182

Billaras

Δυάδες και μιά πρόκληση-UPDATE!

Ανάποδα τα έκανε η μπαλίτσα το ΣΚ αλλά τελικά όλα καλά. Εξάλλου, πάντα ο τερμαρισμός μετράει, οχι η εκκίνηση. Ξεκίνησε το Σάββατο το πρώτο trixie με άνεση απο την Αϊντραχτ, αλλά μετά τζίφος. Άκλαφτη η Κλάγκενφουρτ (και Γκενκ να έβαζα το ίδιο θα ήταν), ρηχά νερά (χωρίς φάσεις, πήγε για το 0-0) η Λιλ. Πάνε και τα ειδικά αφού η Μπόκα δεν το πήγε ως τα πέναλτι.

Ηρθε η Κυριακή και πήγαμε…ανάποδα λοιπόν. Το πρώτο τζίφος, κιχ δεν έκανε η Βαλερένγκα (κι εβλεπα τη Μπλάκμπερν και…ζοχαδιαζόμουνα). ‘Ομως, ζυγώναμε στο φίνις. Πρώτα άνετη νίκη η Λεγκανιές με 3-0, άνετα και η Γκοϊάς με 1-0 το βράδυ (φτωχό το 1-0, μόνη της έπαιζε, οι άλλοι ανύπαρκτοι). Κι έτσι, ήρθε μιά πλούσια δυάδα, βγήκαμε και από πάνω όλο το διήμερο, καθότι 20 έπαιξα και 21 κέρδισα (αν προτιμάτε, 17,5 έχασα και 18,5 κέρδισα).

Αυτό είναι το ένα που θέλω να κρατήσετε: Οτι στα έξι διπλά είχαμε 50%, ήρθαν τα δυο της Κυριακής, όλα καλά. Το δεύτερο που θέλω να κρατήσετε, είναι αυτό που έγραψα και προχθές. Οτι αυτά τα δύο (Λεγκανιές και Γκοϊάς) δεν ήταν “δικά μου”. Ηταν team work. Τα ανέφεραν παιδιά στο chat στην εκπομπή της Παρασκευής, ελέγχθηκαν, άρεσαν, παίχθηκαν, κέρδισαν! Γιατί στο Betsellers πάντα όλα ήταν διαδραστικά.

Και έτσι θα μείνουν.

Αυτά με όσα έγιναν, τα αγωνιστικά τα σχολίασα και στο vidcast το χθεσινοβραδινό το οποίο ελπίζω να είδατε ήδη (εδώ το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=6AdpMRx3m1s&list=RDCMUC7BYK5HjONOOJztEimZcExQ&start_radio=1 ). Μου έχουν κάνει πάντως τεράστια εντύπωση όσα γίνονται (και χθες βράδυ στο Τότεναμ-Τσέλσι) με την διαιτησία στην Αγγλία.

Ευτυχώς ο Ολιβερ την έσωσε την παρτίδα χθες με σωστές αποφάσεις στο συνολό τους, αλλά γενικά το καζάνι βράζει. Κάθε αγωνιστική γίνονται όργια.

Τα αφήνουμε όλα. Πάμε στα φρέσκα. Επίσης αν είδατε το vidcast θα διαπιστώσατε ότι δεν με τρελλαίνει κάτι. Περισσότερο παιχνίδι “γήινο”, παιχνίδι με γκολ. Ο Germanos θα πάρει τα ρίσκα του, αλλά δεν ψήθηκα για κάτι αντίστοιχο.

Βασικά ΕΝΑ φαβορί θα κοντράρω στα ίσια. Αυριο την Γιουνάιτεντ. Τι είναι αυτό το 4,75; Ανέβηκε κιόλας, ήταν στο 4,00! Βαράει ο λαός διπλό. Η Μάντσεστερ δεν έχει φέρει ακόμα Χ πουθενά, το γυρίζει γύρω γύρω κάθε αγωνιστική (και προχθές 1-0 τη Φούλαμ στο 90′), μπάλα δεν παίζει, τα ξέρετε. Και με την δανέζα προ 15 ημερών που κέρδισε 1-0 άγιο είχε (γκολ Μαγκουάιρ και ήρωας Ονάνα με πέναλτι πιασμένο στο 96′).

Το κλίμα είναι χάλια (στο στόχαστρο πλέον ο Ράσφορντ), δεν ξέρω αν θα δούμε βελτίωση, ξέρω ότι αυτή τη στιγμή το 4,75 είναι εντελώς λάθος, είναι πρόκληση. Θέλετε να κάνετε κάλυψη; Κάντε. Εγώ θα πάω “ξερά” στον άσο, που έχει και πρώιμη.

Στα υπολοιπα 15 ματς του Champions League εχουμε οκτώ φαβορί του 1,35 και κάτω. Γελάει ο κόσμος. Ομως, ακριβώς επειδή έχουν βουλιάξει φαβορί, το g/g το καλοπληρώνουν.

Και έτσι αυτόματα με λίγο ρίσκο πας σε ψηλά combo με αξία. Ετσι είχαμε πληρωθεί εύκολα αν θυμάστε τη δυάδα Σίτι 2+g/g και Λειψία 1+g/g.

Τώρα αυτό πχ μπορεί να γίνει στη Μπάρτσα. Ισως αύριο σε Ιντερ ή Αρσεναλ. Ή στην Γουεστ Χαμ την Πέμπτη. Αλλά ας μείνω στο σήμερα. Αυριο θα κάνω ένα update για Τετάρτη-Πέμπτη, απλώς από σήμερα θα παίξω το 4,75 της Κοπεγχάγης.

Και μετά θα πάω σε σημερινό απλό παιχνιδάκι.

Μπάρτσα 2+g/g μας δίνει 2,50. Φέγενορντ Χ-2+g/g μας πάει σε 2,25. Αστερας σε over 3,5 μας πάει στο 2,30 και με g/g μας παει στο 2,62. Και τέλος, έχω κι ένα με λίγα γκολ, στο 2,05 το under της Μίλαν. Σημειώστε ότι ως τώρα, η Σαχτάρ έχει σκοράρει σε ΟΛΑ της τα ματς, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (το ματς αποψε στο Αμβούργο).

Σημειώστε ότι ο Αστέρας ως τώρα έχει μόνο over 3,5 με g/g. Σημειώστε ότι η Μίλαν (που δεν σκόραρε ούτε στην Ιταλία προχθές) έχει…μηδέν γκολ στο σεντόνι. Μηδέν έχει και η Μπενφίκα.

Τώρα μένει η χημεία. Είπαμε, παιχνίδι απλό σήμερα. Χωρίς άγχος ή ξανοίγματα. Περισσότερο ως…συνοδευτικό της βραδιάς. Λέω να βάλω Μπάρτσα 2+g/g μαζί με Φέγενορντ Χ-2 +g/g (2,50X2,25=5,62) και μετά Αστέρας over 3,5+g/g μαζί με under 2,5 την Μίλαν (2,62Χ2,05=5,37).

Και έκλεισα. Μαζί φυσικά με τον αυριανό άσο της Κοπεγχάγης. Αύριο θα κάνω ένα update, τα λέμε απόψε φυσικά στο chat.

Α, να μην ξεχάσω! Δεν έγραψα λέξη για τα πέντε “σκόρπια” εγγλέζικα ματς γιατί είναι…μάπα το (στοιχηματικό) καρπούζι.

Update: Χθες πλην το ματς του Βελιγραδιου, στα άλλα δεν “ακουμπήσαμε” καν. Και πως να ακουμπήσουμε, όταν ειχαμε έξι στα οκτώ no goal, το έτερο g/g της βραδιάς εκτός απο τον Αστέρα ήταν η…Μίλαν (που δεν είχε καν σκοράρει ως τώρα).

Φαινόταν η μέρα ότι ήταν για χαμηλά λιπαρά, ίδια είναι και σήμερα.

Περιμένοντας την Κοπεγχάγη, προσθέτω μια ψηλή δυάδα στο παιχνιδι μου ελπίζοντας να αυξηθούν τα g/g. Παίρνω δύο λονδρέζες, Αρσεναλ σήμερα και Γουέστ Χαμ αύριο και τις κάνω ψηλή δυάδα (2,90Χ3,00). Ξερή. Με πρώιμη αν γίνουν αρχικά 2-0 (παίζονται στο bet builder).

Και τίποτα άλλο. Τα λέμε στο chat απόψε, αλλά όχι αύριο (θα είμαι γήπεδο).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras