1016

Skotostrious

Αντιστρέφοντας τη φόρμα…

Καλημέρα σε όλες και όλους! Σε μια ιστορική για τον αθλητισμό του νησιού ημέρα εμείς συνεχίζουμε χαλαροί τη βόλτα μας στις αγγλικές εξοχές όπου διεξάγονται διάφορες ιπποδρομιακές ημερίδες οπότε χωρίς καθυστέρηση ας δούμε τις δύο σημερινές στοιχηματικές επιλογές.

Πρώτη μας επιλογή από το ιπποδρόμιο του Catterick όπου νωρίς το απόγευμα σε μια κούρσα σπριντ για τριετείς φοράδες αξίζει να στηρίξουμε την VANITAS στην προσπάθεια της για ένα γρήγορο νταμπλ νικών τη φετινή σεζόν.

Εδειξε στην καλύτερη κατάσταη της καριέρας της όταν κέρδισε ένα χάντικαπ πριν 9 μέρες δείχνοντας για μια φορά ακόμα πρόοδο στην απόδοση της. Οι επιδόσεις της δεν έχουν περάσει απαρατήρητες καθώς θα φέρει ποινή 6 lbs στα χάντικαπ άλλα αν έρθει με τη διάθεση που έχει δείξει μέχρι τώρα στην καμπάνια της σίγουρα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει.

Δεύτερη και τελευταία πρόταση για σήμερα από την βραδυνή ημερίδα στο Bath και την δεύτερη ιπποδρομία του προγράμματος όπου θα ποντάρουμε στην προσπάθεια του SHALAA ASKER να αντιστρέψει τη φόρμα με το φαβορί της κούρσας Newyourkstateofmind. Είχαν έρθει αντιμέτωποι πριν μια εβδομάδα στο ίδιο ιπποδρόμιο και η σημερινή μας επιλογή έτρεξε πολύ καλά μένοντας οριακά 3ος.

Ο νικητής της κούρσας θα φέρει ποινή 4 lbs, βάρος που δείχνει ικανό να αντιστρέψει τη φόρμα και με την βοήθεια των προστατευτικών προσώπου που θα φέρει για πρώτη φορά να διεκδικήσει τη νίκη και πάλι. Τζοκεϋ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με ποσοστό νικών άνω του 20% τις τελευταίες εβδομάδες.

Συνοπτικά

Τετάρτη 07/07 16:20 Catterick Outward Bound Trust Fillies’ Handicap : VANITAS (3,75)

Τετάρτη 07/07 19:05 Bath Smiths Metal Centres Handicap : SHALAA ASKER (4,00)

Oι ώρες είναι ώρα Ελλάδος.

Ποντάρουμε σε φίρμες με Best Odds Guaranteed.

Η κούρσα στο Bath βρίσκεται στο κουπόνι ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ (κωδ : 026 , αρ : 7).

Παλαιότερα άρθρα του Skotostrious