1616

Skotostrious

Αντίπαλος ο καιρός…

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους. Μετ’ εμποδίων ξεκινάμε την σεζόν στις κούρσες με εμπόδια καθώς στο πρώτο μεγάλο φεστιβάλ της χρονιάς στο Cheltenham η κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της πρώτης ημέρας και τη διεξαγωγή της δεύτερης κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες σε ένα πολύ βαρύ στίβο. Οι συνθήκες αυτές μας αναγκάζουν να πάμε πιο επιφυλακτικά σήμερα οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τι επιλογές υπάρχουν.

Ξεκινώντας από την τρίτη ιπποδρομία του προγράμματος στο ιστορικό ιπποδρόμιο όπου έχουμε μια κούρσα αρχαρίων σε ψηλά εμπόδια/φράκτες. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ο WHOLESTONE, ένα πολύ ικανό άλογο στα χαμηλά εμπόδια με νίκες και διακρίσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Στις δύο πρώτες του κούρσες στη νέα καριέρα στους φράκτες έχει μια άνετη νίκη στο ντεμπούτο του και μια οριακή δεύτερη θέση στην οποία άφησε πίσω του μερικούς από τους σημερινούς του αντιπάλους.

Σε μια μετρίου επιπέδου κούρσα αν μεταφέρει την ικανότητα που έδειξε στους προηγούμενους του αγώνες αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής.

Στην πέμπτη και πιο σημαντική κούρσα του προγράμματος, την BetVictor Gold Cup Handicap Chase, το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός από πολύ καλούς ίππους άλλα στις τρέχουσες αποδόσεις την μεγαλύτερη αξία δείχνει να έχει ο COUNT MERIBEL.

Νικητής σε παρόμοιου προφίλ κούρσα πέρσι σαν αρχάριος στους φράκτες έρχεται από πολύ ενθαρρυντικό ντεμπούτο για τη φετινή σεζόν με μια πολύ καλή δεύτερη θέση πίσω από ένα απ τα ισχυρότερα άλογα που θα αγωνιστούν φέτος στο νησί. Εκπροσωπεί ένα στάβλο που στοχεύει στην πέμπτη νίκη στην κούρσα αυτή τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικός σήμερα.

Συνοπτικά

Σάββατο 16/11 15:15 Cheltenham mallardjewellers.com Novices’ Chase : WHOLESTONE (3,00)

Σάββατο 16/11 16:25 BetVictor Gold Cup Handicap Chase : COUNT MERIBEL (10.00 each-way)

Οι ώρες είναι ώρα Ελλάδος

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

 

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious