3261

Billaras

Αν είναι της μοίρας…

Σήμερα…γράφω γιά να γράψω. Ούτε γιά σοβαρό στοίχημα, ούτε γιά απολογισμό. Δεύτερο μέρος απολογισμού (που ξεκίνησε κι ο Μάκης) θα γίνει Τρίτη ή Τετάρτη, μιά από τις δύο μέρες. Σήμερα λοιπόν, τελευταίο κείμενο του Μάη, περισσότερο “δίνω το παρόν”. Θα παίξω κατιτίς το διήμερο, αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ παραπάνω. Απλά θα δω μπαλίτσα (αν την δω κι αυτή και δεν πάω σε καμιά θάλασσα).

Είναι μέρα τελικών. Μ' αρέσουν οι τελικοί, σε όλους αρέσουν. Μετά από (στοιχηματική) σκέψη, αποφάσισα να πάω με την…μοίρα. Είναι κουφό, αλλά όταν το είδα, είπα μέσα μου “αυτό θα παίξω να περάσει η ώρα μου”. Το κουφό: Σήμερα παίζουνε Ινβερνές-Φόλκερκ στον τελικό κυπέλλου Σκωτίας και Αστον Βίλα-Αρσεναλ στον τελικό του αγγλικού κυπέλλου.

Πριν πολλά χρόνια, το σωτήριον έτος 1957, πήγαν τελικό …ταυτόχρονα και η Φόλκερκ και η Αστον Βίλα! Η μιά με την Κιλμάρνοκ (και την κέρδισε με αγώνα-ρεβάνς, τότε είχαν άλλους κανονισμούς, έληξε ισόπαλο το πρώτο ματς και δεν έπαιξαν παράταση αλλά μετά από λίγες μέρες νέο ματς) και η άλλη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και το πήρε κι εκείνη, με 2-1.

Μετά από 58 ολόκληρα χρόνια η Αστον Βίλα είναι σε τελικό…ταυτόχρονα με την Φόλκερκ. Τρελλή σύμπτωση! Ε, άμα είναι παιχνίδι της μοίρας, ας ολοκληρωθεί (γέλια). Θα παίξω λοιπόν μαζί, δυάδα, κατάκτηση Φόλκερκ (3.50)-κατάκτηση Αστον Βίλα (3.75). Ας το πάρουν και στα πέναλτι. Φυσικά και είναι δύσκολο, αουτσάιντερ είναι και οι δύο. Αλλά…ποιός ξέρει; Σε μέρα-χαβαλέ, δεν μου μοιάζει κακό, μου δίνει 13,12 φορές τα λεφτά μου! Και μετά, χωρίς επεξηγήσεις και αναλύσεις (και με.

.πολύ στραβά μάτια), θα στραφώ στο αύριο και έχω αποφασίσει να παίξω μιά δυάδα Νόισταντ 1-Τζένοα 2 και ένα παρολί με Σανταντέρ-Χιρόνα-Ααλμποργκ. 2.15Χ2.40 δίνει η δυάδα (άρα 5,16 φορές σύνολο) και 1.95Χ 1.53 Χ 1.61 η τριάδα, άρα 4,8 φορές τα ποντάρισμά μου. Φυσικά κάνω χαβαλέ, φυσικά τα στραβά μάτια (οκ δεν..παίζω και Τενερίφη που το ξεφτίλισαν, δεν μου πάει το χέρι, ούτε Οσασούνα που είδα προ ημερών πόσο…μπάζο είναι, ας κάνουν λοιπόν ότι θέλουν).

Είναι τα προτελευταία πονταρίσματά μου, απομένει το άλλο Σαββατο ο τελικός του Champions League (με κανένα ειδικό-fun bet). That's all. Ψιλοπράγματα, ίσα να ασχολούμαι. Σκέφτηκα και λίγο …Βαλβέρδε, αλλά έκανα πίσω. Μένω με αυτά. Γιά κλείσιμο της στήλης, ένα …λινκ! Με άφθονο γέλιο. Το έγραψα και στα σχόλια, εδώ στο Betsellers μας αρέσει να αυτοσαρκαζόμαστε.

Ενας καλός φίλος έφτιαξε ένα βιντεάκι. Μου το έστειλε να το δώ, αμέσως με ρώτησε “να το ανεβάσω στο youtube ή σε ενοχλεί;”. Του απάντησα “αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνω εγώ, έχω κατουρηθεί στα γέλια”. Ετσι κι έγινε, το ανέβασε ο φίλος (τι έμπνευση είχες βρε, τρελλό γέλιο). Και…σας βάζω το λινκ, εκεί θα μείνει αυτό, να το βλέπουμε να γελάμε, αυτά είναι τα ωραία.

Το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=-wUXmrpHbq4 . Θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υπότιτλους. Αν δεν μπαίνουν απ' ευθείας, πατήστε το κουμπί κάτω δεξιά της οθόνης. Και δείτε από την αρχή-αρχή, οι…πρώτοι υπότιτλοι δίνουν και το στίγμα! Καλά να είμαστε παιδιά, νέο κείμενο την Τρίτη ή την Τετάρτη με απολογισμό β΄μέρος!   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Ποντάρισμα 30-31/5: Δυάδα: κατάκτηση κυπελλου Φόλκερκ-κατάκτηση κυπελλου Αστον Βίλλα (13.

12) με 25 μονάδες. Δυάδα: Νόισταντ 1-Τζένοα 2 (5.16) με 62 μονάδες. Παρολί: Σανταντερ 1-Χιρόνα 2-Ααλμποργκ 2 (4.8) με 83 μονάδες.     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Είσαι νέος παίκτης στη Novibet; Διεκδίκησε 5€ Free Bet Χωρίς Κατάθεση!   Αυτό το Σάββατο τα κορυφαία Ευρωπαϊκά Κύπελλα σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία φτάνουν στο τέλος τους. Θα καταφέρει η Άστον Βίλα να επικρατήσει των Κανονιέρηδων; Θα αποχαιρετήσει ο Κλοπ την αγαπημένη του Ντόρτμουντ με ένα τρόπαιο; Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει το νταμπλ επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της στη Γαλλία.

Μπορεί η Μπιλμπάο να κάνει την έκπληξη και να κατατροπώσει τους Μπλαουγκράνα;   Δοκίμασε την ανανεωμένη υπηρεσία στοιχημάτων μέσω κινητού και tablet και κέρδισε ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 5€ για να τοποθετήσεις στους νικητές των μεγάλων Κυπέλλων της Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία). Κάνε τώρα εγγραφή στη Novibet και εμείς θα σου πιστώσουμε ένα Free Bet για να προβλέψεις σε παρολί τους νικητές των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Κάνε εγγραφή στη Novibet από κινητό ή tablet Επέλεξε τον νικητή σε κάθε τελικό Κυπέλλου Πόνταρε με το Free Bet σου χωρίς να χρειαστεί να καταθέσεις! Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά μπορείς να βρείς εδώ.      

Παλαιότερα άρθρα του Billaras