1646

Κώστας Ζαφείρης

Απαγορεύεται το λάθος

Γεια χαρά σε όλους… Καλά πήγε χθες, σήμερα θα το πάμε πιο χαλαρά όχι για να παίξουμε… άμυνα αλλά γιατί εκτιμώ πως οι αποδόσεις στα περισσότερα παιχνίδια της Ευρωλίγκας δεν «λένε» την αλήθεια και κρύβουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στα 5 παιχνίδια.

Η Ρεάλ δεν βλέπω τον τρόπο πως θα χάσει στο Κάουνας, όμως επειδή ο πνιγμένος (σ.

σ. η Ζαλγκίρις) από τα… μαλλιά του πιάνεται θα το αφήσω.

Στο ντέρμπι της Μόσχας, η Κίμκι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Αν δεν το παλέψει τώρα η ομάδα του Κουρτινάιτις που διαθέτει τουλάχιστον δύο παίκτες πρώτης γραμμής σε κάθε θέση και κόντρα σε μία ΤΣΣΚΑ που είναι ανέτοιμη και χωρίς Κώστα Κουφό, πότε θα το κάνει. Για ασφάλεια μπορεί κάποιος να βάλει στο παιχνίδι του το +10,5 των φιλοξενούμενων.

Η πεισμωμένη από τα συνεχόμενα χαστούκια στο ξεκίνημα, Φενερμπαχτσέ έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Μπασκόνια που παραπατάει, ενώ η Μπάγερν δεν είναι πια και τόσο «ώριμη» στο κορυφαίο επίπεδο για να προσφέρεται σε αποδόσεις 1,20-1,25 κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει με άγνοια κινδύνου, έχει καλό προπονητή και ήδη έχει κάνει δύο «κηδείες».

Ο Παναθηναϊκός με το καλημέρα είναι με την πλάτη στον τοίχο (όχι ότι είναι άνετη η Αρμάνι των δύο εντός έδρας ηττών στο Ιταλικό πρωτάθλημα – εκτός μάχης οι Μακ, Γκουντάιτις, Νέντοβιτς). Ο Πεδουλάκης δήλωσε ότι δεν ακούει και δεν τον ενδιαφέρει τι λέγεται και γράφεται στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά την ήττα από την Βιλερμπάν, τα… κανονάκια του έγιναν λιγότερα.

Τι έμεινε λοιπόν; Ο αγώνας της Μακάμπι με τον Ερυθρό Αστέρα. Η «ομάδα του λαού» έχει μπει στην Ευρωλίγκα με 0/2. Την προηγούμενη εβδομάδα άξιζε να φύγει νικήτρια από την Μαδρίτη, όμως ο Κάρολ την… πετσόκοψε. Σήμερα, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν (στην Euroleague) θα παίξει μπροστά στο πιστό κοινό της και τα λάθη απαγορεύονται. Ναι, οι Σέρβοι πολεμιστές του Τόμιτς προκάλεσαν αίσθηση με την αντρική νίκη τους επί της πανάκριβης Φενέρ και δεν πήγαν στο Τελ Αβίβ για βόλτα, όμως ο Σφαιρόπουλος θα ρίξει στο παρκέ παίκτες που θα… δαγκώνουν.

Εχει τον τρόπο του ο Ελληνας προπονητής να «φτιάχνει» τους παίκτες του πριν τα σημαντικά παιχνίδια. Ένα από αυτά είναι και το αποψινό…

 

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης