2803

Billaras

Απαράλλαχτο το μοτίβο…

Οπως είπε και ο Μάκης, το παλέψαμε (-νε, οι ομαδούλες) αλλά δεν έκατσε. No problem. 4αρια και 7αρια κι 8αρια παίξαμε. Η μιά το πήγε στην παράταση, η άλλη έπεσε στο 85΄, δείγμα ότι οι αποδόσεις μόνο αλήθεια δεν έλεγαν. Και τέσσερις της Premier αποχαιρέτησαν… Κατά τα άλλα, έσκασαν “κουλά” στο σεντόνι και στο Europa, μιά χαρά έκανα που δεν ασχολήθηκα.

Ξέρετε, τα λέμε χρόνια, πολλοί μας περνάνε γραφικούς. Εδώ στο Betsellers όταν δεν ξέρουμε, δεν παίζουμε. Τοοόσο απλό όσο ακούγεται. Και σαφώς πιό έντιμο από το να αρχίσουμε να αμολάμε παρολιά και ψείρες και overάκια και να'χαμε να λέγαμε. Αμα θέλουμε να γεμίζουμε χώρο και στήλες κάθε μέρα, είναι πανεύκολο. Αλλά δεν είναι στοίχημα. Δεν είναι…χαβαλές το no bet, δεν είναι χαβαλές να λες “πάσο γιατί δεν ξέρω, δεν έχω δει τις ομάδες, δεν έχουν καν 5-6 ματς να ξέρω τι ψάρια πιάνουν”.

Ούτε είναι χαβαλές να πετάς ακόμα και το 5ευρω. Γι αυτό λοιπόν, παίζουμε με την ίδια τακτική τέτοια εποχή. Τέλη Αυγούστου, κρίσιμη εβδομάδα, χθες-προχθές είχαμε κληρώσεις, Τετάρτη τελειώνουν οι μεταγραφές και σκεφτείτε το λίγο. Καλούμαστε να ρίξουμε εμείς βάρος στα αποτελέσματα (παίζοντας) ενώ οι ίδιες οι ομάδες έχουν το βάρος τους αλλού.

Ξέρετε τι λέει το 90% των προπονητών σήμερα-αύριο; “Να φύγει η αγωνιστική, να οργανωθούμε, να κλείσουμε τις τρύπες και να διώξουμε τη σαβούρα, να ολοκληρώσουμε ρόστερ, να πάμε σε διακοπή-δουλειά-μοντάρισμα και να είμαστε έτοιμοι για μαραθώνιο 10/9 που ξαναρχίζουμε”. Ενα….μισό μηδέν θέλουνε σήμερα-αύριο και αν το πάρουν είναι μιά χαρά.

Αλλού είναι το μυαλό τους. Στο εννιάμηνο που έρχεται και αν δεν κάνουν καλά κουμάντα τώρα, κάηκαν. Κοίταγα λίγο τις μεταγραφές. Πανικός. Ονόματα επί ονομάτων. Σε όλα τα επίπεδα. Τώρα… τρέχουμε δηλαδή. Γι αυτό λοιπόν, λάου λάου. Σβηστοί. Γιά καλό είναι. Λίγη υπομονή, καραούλι, θα έρθει σύντομα η ώρα που θα ορμήσουμε. Οταν πρέπει, όχι επειδή …δεν κρατιόμαστε.

Τι έχουμε λοιπόν; Δεύτερο σερί Σαββατοκύριακο (τρίτο, αλλά δεύτερο από τότε που άνοιξα “επίσημα” τη σαιζόν), θα παίξω μόνο εγγλέζικα. Ναι, είδα λίγο Φράιμπουργκ, είδα λίγο Ρεν, είδα λίγο Γκο Αχέντ Ιγκλς, είδα λίγο Σεβίλλη, δεν παίζω. Ανέφερα μερικές γιά να δείτε ότι αυτή την εποχή ασχολούμαι με τα εκτός Αγγλίας μπορεί και…περισσότερο από την υπόλοιπη σαιζόν.

Απλά δεν τις παίζω, τις μελετάω. Οι εγγλέζες έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους άρα καλύτερο δείγμα (4 πρωταθλήματος και 2 Λιγκ Καπ), τις ξέρουμε και καλύτερα, μοιραίο είναι να στρεφόμαστε εκεί. Να μην τα πολυλογώ, επειδή και το πρόγραμμα είναι κακό, έχω ήδη αποφασίσει! Μίντλεσμπρο (3.10), Πρέστον (3.90), Νορθάμπτον (2.90), Γουλβς (3.40), Μόρκαμ (4.

33), Στιβενέιτζ (3.80), Πλίμουθ (2.90) είναι αυτές που μπήκαν στο στόχαστρο εξ' αρχής. Πολύ λίγες και…καμιά δεν τρελλαίνει. Ήδη από αυτή την αρχική διαλογή έσβησα Πρέστον (έπεσε), Γουλβς (έπεσε), Στιβενέιτζ (δεν είναι κι αμάν-αμάν, μέτρια ομάδα). Οπότε; Μίντλεσμπρο (3.10), Νορθάμπτον (2.90), Μόρκαμ (4.33), Πλίμουθ (2.90), μόλις τέσσερα έμειναν. Αυτά θα παίξω και τέλος, την Τρίτη (και πολύ χαλαρά με Λιγκ Τρόφι) πάλι! Ούτε άλλο ματς από Premier (πέρυσι ας πούμε, μέσα Σεπτέμβρη είχαμε δαγκώσει ένα…12αρι στο αντίστοιχο Σίτι-Γουέστ Χαμ αλλά τώρα η λονδρέζα δεν είναι καλά), ούτε τίποτα.

Αυτά τα τέσσερα. Η Μπρομ μοιάζει με την Σάντερλαντ, σκαλώνει αν κληθεί να κάνει παιχνίδι. Και οι δύο αποκλείστηκαν στο Λιγκ Καπ, άρα δεν μας επηρεάζει αυτό (αν και οκ, της Γουέστ Μπρομ ήταν “πατάτα”, από τη Νορθάμπτον έμεινε έξω). Οσο θα έχω αουτσάιντερ την Μίντλεσμπρο πάνω από 3.00 με ομάδες του “χεριού της” δεν θα κολώνω.

Η Νορθάμπτον είναι αήττητη φέτος (πολλά Χ αλλά ως θετικά τα λογίζω), πήρε και την Γουέστ Μπρο, έχει μιά επιβάρυνση 120', αλλά έχει και ηθικό. Και η Κόβεντρι…χάλια μάυρα στο ξεκίνημα. Μηδέν νίκες, δυο ήττες, ένα γκολ, εξάρα και στο Λιγκ Καπ. Σημειώστε ότι συνολικά η Νορθάμπτον είναι αήττητη (από πέρυσι) 26 αγώνες! Ε, καλά είμαι στο 2.90, εγώ φαβορί θα την έδινα! Η Μόρκαμ…όπως και η Μίντλεσπρο, θα ξαναπονταριστεί.

Θυμίζω, αυτές οι δυο μου έδωσαν κέρδη πριν μιά εβδομάδα! Τρεις σερί νίκες έχει, ας μην την έχω σε μεγάλη εκτίμηση φέτος, αφού είναι σε φόρμα, ακολουθώ. Πρώτη είναι, τι διάλο απόδοση έχουν; Και τέλος, η Πλίμουθ ντούμπλαρε νίκες, ζεστάθηκε, είναι καλά και η Μπλάκπουλ…το ανάποδο, κυρίως στο εσωτερικό της τα πρόβλήματα. Πως θα παίξω; Μα είναι ηλίου φαεινότερο.

Εφ όσον έχω δύο κάτω του 3.00, δεν μπορώ να πάω σε patent. Και τα ματς είναι τέσσερα! Είτε θα πρέπει να πάω σε yankee, είτε σε ένα μονό και trixie. Επιλέγω το δεύτερο. Και λιγότερες στήλες και πιό σωστό. Σε ένα 2-3-4, κάθονται τα δύο πιό μικρά και δεν μου…φτάνουν να καλύψω τις 11 στήλες! Αυτά έχουν σημασία. Οπότε, μονό αποδεκτό η Μόρκαμ που είναι άνω του 4.

00 και σε trixie τα άλλα τρία και καθάρισα γιά όλο το διήμερο! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 8.020 μονάδες. Ποντάρισμα 27-28/8: Μονό αποδεκτό: Μόρκαμ 2 (4.33) με 50 μονάδες. Trixie: Μίντλεσμπρο 2 (3.10)-Νορθάμπτον 2 (2.90)-Πλίμουθ 2 (2.90). Με 50 μονάδες κάθε δυάδα και 20 η τριάδα. Ολο μαζί 170 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 7.800 μονάδες.

Μικρό παιχνίδι, όπως προανήγγειλα και εξήγησα το γιατί. Ας…γίνει repeaτ, ας ξαναβγούν Μόρκαμ σήμερα-Μίντλεσμπρο αύριο (γέλια). Δύο θελω, μου αρκουν ως βάση. Τα λέμε με νέα στήλη την Τρίτη, απολαύστε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. ΣΥΝΑΞΗ ΑΘΗΝΑΣ Λοιπόν… Είχα ρωτήσει για 3/9, αλλά πήρα και mail και πολλοί δεν μπορούν, είναι και εποχή…γάμων, κάποιοι ακόμα θα διακοπεύουν.

Το πήγα λίγο παραπέρα και πλέον το ανακοινώνω επίσημα! ΣΑΒΒΑΤΟ 17/9 το καθιερωμένο ετήσιο “συνέδριο” των Betsellerάδων στην Αθήνα! Ξέρετε τι…συνέδριο! Φαί, πιώμα, χαβαλές, ενδεχομένως και…after, μπόλικη στοιχηματοκουβέντα, ίσως και…τούρτα γιά τα 5 χρόνια που κλείνουμε σε 10 μέρες! Οσοι έχουν έρθει, ξέρουν τι…πανηγύρι γίνεται.

Από αύριο ανοίγω νεό ποστ στο φόρουμ, δηλώστε εκεί συμμετοχή αφού είστε 10000% βέβαιοι ότι θα έρθετε, να ξέρω όσο θα ζυγώνουν οι μέρες γιά πόσα άτομα-τραπέζια να κανονίσω. Πόσα..κιλά παϊδάκια θα πέσουν στα κάρβουνα; Θέλω να δω και νέο αίμα, πέρα από τους πολλούς….συνήθεις ύποπτους! Μην ντραπείτε, είμαστε παρέα εδώ. Και το εννοούμε, θα το δείτε.

Ελάτε να γνωριστούμε, ελάτε κι από επαρχία αν μπορείτε, το Betsellers δεν είναι απρόσωπο. Το ραντεβού μας λοιπόν είναι γιά Σάββατο βράδυ, 17/9, στην Πεύκη, ταβέρνα “Τα Πεύκα”. Κοντά σε ηλεκτρικό (Μαρούσι, 10' με τα πόδια), λεωφορείο (3' με τα πόδια από την στάση στη Λεωφόρο Ειρήνης), πολύ βολικό και…φιλικό μαγαζί, εκεί μας…αντέχουν που το σηκώνουμε στο πόδι κάθε χρόνο! Από αύριο που θα δείτε νέο ποστ στο φόρουμ, γράφτε συμμετοχές να ξεκινήσω μέτρημα ως τις 12-14/9 που…θα κλείσουν οι κάλπες (γέλια).

Άιντε, να μαζευτούμε καμιά 60αρια να το…κάνουμε κατάληψη το ταβερνείο! *Ακολουθεί η Θεσσαλονίκη, κατά 70% στις 7 ή 8/10, λεπτομέρειες σε 20 μέρες. Blogger of the week Εχω ήδη πάνω από 25 συμμετοχές. Ως τις 17/9 που θα το ξεκινήσουμε, χρόνο έχετε. Λεπτομέρειες στην στήλη απο κάτω. Στείλτε mail στο [email protected]. Με μια παράκληση: ΜΗΝ ξεχνάτε να μου αναφέρετε το nick name σας, ήδη πολλοί το ξεχνάτε και…χάνετε η μπάλα!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras