4504

Billaras

Αν είναι να’ρθουν…

Δεν έχω να γράψω πολλά γιά χθες. Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Και αν θέλετε να ξέρετε, πολύ περισσότερο καμάρωσα γιά την Φλίτγουντ, παρά γιά την Ιντερ. Η “μικρούλα” όχι μόνο κέρδισε, αλλά με δικαίωσε και αγωνιστικά. Η Ιντερ έκανε τα… απολύτως απαραίτητα, όπως το περίμενα. Ολα πρίμα λοιπόν. Με επιλεκτικό ποντάρισμα, όχι…χαζοπονταρίσματα, όχι…μασούρια, η κάβα αυγάτισε κι άλλο.

Αγγίζει πλέον τις 26.000 μονάδες. Ξέρω ότι θα υπάρξει σύντομα μιά μικρή κατηφόρα. Αν δείτε ως διάγραμμα τις επιδόσεις του site, θα δείτε να χτυπάει ανοδική πορεία η κάβα γιά ένα μήνα (25 Σεπτέμβρη-25 Οκτώβρη), μετά κάθοδος επίσης γιά ένα μήνα (26 Οκτώβρη-25 Νοέμβρη) και από τις 25 Νοέμβρη ξανά άνοδος, θεαματική άνοδος. Δεν ξέρω αν η άνοδος και η φόρμα κρατήσει πάλι ως τα…Χριστούγεννα, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας.

Κέρδη άριστα έχω, προετοιμασμένος και γιά αποτυχίες είμαι (άχαστο είναι αυτό, θα έρθουν), θέμα υπομονής και διαχείρισης είναι. Αν μου έλεγε κανείς ότι στο δεκάμηνο ένα μήνα θα χάνω και έναν θα κερδίζω, θα το υπέγραφα και με τα..δυό χέρια. Πάμε παρακάτω, δεν έχω λόγο να σταθώ άλλο στα χθεσινά, οι γιορτές ότι κι αν γίνει θα είναι καλές! Παρακάτω, σήμερα (και αύριο), θα…ξενερώσω κόσμο.

Σας είχα προϊδεάσει γι αυτό. Europa League; Ε και; Με…υποχρεώνει κανένας να “χωθώ”; Αν δεν μου αρέσει το φαί, εφ΄όσον είμαι χορτασμένος, με υποχρεώνει κανείς να φάω; Είπαμε, υπομονή και σωστή διαχείρηση. Χθες σας έγραψα ποιές ημερομηνίες έχουν “κυκλωθεί”. Και η 14η και 15η Δεκέμβρη δεν είναι μέσα σε αυτές. Θα προκύψει κάτι στο live; Καλώς να προκύψει.

Εδώ θα είμαστε. Πριν τα ματς όμως, μου.. βγαίνει μιά ξυνίλα. Ξέρω τι θα αντιμετωπίσω. Και στο ράδιο στις 3, και στο chat. Τα…κλασικά! “Πως βλέπεις αυτό, πως εκείνο”, “δώσε μιά τριάδα” και η …θεική ατάκα “μα σε τόσα ματς δεν βλέπεις τρία;”. Αμ ΔΕΝ βλέπω! Μεγάλη κουβέντα το “τι βλέπεις”. Μεγάλη παγίδα! Συμπεριλαμβάνει το αγωνιστικό σκέλος ενός ματς, αλλά καθόλου το στοιχηματικό! Και δεν είμαστε…προπονητές, στοίχημα παίζουμε! Οποιος νομίζει ότι μπήκε τυχαία σε διαφήμιση, κάνει λάθος.

Γιατί αν έπαιζα ότι… “'εβλεπα”, θα ήμουνα ένα βήμα από τον Κορυδαλλό…. Τι να παίξω δηλαδή; Ολυμπιακό; Οπως… έπαιξα και Ολυμπιακό στην Κέρκυρα; Ας είναι… φιλικό. Απαξιώ. Βασλούι; Χα! Παρί και Λάτσιο που θα παίξει όλος ο ντουνιάς; Να παίξω δηλαδή τοκογλυφικά τα δυό 1.50, να πάω να πάρω 2,2 φορές τα λεφτά μου, επειδή οι άλλες είναι αδιάφορες; Την στιγμή που.

.δεν εξαρτάται η πρόκριση από αυτές, αλλά από τις Βασλούι και Σάλτσμπουργκ; Πλάκα κάνουμε; Μήπως να παίξω Βίσλα που επίσης μπορεί να γίνει αδιάφορη αν κερδίζει η Φούλαμ; Οι αποδόσεις βουλιάζουν. Χτυπάνε οι παίκτες. Η μάζα. Απερίσκεπτα, αλόγιστα. Σάμπως να παίξω Στουρμ; Επειδή η ΑΕΚ πάει με “δεύτερα”; Ναι, καλά. Οποιος δεν θυμάται, η Στουρμ είναι…εξίσου μπάζο με την ΑΕΚ.

Τα 1.20 σε Φουλαμ και Ντιναμό είναι γιά γέλια, το Αντερλεχτ-Λοκομοτιβ…χύμα ματς, οπότε; Οπότε… χίλιες φορές να παίξω Χ ξερό το Μπεσίκτας-Στόουκ που λέει ο λόγος. Η απόδοση είναι fair, τους βολεύει, βγαίνει και αγωνιστικά (λείπουν και Σιμάο-Κουαρέσμα από την τουρκάλα). Βγήκε; Ωραια. Δεν βγήκε; Πάλι ωραία! Σιγά μην κάτσω να σκάσω! Οποιος θέλει, ας κάνει …τριάδα Λάτσιο-Παρί-Στουρμ κι αμα βγει, να έρθει να μου πει “τους έσκισα”.

Κούνια που τον κούναγε, και θα συνεχίσει να τον κουνάει! Καταλήγω: Χωρίς πολλά-πολλά, με διάθεση…πλάκας, παίζω Χ ξερό στο Μπεσίκτας-Στόουκ, παίζω (έχω ήδη παίξει) και ένα μονό την μικρούλα Τσέλμσφορντ (στη φωτό η…μασκότ της ομαδούλας), που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ντεφορμέ (5 χωρίς νίκη) και με ελλείψεις (τρεις βασικοί χαφ) την Μάκλεσφιλντ.

Το Χ στο 3.65 (μιά χαρά τιμή για σημείο που βολεύει), το διπλό της αγγλιδούλας στο 4.40. Ολα καλά. Η διαθεσή μου είναι κάπως σαν “αν είναι να'ρθουν, θε να ρθουν”! Αν ειναι Χ το ένα και διπλό το άλλο μετά το 70' του κάθε αγώνα, κάνω και ένα trading στο live και καθάρισα. Αυτά τα ολίγα. Στημένος στο live, μπας και προκύψει κάτι. Θα το δούμε στο chat αυτό.

Κάπως έτσι θα κινηθώ και αύριο, από τις μονάδες της κάβας θα καταλάβετε πόσο… σημασία δίνω στην βραδιά. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Υπόλοιπο από 13/12: 24.900 μονάδες. Κέρδη 13/12: 978 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.878 μονάδες. Ποντάρισμα 14/12: Μονό αποδεκτό: Μπεσίκτας-Στόουκ Χ (3.65),  70 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μάκλεσφιλντ-Τσέλμσφορντ 2 (4.40), 58 μονάδες.

Ανοιχτά μπετ: 128 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 25.750 μονάδες. Αυτά και γιά σήμερα, ραντεβού στο www.betradio.com, 3 με 4. Πάντως το δικό μου μυαλό, Τετάρτη γαρ, είναι ήδη στην μελέτη του επόμενου κουπονιού… ***Το chat “έπεσε” και χθες, όπου έγινε..προσέλευση ρεκόρ 139 φίλων ταυτόχρονα. Το λύνουμε.. δραστικά το πρόβλημα. Ηδη αγοράστηκε νέο chat, που θα είναι και σε ανεξάρτητο σέρβερ (και θα έχει…πολλά πλεόνεκτήματα σε σχέση με το υπάρχον).

Τώρα το “σετάρουμε”, το δοκιμάζουμε. Θα το δείτε άξαφνα μπροστά σας, μέσα στα επόμενα 24ωρα. Ως τότε, λίγη υπομονή ακόμα. Γίναμε πολλοί, πάρα πολλοί…

Παλαιότερα άρθρα του Billaras