193

Billaras

Απ΄το σεντόνι και απ΄το Νησί-UPDATE!

Εδώ είμαστε. Ξεκινάω λέγοντας ότι για όσα έγιναν στο Φάληρο τα είπαμε (με τον Αγγελο) στο χθεσινοβραδινό vidcast/podcast. Αν δεν το είδατε, ιδού το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=24ldYXlnH2M . Αηδίασε και η αηδία με όλα αυτά, θα γελάσουμε άμα δούμε και να συνεχίζεται το ματς (εδώ θα είστε, να με θυμάστε), αλλά ας πάμε στα δικά μας.

Νοιώθω να μολύνεται η γλώσσα μου, τα δάχτυλά μου, το μυαλό μου, όταν μιλάω και γράφω για τέτοια…

Στα δικά μας λοιπόν, προφανώς το g/g στο Φάληρο και βγήκε πανεύκολα (και πλήρωσε άμεσα, παρά την διακοπή μετά, καλό αυτό όταν δεν έχει σημείο αλλά παιχνιδι με γκολ), αλλά στην Κηφισιά κουλούρια. Χάθηκε η μοναδική δυαδούλα δηλαδή. Και γενικά θεωρώ ότι ενώ καλή πήγε γενικά, μπορούσε (για δεύτερη φορά φέτος, η πρώτη ήταν αρχές του μήνα τότε με τη Γαλατά στο Μάντσεστερ) να πάει καλύτερα.

Να μην είμαι στο κόκκινο ούτε κατά ελάχιστο. Ως μονά, είμαι στο συν. Ως δυάδες και συστήματα σε αυτό το ελάχιστο μείον που βλέπετε. Κάτι ψιλολεπτομέρειες. Πχ να έβαζε ένα γκολ η Λέγκια. Αμεσα θα ήταν (οριακά έστω) στο συν το ταμπλό. Ή αν είχε βάλει ένα η σεντ ζιλουάζ στο Ανφιλντ. Δεν μιλάω για σημεία και ατυχίες και τέτοια. Απλές μικρούλες λεπτομέρειες.

Θα μου πειτε “σιγά μωρέ”, αλλά είμαι…ψείρας. Αντι να βλέπω -28 θα ήθελα να βλέπω +28 (και βασικά θα άξιζε να είναι +28, αυτό είναι το σημαντικό). Κακό είναι;

Anyway, πάμε στα φρέσκα. Αύριο και Πέμπτη θα κάνω update. Μάλλον ένα αυριανό για όλο το διήμερο. Και μάλλον θα πάω σε παιχνίδι με γκολ. Θα σας πω όμως τον προβληματισμό μου: Σκέφτομαι μήπως “κλέψω” κάτι απο αύριο ή την Πέμπτη και για σημερα.

Το 2+g/g της Σίτι που με πάει στο 2,70 (θεωρώ ότι η Γιουνγκ Μπόις μπορεί ένα γκολ και αυτό το γκολ εκτοξεύει την απόδοση απο το αστείο 1,15 στο 2,70) ή τον άσο του Παναθηναϊκού ας πούμε στο 2,70, όπου ξεκάθαρα κακώς είναι αουτσάιντερ με τη Ρεν. Οπως κακώς ήταν και ο ΠΑΟΚ προ 20 ημερών με την Αϊντραχτ.

Και γιατί τα σκέφτομαι αυτά; Επιστρέφω στο σήμερα.

Είχα…καμάρι τη Μίντλεσμπρο μέσα στη Νόριτς. Βουτιά σήμερα, απο το 2,80 στο 2,30 και τώρα “διορθώσε” λίγο, στο 2,45. Γύρισε φαβορί παντως. Και αξία δεν έχει καμιά πλέον. Μετά είχα Μπέρτον (ήταν στο 3,10 πηγε 2,90 αλλα ακόμα είναι…υποφερτό) και λίγο Λέιτον στο 2,75. Σκέφτηκα και Μπράντφορντ αλλά η ΜΚ Ντονς θυμίζω έχει νέο προπονητή και δεν θέλω να τον κοντράρω στο ντεμπούτο του εντός.

Οριακά σκέφτηκαι και Ακριγκτον, αλλά κι εκέι σκαλώνω. Να αναφέρω κι ενα τραβηγμένο που αυτό θα το παίξω κι ας φάω τέσσερα; Την Τσέλτεναμ. Προφανώς δεν είναι στην ιδια κατηγορία με τα άλλα. Ομως με τον Ντάρελ Κλαρκ στον πάγκο (βασική φωτό) έπαψαν να είναι ανέκδοτο. Γιατί αρχικά ήταν. Θυμίζω, για 12 ματς δεν είχαν σκοράρει καν. Σκόραραν.

Δεν είχαν νίκη. Κέρδισαν. Παραμένει ομάδα της ουράς προφανώς, αλλά “κουνιούνται”. Και δεν μπορώ να βλέπω 10αρια σε εγγλέζικα ματς. Εξ ορισμού δεν στέκουν. Σας υπογράφω, καμιά ομάδα ως αουτσάιντερ στο Φούτμπολ Λιγκ (Championship, 1η-2η) δεν μπορεί να δίνει πάνω απο 7,5. Η χειρότερη, τελευταία να ειναι. Ταβάνι το 7,50 πρέπει να έχει, για Αγγλία μιλάμε.

Αλλά ας αφήσω την Τσέλτεναμ που θα παιχθεί ένα draw no bet στο 8,00 απλά για το ονόρε κι ας έρθει 3-0. Ας πάω πίσω στα “σοβαρά”.

Στο αποψινό σεντόνι έχω προφανώς Γαλατά στο 6,00 (έπεσε απο το 7,00), παίζεται και με 1-Χ+g/g (3,40) τα δεδομένα τα ξέρετε. Αήττητη φέτος η τουρκάλα, αήττητη απο το 2017 σε ομίλους η Μπάγερν. Βρε μπας και δούμε κανένα 2-2; Στο 15,00 δεν είναι κακό ακόμα και ως fun bet.

Και αν κοιτάξουμε και το “2-2 any time μεσα στο ματς”, δίνει 5,50 (μην κοντράρουμε και τον γερμανούλη που παίζει ξερό ασο)!

Εχω και μιά Σεβίλλη. Τα ματάκια μου είδαν και το Σεβίλλη-Ρεάλ 1-1 και το Τσέλσι-Αρσεναλ 2-2. Η Σεβίλλη με νέο προπονητή ήταν μια χαρά, ακόμα και νίκη μπορούσε. Η Αρσεναλ ήταν κάκιστη. Πως ήρθε 2-2, ας…ευχαριστεί την Τσέλσι.

Ως το 77′ που έγινε 2-1 με μιά γκάφα του τερματζή, η Αρσεναλ δεν είχε σουτ στο στόχο. Κάκιστη. Και τώρα βλέπω κάτι 4,50 στον άσο (το 1-Χ+gg μας πάει στο2,87). Η Αρσεναλ να ξέρετε έχει και κάκιστη παράδοση στην Ισπανία. Κάτι παθαίνει εκεί (3-3-11).

Τέλος, κάτι παθαίνει με τις σπανιόλες και η Μπενφίκα. Κοκομπλόκο! 2-8-9 στα τελευταία 19 ματς έχει! Ουτε γκολ ακόμα φέτος στο σεντόνι, η Σοσιεδάδ σοβαρή και στιβαρή.

Σκαλώνω λίγο ότι της κάνει μια χαρά και το Χ (φοβαμαι μην δούμε και 0-0 δηλαδή). Πάντως το 3,25 ειναι μια χαρά.

Τωρα εχετε ΟΛΗ την εικόνα.

Τι να πιάσω, τι να αφήσω; Ουσιαστικά, τα εγγλέζικα ειναι δύο. Μπέρτον και Λέιτον. Την Τσέλτεναμ μην την μετράτε, μιά “ψιλη” στο dnb θα παιχθει. Και μετά έχω τα τρία σεντονάτα. Να πάρω κάποιο για να κανω trixie με τις δύο εγγλέζες; Ή να κοιτάξω τα δύο Τετάρτης-Πέμπτης; Ιδού γιατί έγραψα παραπάνω γι αυτά…

Η αρχικη σκέψη ηταν trixie εγγλέζικο με Μπορο (2,80)-Μπέρτον (3,10)-Λέιτον (2,90).

Τώρα το ένα σβήστηκε και τα αλλά είναι 2,90 και 2,75. Τα σκέφτομαι πολύ. Θέμα χημεία και έμπνευσης είναι. Ο καθένας ας αποφασίσει, εγώ καταλήγω:

Μονό Τσέλτσεναμ στο 8,00 του draw no bet. Καθαρά γιά το “γαμώτο” της απόδοσης.

Mονό το 2-2 any time της Γαλατά στο 5,50. Αφήνω τον ξερό άσο στο Γιώργο (γέλια).

Και μονό το 4,50 της Σεβίλλης. Αυτό έχει και πρώιμη προφανώς.

Και μετά, Λέιτον 2-Μπέρτον 2-Σίτι 2+g/g σε trixie. Και τα τρία έχουν πρώιμη επισης (της Σίτι το παίζουμε στο bet builder). Αφηνω τον ΠΑΟ για αύριο/μεθαύριο στο update, αφήνω εντελώς την Σοσιεδάδ.

Update: Τζίφος η δουλειά χθες. Και πως να μην είναι, όταν…γίνονται ήρωες Ονάνα και Μαγκουάιρ στην Γιουνάιτεντ (γέλια). Οκ, προφανώς κάνω πλάκα, αλλά είναι ένα ξεκάθαρο δείγμα τι κάνει η μπάλα αν θέλει.

Η Γιουνάιτεντ κλασικά τραγική ένα ημίχρονο, ο Ονάνα πιάνει ένα άπιαστο, η Κοπεγχάγη έχει και δοκάρι, αλλά μετά….1-0 με Χάρι και σωσμένο πέναλτι από Ονάνα στο 95′! Οι δύο που έχουν ακούσει…άπειρα, ήρωες της βραδιάς. Αν ήμουν στην Κοπεγχάγη θα είχα χαρακωθεί (γέλια). Η μπάλα ας πούμε αποφάσισε να μην πάρει ούτε πόντο η Γαλατά και να βάλει μονάχα ένα! Ο Germanos άσο.

Ο Thassios over 1,5 goal Γαλατά. Εγώ 2-2 any time. Εχετε δει τι εχει χάσει η Γαλατά; Μετά το 60′ τα’φτυσε, αλλά ως το 60′ για πλάκα είχε ακόμα ένα γκολ (και λίγα λέω). Η μπάλα επίσης αποφάσισε ένα νεκρό τρίλεπτο η Λέιτον να το πληρώσει με…δίγκολο (αρχικά ισοφάριση και μετά ανατροπή με πέναλτι. Και κυρίως να μην ισοφαρίσει έστω άμεσα, αλλά στο 96΄ αφού έπαιζε μονότερμα.

Δειτε αυτό: “Bowie then saw red for an apparent headbutt and Orient should have been level within minutes but Sotiriou somehow headed wide from underneath the crossbar”.

Μετά την κόκκινη της Νορθάμπτον δηλαδή, δεν έγινε καπάκι το 2-2, αφού με…κάποιο τρόπο ο Σωτηρίου το έχασε ενώ ήταν…στη γραμμή. Δεν κάνω αναφορά σε Μπέρτον (που δεν άξιζε και δικαιότατα έχασε), ούτε στην μικρούλα Τσέλτεναμ που ήταν μπετ του “γαμώτο”.

Ούτε καν στη Σεβίλλη. Κάνω σε Λέιτον και Γαλατά που η μιά έπρεπε να έχει κερδίσει (και να περιμένω δυάδα σήμερα) και η άλλη να έχει βάλει κι άλλο γκολ, να μην έχει χάσει και να έχει πληρώσει (έναν απο τους τρεις μας τουλάχιστον, ακόμα και τους τρεις μας με ένα 3-2 απο 2-2).

Τες πα, πάμε στο σήμερα. Σήμερα σκέτο σημείο δεν έχω.

Πολλοί θα πάνε σε Πόρτο, ή σε Ατλέτικο, μακάρι να περάσουν. Εγώ δεν τα αγγίζω. Προτιμώ παιχνίδι με γκολ. Λειψία και Σίτι έχουν άριστες τύχες, αλλά κάτι 1,25 και 1,15 είναι της πλάκας. Ομως αν ρισκάρω ότι θα φάνε ενα γκολ, ακριβώς επειδή είναι φαβορί καυτά, η απόδοση εκτοξέυεται. Και έχω 2,40 στη Λειψία και 2,80 στην Σιτι, παίζοντας 1+g/g και 2+g/g.

Δηλαδή δεν ζητάω κάτι πολύ εξτρίμ, να κερδίσουν, απλά να φάνε ένα. Και επειδη της έχουμε δει, και Αστερας και Γιουνγκ Μπόις έχουν το γκολ. Κάτι άλλο σημερινο δεν βλέπω. Αύριο επιμένω στο 2,70 του Παναθηναϊκού, δεν γίνεται η Ρεν που εκτός έδρας δεν έχει νίκη πουθενά φέτος να είναι φαβορί στην Λεωφόρο (ούτε καν στο αχανές ΟΑΚΑ). Για τις άλλες ελληνικές ομάδες πιστεύω ότι το πρέπον bet είναι g/g+οver και σε Ολυμπιακό (1,95) και σε ΑΕΚ (2,00), ενώ τον ΠΑΟΚ τον αφήνω, δεν μου λέει κάτι η απόδοση παρότι πιστεύω κερδίζει.

Κλείνω με τη Λασκ, μεγάλη απόδοση αυτό το 5,50 στο Βέλγιο με την Σεντ Ζιλουάζ, σιγά το θεριό δηλαδή. Και ακόμα και στο Χ-2+under 3,5 έχω απόδοση 3,00!

Οτι χημεία θέλετε, την κάνετε. Εγώ αποφάσισα ήδη. Χαμηλό (για τα δεδομένα μου) trixie με τα δύο σημερινά και τον Παναθηναϊκό. Και τίποτα άλλο. Νέα στήλη Σάββατο, την Παρασκευή κανονικά Betsellers Radio, απόψε στο chat (αλλά αύριο όχι, θα είμαι εκτός).

Να μην ξεχάσω, αύριο πολύχρονοι οι Δημήτρηδες, οι Δημητρούλες, χρόνια πολλά και στη Θεσσαλονίκη! Η γιορτή θα είναι και ο λόγος που θα είμαι off chat αύριο, έχω τον πατέρα μου).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras