ματς μεταξύ τους ενώ η  Χάμαρμπι εντός έδρας έχει κάνει 2 σερί ανατροπές με 3-2 και 4-3 σκορ. To να σκοράρει πρώτη η Κάλμαρ και να έρθει 1Χ το ματς στο 4,5 που βλέπω μπορεί να επιβεβαιωθεί μιας και σκοράρει πρώτη στα 4 από τα 5 τελευταία ενώ και η ανατροπή σκορ υπέρ της γηπεδούχο είναι ακόμη ένα σημείο.

Και κάπου εδώ ολοκληρώσαμε κύριοι! Πάμε τώρα στην διαλογή και στο τρόπο που θα ποντάρουμε τα σημεία. Εσείς μπορείτε να τα κάνετε φυσικά όπως θέλετε. Εγώ θα κάνω ένα σούπερ τρίξι τα anytime score που ανέφερα. Μετά θα κρατήσω τη κόκκινη σε Μποαβίστα και θα αφήσω ήσυχο το ματς της Ρόμα αφού φοβάμαι μην την παρασύρει το τρένο της Ιντερ.

Τέλος θα πάρω και μια δυάδα βόμβα μεγατόνων με ανατροπές της Παρί και την Γιουνγκ Μποις σε απόδοση 76,50.

Κλείσαμε για σήμερα. Πάμε με πάρα πολύ ρίσκο αν και δεν έχω την τύχη με το μέρος μου. Σε περίπτωση όμως που αποφασίσει να μου γυρίσει , θα γίνει ένας μίνι σεισμός!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS